Ne yapsam?

Siz çok beylik laflar ediyorsunuz dikkat edin derim büyük konuşmamak gerek
Bodoslama atlamadan önce bir düşünürüm ben hani o koskoca doktor kocayı bir çocuğuyla kadın niye boşamış acaba diye. Bunun nesi büyük konuşmak

Ben bu işin burada bitmeyecegini hissediyorum desem

Bu rahmetli olmasın bu kadar hazımsızlık neden olur ki ?

Ya ahahah on numara bir tespit oldu bu kuzum yaa B

Ayyy okuyorum okuyorum hep tartısma.. Adamın derdi neymiş canım görüstün mü? vallahi sıkıldım tartısma okumaktan. Yazdiysan kusura bakma tekrar soruyorum.

mugehatun Mügoş arada çok parazit olmuş nasılsın canım ? Neler oldu ?

Canlarım görüştüm. Film izlemeye gelmiş :) İlk görüştüğümüzde bir seri vardı onu izlemediğini söylemişti bende nasıl izlemezsin filan diye şaşırmıştım, burda bir sinema kafe vardı orayı ayarlamış beraber izleyelim dedim madem sen okadar seviyosun dedi. Bende dayanamadım tabi böyle romantik şeyler yapma benden olmaz hacı gibilerinden, uğurladım gitti velhasıl Güzel şeyler oldu ama yanlış zaman

Akışına bırak bakalım neler olacak ama ben hissediyorum bu amcamla olur

Son düzenleme:
Akışına bırak bakalım neler olacak ama ben hissediyorum bu amcamla olur

Yok yok olmaz Çünkü ben kesin dille konuştum bir saat e o da bana sadece "ANLIYORUM" dedi
Bir de bence kıvırdı, yani işte sevgili olalım biz demeye gelcekti ben öyle gelceksen gelme diyince gelmiyorum demeyi yediremedi, böyle bir şey uydurdu. Başka zaman başka türlü olsaydı olurdu da böyleyken olmaz vivim.

O zaman üçüncüye görüşme. Umut vermek gibi olur çünkü. Değil mi ?

bana sen adamı cokta begenmemissin gibi geldi kuzum. Yani adama olabilir ihtimaliyle bile yaklaşmıyorsun. Ama belli ki adamcagiz senin hoş sohbetinden etkilenmiş ve tekrar görüsmek istemiş. Ne diyelim hadi hayırlısı belki zamanla sende etkilenirsin ha :)

Yoo gerçekten çok tatlı bir adamdı. Yani dediğim gibi yakışıklı değil hatta çirkin sayılabilecek bir adam ama inanılmaz sempatik. Esprili filan. Öyle tipler olur yaa.. Çirkindir ama tatlıdır sempatiktir, gözüne gözükmez çirkinliği. Öyle tiplerden. Başka zaman olsa bende okey olurdum çünkü çok ortak noktamız var ben o seriyi izlememesine o yüzden şaşırmıştım. Hani o kadar her şeyimiz aynı zevklerimiz filan, bu nasıl olmaz gibilerinden şaşırmıştım :)
Yeni boşandım, o uzakta ve çocuğu var. Bunlar benim boş beleş romantizm yaşamama engel maalesef.

Yok yok görüşmem ben ama zaten o da görüşmek istemez. Aramaz sormaz artık yani :) Salça olcak tiplerden de değildi, ahh ahh
ekşide bir şey okumuştum o geldi aklıma Mügecim
bir evlenme hikayesi
şöyle yazıyordu
ilk görüşme: ıy ne tipsiz adam, ben bununla hayatta yapamam. Ama ayıp olmasın 2. görüşme teklifini kabul edeyim sonra olmayacağını anlatırım.
ikinci görüşme: Çokta tipsiz değilmiş.
Üçüncü görüşme: Aslında fena değilmiş, komik de :)
Dördüncü görüşme: Ben bu adamla evlenirim.
Sonrası çocukları var :))

Bodoslama atlamadan önce bir düşünürüm ben hani o koskoca doktor kocayı bir çocuğuyla kadın niye boşamış acaba diye. Bunun nesi büyük konuşmak

"koskoca doktor koca" diyerek zaten siz kendinizi belli ettiniz bence. acaba kimin dibi dusmus bir bakin bakalim!

Ya valla dayanamıcam yazıcam yazıcam banlanmaya razıyım. Ya siz ne kadar aptalsınız. Hayır gerçekten aptalsınız. Biraz düşün bunu derim
Sanırım senin sorunların var bence biraz sakinleş. Burda herkez birbirine yardımcı olmak için toplanıyo. Bagırıp çagırmak için degil. Egon yüksek senin..

Hahaha Valla belki ikimizde bekar olsaydık bu senaryo olurdu daa... Şimdi yaş konum ve tecrübeler itibariyle bana uzak be kuzum :) hayırlısı artık :)

"koskoca doktor koca" diyerek zaten siz kendinizi belli ettiniz bence. acaba kimin dibi dusmus bir bakin bakalim!

Sanırım senin sorunların var bence biraz sakinleş. Burda herkez birbirine yardımcı olmak için toplanıyo. Bagırıp çagırmak için degil. Egon yüksek senin..

Aman kızlar boşverin. Kocasının kariyerinden mutlu olmayan bir hanım o. Muhtemelen doktor olmasına ondan takıldı cereni kendi haline bırakalım.

Sen bilirsin tabiki canim. Ama dikkat et arkadasinda dedigi gibi tekrar konusma o zaman adamda etkilenmesin :)
Zaten herseye temkinli yaklasman lazım. Dertsiz başina dert açma. Birinden yeni kurtulmuşken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…