Evet neymiş demek ki insanları sırf sorun yaşıyor diye aa o problemli dememek gerekmiş. Ki ayrıca çok şükür bir problemim şimdilik yok. Bu olmayacağı anlamına gelmiyor. Hayat stabil değildir. İnişli çıkışlıdır. Emin ol senden daha iyi biliyorum. Ve ne yaşıyosamda yaşadığım şeyin arkasında duracak özgüvene sahibim. En başta yazdıklarımı tekrar oku istersen. Hiçde seni gömmek gibi bir niyetim yoktu. Seni burada yazdıkların haricinde tanımam bilmem. Sadece YAZDIKLARIN dan çıkardığım hatalarını söyledim. Herkes gibi alkış tutmadım bide şu açıdan bak dedim. Ama sen yok özel hayatı sorunlu bilmem ne diyerek direk sokak ağzına çevirdin olayı. Senin hayatın ne istiyosan onu yap banane yani hayır cidden sen mutlu olsan banane mutsuz olsan banane. Nedir bu ego anlamıyorum. Konu açmışsın fikrimi söyledim.Ya ahahah valla sabah sabah güldüm :))
Evet ben problemliyim o yüzden konuna gelip sana hakaret edip seni gömdüm? Dimi ?
Her sorun yaşayan acısını senin yaptığın gibi diğer insanlardan çıkartmıyor. Başka yollarla çözebiliyor. Sana da tavsiye ederim. Tek çözüm bu değil.
Ne demişim. Ayyy doktor kısmet kaçırma sakın mı demişim. Kendisi belirtmiş havalı diye. Allah mesut etsinDoktor ya. Hani buna anlam yukleyen bir tek sen olarak...
Ne demişim. Ayyy doktor kısmet kaçırma sakın mı demişim. Kendisi belirtmiş havalı diye. Allah mesut etsin
Haha :)))) evlenip boşanmış bir çocuklu adam mı :))))
Evet neymiş demek ki insanları sırf sorun yaşıyor diye aa o problemli dememek gerekmiş. Ki ayrıca çok şükür bir problemim şimdilik yok. Bu olmayacağı anlamına gelmiyor. Hayat stabil değildir. İnişli çıkışlıdır. Emin ol senden daha iyi biliyorum. Ve ne yaşıyosamda yaşadığım şeyin arkasında duracak özgüvene sahibim. En başta yazdıklarımı tekrar oku istersen. Hiçde seni gömmek gibi bir niyetim yoktu. Seni burada yazdıkların haricinde tanımam bilmem. Sadece YAZDIKLARIN dan çıkardığım hatalarını söyledim. Herkes gibi alkış tutmadım bide şu açıdan bak dedim. Ama sen yok özel hayatı sorunlu bilmem ne diyerek direk sokak ağzına çevirdin olayı. Senin hayatın ne istiyosan onu yap banane yani hayır cidden sen mutlu olsan banane mutsuz olsan banane. Nedir bu ego anlamıyorum. Konu açmışsın fikrimi söyledim.
Dibin düştü diye bir cümle kurmadım. Kafaya bakda demedim. Gayet üsturuplu yazdım. Sana sormuyorum nereye ne yorum yapıcağımı.En başından beri yorumlarında "özgüvensiz, erkek ilgisine muhtaç bir kadın işte, anlayamıyorum bu kafaları" imalarında bulunan yorumlar yapıyorsun. Çok şükür okuduğumu anlayabilecek, ne maksatla ne söyleniyor anlayabilecek kadar zekam ve KK tecrübem var. Bende kendi aranızdaki yorumlara göre kendimi/ hayatımı izah eden bir "açıklama" yaptım. Çünkü yorumlarınızı önemsedim. Herkesin yorumlarını önemsediğimi söyledim de...
Fakat o "sokak ağzı" dediğin tavra bürünen "bak bak doktor olunca dibin düştü" havasına getiren olayı inatla sensin.
Beni tanımadığın etmediğin için zaten özel hayatında sıkıntıların olduğunu söyledim.Çünkü cidden öyle düşündüm. Bir insan başkasının sıkıntısına gelip onu aşağılayacak yorumlar yapmasının başka nedeni olamaz bana göre burada. Yoksa beni tanıyorsun da kişisel problemin mi var gerçektende? Olamaz herhalde.
O yüzden konumdan uzaklaşmanı söyledikçe yorum yapıyorsun. İyi niyetli olsan şu yazıyı bin kere yazar mutlu ol der giderdin. Uzatıp durmazdın?
Kimsenin beni alkışladığı yok ayrıca, bu alkış gerektiren bir durum da değil. Olayı çoook yanlış anlıyorsun.
Seni iyi niyetli görmüyorum Ceren. Son kez diyorum ki bak yorum yapma. Senin fikrine yorumuna ihtiyacım yok. Senin aklına ihtiyacım yok. O muhteşem tespitlerin, yorumların sana ve diğer üyelere kalsın. Ben almayayım. lütfen.
Dibin düştü diye bir cümle kurmadım. Kafaya bakda demedim. Gayet üsturuplu yazdım. Sana sormuyorum nereye ne yorum yapıcağımı.
Hayır sen niye böyle bi atarlandın onu anlamadık. Doktor seni istedide gitmemi dedik. Konuyu okursun baktın sarmıyo başka konuya geçersin. Sırf böyle her konuda sizin gbi birileri sivrilmeye çalışır. Ne oldu yani ne..Ben fikrimi söyledim ki bukadar sinirlenmende doğru bir tespit yaptığımı gösteriyor.
Ay doktor olması önemli değil ama hastaneden filan aradılar çok havalı
Ay istemem ama 4 saat konuştuk
Ay düşünmüyorum ama film izledik.
Ay yakışıklı değil hiç beğenmedim ama çok tatlı
Ama hep annenin ısrarıyla oldu dimi. Hıhı evet canım.
Konularını okudum da hiç de öyle hazır değilim falan deme bence. Sen öyle demesende gayetde isteyerek gitmişsin şimdide gelsin istiyosun hatta bayada heyecanlısım. Tabi bunda adamın doktor olmasının etkisi büyük. Olacakları da söylüym. Tekrar tekrar görüşüceksiniz sevgili de olucaksınız çünkü bunu istiyosun o kadar belliki.
Saçmalık işte. Ya istersin görüşürsün ya da istemezsin gitmezsin. Düşünmüyorum ama görüşüyorum ama gitmesem mi ama gelmese mi ama istemiyorum. Ben anlamadım konu sahibini
O zaman öyle ifade etsin kendini. "İlgilenilmesi hoşuma gidiyor. O yüzden görüşmek istiyorum. Ama evlilik düşünmüyorum." Üç cümleyle ifade edeceği şeyi burada millete heyecan yaratarak pembe diziye çevirmenin ne gereği var
İşte bu ilgiye muhtaçlık bir süre sonra acizleştirir kendisini. O noktadan sonrada hata yapması kaçınılmaz olur. Ama şu da var boşanma kararı alabildiğine göre güçsüz ezik korkak bir kadın değil. Belki biraz duygusal. Anlayamadığım; görüşmek istiyosun tamam eyvallah git görüş, sevgili ol, hazır değilim evlenmiycem de, kime ne. Yani anlatmak istediğim böyle mıymıy istemiyorum ama gittim istemiyorum ama 4 saat konuştum yani sürekli yok istemem istemem deyip olayı sündürmesi. Bana biraz tuhaf geldi
Siz zaten sevgili olmuşsunuz. Bir de hani doktor olmasının bir önemi yoktu. Canım hiç samimi değilsin biliyo musun
Ya valla dayanamıcam yazıcam yazıcam banlanmaya razıyım. Ya siz ne kadar aptalsınız. Hayır gerçekten aptalsınız. Biraz düşün bunu derimHayır sen niye böyle bi atarlandın onu anlamadık. Doktor seni istedide gitmemi dedik. Konuyu okursun baktın sarmıyo başka konuya geçersin. Sırf böyle her konuda sizin gbi birileri sivrilmeye çalışır. Ne oldu yani ne..
Gerçekten şımarık bi tipsin. Al işte sonunda seviyene düştüm anlayacağın dilden yazıyorum oldu muAl bak yazdıklarına. Üşenmedim alıntılıyorum.
O yüzden yazma artık Ceren.
Gerçekten çok şımarıksın. Anlayacağın dilden yazıyorum al işte oldu muAl bak yazdıklarına. Üşenmedim alıntılıyorum.
O yüzden yazma artık Ceren.
Gerçekten çok şımarıksın. Anlayacağın dilden yazıyorum al işte oldu mu
İşte şimdi tescilledin aferinBu rahmetli olmasın bu kadar hazımsızlık neden olur ki ?
İşte şimdi tescilledin aferin
Bizim (sana dışardan zayıf yönlerini tespit ettiğimiz kadarıyla söylemeye çalışan kişiler olarak biz) ne zannettiğimizi bırak bitarafa. Önce kendi içine dön ve kendine dürüst ol. Hiçde öyle ezik korkak özgüvensiz görünmüyosun buradan. Öyle olsaydı aldatılmana rağmen evliliğe devam ederdin. Ama ben sırf annen istedi diye gittiğine inanmıyorum.
Ceren misin Cem misin insanlara hakaret etmekten kibledim seni.Ya valla dayanamıcam yazıcam yazıcam banlanmaya razıyım. Ya siz ne kadar aptalsınız. Hayır gerçekten aptalsınız. Biraz düşün bunu derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?