Ne yapsam?

Evet neymiş demek ki insanları sırf sorun yaşıyor diye aa o problemli dememek gerekmiş. Ki ayrıca çok şükür bir problemim şimdilik yok. Bu olmayacağı anlamına gelmiyor. Hayat stabil değildir. İnişli çıkışlıdır. Emin ol senden daha iyi biliyorum. Ve ne yaşıyosamda yaşadığım şeyin arkasında duracak özgüvene sahibim. En başta yazdıklarımı tekrar oku istersen. Hiçde seni gömmek gibi bir niyetim yoktu. Seni burada yazdıkların haricinde tanımam bilmem. Sadece YAZDIKLARIN dan çıkardığım hatalarını söyledim. Herkes gibi alkış tutmadım bide şu açıdan bak dedim. Ama sen yok özel hayatı sorunlu bilmem ne diyerek direk sokak ağzına çevirdin olayı. Senin hayatın ne istiyosan onu yap banane yani hayır cidden sen mutlu olsan banane mutsuz olsan banane. Nedir bu ego anlamıyorum. Konu açmışsın fikrimi söyledim.

En başından beri yorumlarında "özgüvensiz, erkek ilgisine muhtaç bir kadın işte, anlayamıyorum bu kafaları" imalarında bulunan yorumlar yapıyorsun. Çok şükür okuduğumu anlayabilecek, ne maksatla ne söyleniyor anlayabilecek kadar zekam ve KK tecrübem var. Bende kendi aranızdaki yorumlara göre kendimi/ hayatımı izah eden bir "açıklama" yaptım. Çünkü yorumlarınızı önemsedim. Herkesin yorumlarını önemsediğimi söyledim de...
Fakat o "sokak ağzı" dediğin tavra bürünen "bak bak doktor olunca dibin düştü" havasına getiren olayı inatla sensin.
Beni tanımadığın etmediğin için zaten özel hayatında sıkıntıların olduğunu söyledim.Çünkü cidden öyle düşündüm. Bir insan başkasının sıkıntısına gelip onu aşağılayacak yorumlar yapmasının başka nedeni olamaz bana göre burada. Yoksa beni tanıyorsun da kişisel problemin mi var gerçektende? Olamaz herhalde.
O yüzden konumdan uzaklaşmanı söyledim. Söyledikçe yorum yapıyorsun. İyi niyetli olsan şu yazıyı bin kere yazar mutlu ol der giderdin. Uzatıp durmazdın?

Kimsenin beni alkışladığı yok ayrıca, bu alkış gerektiren bir durum da değil. Olayı çoook yanlış anlıyorsun.

Seni iyi niyetli görmüyorum Ceren. Son kez diyorum ki bak yorum yapma. Senin fikrine yorumuna ihtiyacım yok. Senin aklına ihtiyacım yok. O muhteşem tespitlerin, yorumların sana ve diğer üyelere kalsın. Ben almayayım. lütfen.

Dibin düştü diye bir cümle kurmadım. Kafaya bakda demedim. Gayet üsturuplu yazdım. Sana sormuyorum nereye ne yorum yapıcağımı.

Dibin düştü diye bir cümle kurmadım. Kafaya bakda demedim. Gayet üsturuplu yazdım. Sana sormuyorum nereye ne yorum yapıcağımı.

Öyle dedin demiyorum zaten "ima ettin" diyorum. Yorumlarına dönüp bakması gereken sensin ve burası benim konum. Benim konuma yapmanı istemiyorum, git başkalarına yap yorum. Hayret yaa..

Hayır sen niye böyle bi atarlandın onu anlamadık. Doktor seni istedide gitmemi dedik. Konuyu okursun baktın sarmıyo başka konuya geçersin. Sırf böyle her konuda sizin gbi birileri sivrilmeye çalışır. Ne oldu yani ne..

Saçmalık işte. Ya istersin görüşürsün ya da istemezsin gitmezsin. Düşünmüyorum ama görüşüyorum ama gitmesem mi ama gelmese mi ama istemiyorum. Ben anlamadım konu sahibini

Siz zaten sevgili olmuşsunuz. Bir de hani doktor olmasının bir önemi yoktu. Canım hiç samimi değilsin biliyo musun

Al bak yazdıklarına. Üşenmedim alıntılıyorum.
O yüzden yazma artık Ceren.

Ya valla dayanamıcam yazıcam yazıcam banlanmaya razıyım. Ya siz ne kadar aptalsınız. Hayır gerçekten aptalsınız. Biraz düşün bunu derim

Ayyy okuyorum okuyorum hep tartısma.. Adamın derdi neymiş canım görüstün mü? vallahi sıkıldım tartısma okumaktan. Yazdiysan kusura bakma tekrar soruyorum.

Al bak burda sana ne yazmışım. Senin okuduğunu anlamama gibi bir sorunun da var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…