Merhaba herkese.Bizim okuldan bi çocuk bana takip isteği göndermiş bende kabul ettim.Bi kaç gün sonra merhaba diye bir mesaj geldi ondan.Bende profilini iyice inceledim ve gerçekten beğendim tip olarak çocuğuBaya direndim ama hemen bi şey olacağından değil tabi yinede olma ihtimalide var diye.Konuştuk biraz sonra baktım facedende eklemiş.O gün konuştuk bitti sonraki gün ben zaten mesaj atamıyorum, o da atmadı.Bende pişman oldum onun başkalarıyla konuşma ihtimali var. Bana mesaj attı başkasınada atmıştır eminim.Bunu bilerek konuştum ben ona güvenemem şimdilik o da bana.Bi daha konuşmıycam diyodum kendi kendime ama az önce mesaj attı .Ne yapsam bilemiyorum kötü bi niyeti var mıdır o olmadı bu olsun diye düşünüyo mudur?Kusura bakmayın uzun oldu
biraz çekingenim bu konulardaBu kadar kasmayın. Biraz rahat olun. Hemen bir mesaj gelmeyince anlamlar yüklemeyin. Çocuk gereken bütün adımları atmış. Siz neden mesaj atamıyorsunuz?
biraz çekingenim bu konularda
Ben 21 o 23 sanırım :)Yaşlar kaç:)
Benim yaşım da 21, fakat bana çok çocuksu geldi yazdıkların. Daha yeni yeni konuşuyorsunuz anlaşılan. E bırak önce bir normal arkadaşlığınız sohbetiniz vs. olsun. Nedir bu acele??Ben 21 o 23 sanırım :)
Benim yaşım da 21, fakat bana çok çocuksu geldi yazdıkların. Daha yeni yeni konuşuyorsunuz anlaşılan. E bırak önce bir normal arkadaşlığınız sohbetiniz vs. olsun. Nedir bu acele??
Ben kasıyorum ama elimde değiladam sana yazarken bu kadar felsefe kasmamıştır emin ol.
Ben kasıyorum ama elimde değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?