Ne yapsam?

asortik1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2016
244
103
103
Merhaba herkese.Bizim okuldan bi çocuk bana takip isteği göndermiş bende kabul ettim.Bi kaç gün sonra merhaba diye bir mesaj geldi ondan.Bende profilini iyice inceledim ve gerçekten beğendim tip olarak çocuğuBaya direndim ama hemen bi şey olacağından değil tabi yinede olma ihtimalide var diye.Konuştuk biraz sonra baktım facedende eklemiş.O gün konuştuk bitti sonraki gün ben zaten mesaj atamıyorum, o da atmadı.Bende pişman oldum onun başkalarıyla konuşma ihtimali var. Bana mesaj attı başkasınada atmıştır eminim.Bunu bilerek konuştum ben ona güvenemem şimdilik o da bana.Bi daha konuşmıycam diyodum kendi kendime ama az önce mesaj attı .Ne yapsam bilemiyorum kötü bi niyeti var mıdır o olmadı bu olsun diye düşünüyo mudur?Kusura bakmayın uzun oldu
 

Bu kadar kasmayın. Biraz rahat olun. Hemen bir mesaj gelmeyince anlamlar yüklemeyin. Çocuk gereken bütün adımları atmış. Siz neden mesaj atamıyorsunuz?
 
Ben direk engellerdim sanırım. Yüz yüze konuşacak cesareti göstermeyen erkeklerle ilişkilerde pek çok sorunla karşılaşılabilir. En başta da iletişim sorunu olur bu.
 
Bencd cevap verme
Bakalim ne kadar israrci olacak
Bu asamadan sonra karsina ciksin
Yuzyuze konus
Yok yere sanal takilmanin alemi yok
Zaten okuldakinkizlara siradan yaziyorda olabilir
 
biraz çekingenim bu konularda

Çekinmemeye çalışın. Çünkü ilk adımı da atmış. Facebooktan da eklemiş. Her şeyi de devletten beklememek lazım. Hadi tamam bir şey yapamıyorsunuz en azından bu kadar anlam yüklemeyin. Bir de karşı taraftan bakın olaya. "Takip isteği gönderdim, merhaba dedim, biraz konuştuk, facebooktan ekledim, e artık ilgileniyorsa o da bir şeyler yapar" diye düşünmüş olabilir. Çok da ısrarcı olmamaya çalışıyor olabilir. Üstünüze gidip sizi kaçırmamaya çalışıyor olabilir.
Yani bir adım da siz atın madem hoşlandınız. Ama olurda ters gitti bir şeyler. Hemen dünyanız yıkılmasın. Ters bir şey olursa, peşimden koşan o bir de saçma saçma konuşuyor diyebilin. Kendinize eziyet etmeyin.
 
Ben 21 o 23 sanırım :)
Benim yaşım da 21, fakat bana çok çocuksu geldi yazdıkların. Daha yeni yeni konuşuyorsunuz anlaşılan. E bırak önce bir normal arkadaşlığınız sohbetiniz vs. olsun. Nedir bu acele??
 
Ekşide bir buton var bilir misiniz...
Hoşlandığın bi tipse konuş değilse konuşma napacaksın
 
Benim yaşım da 21, fakat bana çok çocuksu geldi yazdıkların. Daha yeni yeni konuşuyorsunuz anlaşılan. E bırak önce bir normal arkadaşlığınız sohbetiniz vs. olsun. Nedir bu acele??


Bence sen gayet olgunsun yasına göre biraz olgunsun başka konularda ki yorumlarınıda okudum..he kötü bişi mi hyr hatta bakahım ne güzel yorumlar yapmış kaç yasında acaba dedim 21 beklemiyordum acıkcası
 
adam sana yazarken bu kadar felsefe kasmamıştır emin ol.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…