- 19 Kasım 2014
- 2.971
- 2.973
- 133
- Konu Sahibi AlmanyaTreni
-
Merhabalar kizlar uyku tutmadi beni size danismak istedim.
Esimin kalbini kirdim kavga ettik cok pisman oldum uyuyamiyorum.
kavganin sebebine gelince ben 20sinde adet olmaliydim ama hala olmadim. Kondomla korunuyoruz esim mumkun dgl hamile olman ben hep kontrol ediyorum yirtik delik varmi hava kaciriyormu diye dedi. Iliskiye baslar baslamazda takiyoruz. Ama yinede moralim cok bozuldu neden olmuyorum diye cok stressteyim esime patladim hep senin yuzunden dikkat ettinmi Allah bilir. Hic rahat durmuyorsun vs vs
cok kirdim kalbini simdi konusmuyor benimle napsam yanina gitsemmi ya konusmazsa terslerse sizce brz zamanami birakmaliyim yoksa gitsemmi yanina.
Okudugunuz icin tesekkurler
Ee anlaypta is isten gecerse ne olcakBnm oglum daha 8aylik cok korkuyorum ama esim kendinden cok emin mumkun dgl kolaymi oyle hamile kalmak diyor yirtilma riski var iliski sirasinda ama onuda anlar esiniz mutlaka.
Eger bi skntisi yoksa allah nasip ederse kolay tabi hamile kalmakEe anlaypta is isten gecerse ne olcak
kavganin sebebine gelince ben 20sinde adet olmaliydim ama hala olmadim. Kondomla korunuyoruz esim mumkun dgl hamile olman ben hep kontrol ediyorum yirtik delik varmi hava kaciriyormu diye dedi. Iliskiye baslar baslamazda takiyoruz. Ama yinede moralim cok bozuldu neden olmuyorum diye cok stressteyim esime patladim hep senin yuzunden dikkat ettinmi Allah bilir. Hic rahat durmuyorsun vs vs
cok kirdim kalbini simdi konusmuyor benimle napsam yanina gitsemmi ya konusmazsa terslerse sizce brz zamanami birakmaliyim yoksa gitsemmi yanina.
Canım takıldıgında ucunda bı hava oluyor eger delikkse o hava olmaz ordan anlaşılır yanıDeliginin oldugu nasil kontrol ediliyoki, sisirerekmi..o zaten yagli gibi kaygan bisey nasil kontrol edilir gercekten meraktan soruyorum..konuya gelirsek, git ozur dile olsun bitsin..
Şüphe edeceksen kendın korun , doğum kontrol hapı kullan.
Canım sende neden bu kadar sert çıkıştın kı bızde 3 yıldır o yontemle korunuyoruz arada benımde adetım geçikir ama ben hiç kocamam çıkışmam askım yırtık olabilir mı ya falan derım sonrada derım hamileysemde dunyanın sonu değil ya deyip konuyu kapatırız.
Eşine de kusura bakma askım bebege hazır değilim çok üstüne geldim bir daha böyle bişey yapmıcam gibisinden konus
:) 3 yıldır o yöntemle korunuyoruz . Sanırım arkadaşınız tam olarak kullanmayı bılmediklrınden hamıle kalmışbenim arkadaşımın 3 tane bebeği var ilk kendi istekleriyle olmuş. Diğerleri hep prezervatif kurbanı. Dikkat edin eğer hamilelik hiç düşünmüyorsanız daha çok koruyan bir yöntem uygulayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?