- 15 Eylül 2015
- 3.242
- 5.175
- 73
- Konu Sahibi AlmanyaTreni
-
Onun kayma riski yüksekmiş, şu doğum kontrolüne bir adam akıllı çözüm üretemediler. Bir tanesi lastikten yırtılma riski var, ötekinin kayma riski var, ötekiler şişirip kilo aldırıyor. Şaka gibi ya.bazı doktorlar emzirme bitene kadar önermiyor hapı. spiral taktırsın oda kesin çözüm sayılır
bide nedense zevkin çoğu erkekler için cefası kadınlar.Onun kayma riski yüksekmiş, şu doğum kontrolüne bir adam akıllı çözüm üretemediler. Bir tanesi lastikten yırtılma riski var, ötekinin kayma riski var, ötekiler şişirip kilo aldırıyor. Şaka gibi ya.
Onun kayma riski yüksekmiş, şu doğum kontrolüne bir adam akıllı çözüm üretemediler. Bir tanesi lastikten yırtılma riski var, ötekinin kayma riski var, ötekiler şişirip kilo aldırıyor. Şaka gibi ya.
Bi zahmet test yapin. Ondan sonra da esinize kizip bagirma hakkinizi kullanin. Yersiz olmus. Guzelikle endislerinizden bahsedebilirdiniz. Zaten kontrollu davraniyorsa da ne yapabilir yani. Ki hamileysen de sanki korkunc bisey. Ikinizin bebeginden bahsediyoruz?!
O halka zor değil mi ya? Nasıl anlaşılır doğru yerleşip yerleşmediği, nasıl ittiriliyor ki? İttirmesi dert çıkarması dert, ben kesin hamile kalırım kullanmayı beceremeyipvajinal halkamı takarım rahatıma bakarım arkadaş :) o kadar unutmuşum ki geçen ay 1 hafta fazladan kalmış halka, 1 hafta geç adet oldum.
ama migren varsa o da olmayabilir doktora sormak lazım
O halka zor değil mi ya? Nasıl anlaşılır doğru yerleşip yerleşmediği, nasıl ittiriliyor ki? İttirmesi dert çıkarması dert, ben kesin hamile kalırım kullanmayı beceremeyip
Rahat durmuyorsun derken ne demek istediniz eşinize ?Evt tabiki 2mizin bebegi ama ztn oglum daha 8aylik ya altindan kalkamazsam bunlar cok korkuttu beni.
Dun Test yaptim cikmadi bsy 8gun gecmisti ciksa cikardi heralde. Ama halen bsy yok
O halde emziriyorsaniz o yuzden gecikmistirZ bence doktora gorunun iciniz rahat etsin. hanile oldugunuzu sanmiyorum tstte negatif mademEvt tabiki 2mizin bebegi ama ztn oglum daha 8aylik ya altindan kalkamazsam bunlar cok korkuttu beni.
Dun Test yaptim cikmadi bsy 8gun gecmisti ciksa cikardi heralde. Ama halen bsy yok
Rahat durmuyorsun derken ne demek istediniz eşinize ?
O halde emziriyorsaniz o yuzden gecikmistirZ bence doktora gorunun iciniz rahat etsin. hanile oldugunuzu sanmiyorum tstte negatif madem
O halde emziriyorsaniz o yuzden gecikmistirZ bence doktora gorunun iciniz rahat etsin. hanile oldugunuzu sanmiyorum tstte negatif madem
O halka zor değil mi ya? Nasıl anlaşılır doğru yerleşip yerleşmediği, nasıl ittiriliyor ki? İttirmesi dert çıkarması dert, ben kesin hamile kalırım kullanmayı beceremeyip
Kız negzel işte iştahlı adam oh mis gibiHahaha bacim 3gun dursa 4gun rahat durmuyor cikiverdi agzimdan
Ee anlaypta is isten gecerse ne olcak
Dogum kontrol hapi kullanamam ben Dr.um yazmio
Benim başıma geldi kızım 2 buçuk aylıktı, emzirdigim için ertesi gün hapı da kullanamadım. Ertesi gün doktora gittim ilk 72 saat içinde spiral takılırsa ertesi gün bapıyla aynı etkiyi yaptığını söyledi. Bir daha böyle bir korku yaşamamak oçin taktırdim ben de.
Peki ya spiral?? Oyle bir yırtık vs olsaydı anlardınız merak etmeyin...
Hmm olemiBenim başıma geldi kızım 2 buçuk aylıktı, emzirdigim için ertesi gün hapı da kullanamadım. Ertesi gün doktora gittim ilk 72 saat içinde spiral takılırsa ertesi gün bapıyla aynı etkiyi yaptığını söyledi. Bir daha böyle bir korku yaşamamak oçin taktırdim ben de.
Peki ya spiral?? Oyle bir yırtık vs olsaydı anlardınız merak etmeyin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?