- 11 Mart 2010
- 3.807
- 1.161
- 173
- Konu Sahibi AlmanyaTreni
-
adamı kendınızden uzaklastıracaksınız boyle yapa yapa sonundaMerhabalar kizlar uyku tutmadi beni size danismak istedim.
Esimin kalbini kirdim kavga ettik cok pisman oldum uyuyamiyorum.
kavganin sebebine gelince ben 20sinde adet olmaliydim ama hala olmadim. Kondomla korunuyoruz esim mumkun dgl hamile olman ben hep kontrol ediyorum yirtik delik varmi hava kaciriyormu diye dedi. Iliskiye baslar baslamazda takiyoruz. Ama yinede moralim cok bozuldu neden olmuyorum diye cok stressteyim esime patladim hep senin yuzunden dikkat ettinmi Allah bilir. Hic rahat durmuyorsun vs vs
cok kirdim kalbini simdi konusmuyor benimle napsam yanina gitsemmi ya konusmazsa terslerse sizce brz zamanami birakmaliyim yoksa gitsemmi yanina.
Okudugunuz icin tesekkurler
En iyisi hap bacı. dert yok stres yok ohh
yeni doğum yaptıysan belki ondan olabilirAhh ah hap vermiyor Dr.bana neden bilmiyorum
adet olunca haber edermısın merak ettım
E başka doktora git. Vermiyorsa sebebini sor. Öyle şey mi olur? Acaba emziriyorsun diye mi? Emziriyor musun?Ahh ah hap vermiyor Dr.bana neden bilmiyorum
8 ay olmuş ama.yeni doğum yaptıysan belki ondan olabilir
E başka doktora git. Vermiyorsa sebebini sor. Öyle şey mi olur? Acaba emziriyorsun diye mi? Emziriyor musun?
Şimdi ultra ince prezervatifler çıktı ipince. Avrupa'da vardır herhalde kullandığınız markanın, tedirgin oluyorsanız iki kat taktırabilirsiniz çok bir şey farketmez ince olduğu için.Yok yanlis yazdim biliyorum sebebini migren var bende o yuzden kullanmam yasak Malesef.
bazı doktorlar emzirme bitene kadar önermiyor hapı. spiral taktırsın oda kesin çözüm sayılır8 ay olmuş ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?