O yaratık dilerim Allah´tan en beter şekilde cezalandırılır.
Öfkem dinmez bu tür yaratıklara.
O videoyu izleyemedim, şuan yazdıklarınızın tamamını da okuyamadım.
İçim kaldırmıyor çünkü o minicik yavrucaklara yapılanları.
https://www.change.org/p/çocuklara-yapılan-şiddete-ses-çıkar-imza-kampanyasına-katıl?source_location=trending_petitions_home_page&algorithm=curated_trending
Yukarıdaki linkte imza kampanyası başlatıldı.
YAzınıza eklemenizi rica ederim.
Öfkem dinmez bu tür yaratıklara.
O videoyu izleyemedim, şuan yazdıklarınızın tamamını da okuyamadım.
İçim kaldırmıyor çünkü o minicik yavrucaklara yapılanları.
https://www.change.org/p/çocuklara-yapılan-şiddete-ses-çıkar-imza-kampanyasına-katıl?source_location=trending_petitions_home_page&algorithm=curated_trending
Yukarıdaki linkte imza kampanyası başlatıldı.
YAzınıza eklemenizi rica ederim.
Dün akşamdan beri gözlerim dolu dolu , ellerim titreye titreye, yemel yemeye ,gülmeye utanarak dolanıyorum evin içinde...
Kayseride ,küçücük yavrucuğa yapılan envai çesit şiddet ve istismardan sonra üvey annesi olacak o mahluk ile aynı cinsten olduğuma utanıyorum...O minik beden gördüğü iğrenç şiddet karşısında nasıl da çıt bile çıkarmadan duruyor, nasıl da her söyleneni harfiyyen yapıyor
Eh be yavrum , o ürkek sesin kulaklarıma nasıl kazındı bi bilsen , anneciğinin öpmeye kıyamayacağı o pamuk ayaklarına acmasızca vurulduğunda nasıl sessiz kalabildin ? Sana yapılanlardan sonra nasıl yürüdün ,nasıl oturdun ,nasıl uyuyabildin......
Korkumuydu hissettiğin yoksa alışmışmıydi o minik bedeninİçim kaldırmıyor , dayanamıyorum ,sindiremiyorum ,aklım zihnim nefesim duruyor düşündükçe.
Bi insan nasıl bu hale gelebilir ?
N asıl bu kadar canavarlaşabilir ? Hiç mi vicdan merhamet insanlık yok sende kadın ? Nasıl kıydın o öksüzlere ? Gece gündüz bedduamdasın , yaptıklarının 100 katını yaşa, yaşamadan ölme inş.
Peki baba olacak adama ne demeli... İnsan evlatlarının halinden hareketinden anlamaz mı ? Nasıl bi soğuk kanlılıktır (!) ki video kayıtlarını görünce o kadını parçalamadın, saçlarından sürümedin , canını okumadın...Hiç mi babalık iç güdüsü yok sende ? Evlatlarının o halini görüce insan nasıl dayanabilir ki...
Offf , zihnim allak bullak , iyi hissetmiyorum , çocuklarımı sarılıp öpüyorum ama bunu yapınca aklıma o çocukların yaşadıkları gelince vizdanım sızlıyor. Peki napabilirim ? Nasıl o kuzucuklara ulaşabilirim bilmiyorum.Kahretsin ki elimden dua etmekten başka hiç bişey geimiyor. Bu tür canilerin caydırıcı cezalar almasını diliyorum .
Lütfen çocukları gözetim altında tutalım, komşunun çocuğu olsun ,akrabanın çocuğu olsun,sokaktaki diğer çocuklar olsun şiddete ,istismara karşılık susmayalım,ifşa edelim,tepkimizi gösterelim...
Çocuklara dokunulmasına izin vermeyelim![]()