Ne yaptılar sana kuzum :(

O yaratık dilerim Allah´tan en beter şekilde cezalandırılır.
Öfkem dinmez bu tür yaratıklara.

O videoyu izleyemedim, şuan yazdıklarınızın tamamını da okuyamadım.
İçim kaldırmıyor çünkü o minicik yavrucaklara yapılanları.

https://www.change.org/p/çocuklara-yapılan-şiddete-ses-çıkar-imza-kampanyasına-katıl?source_location=trending_petitions_home_page&algorithm=curated_trending

Yukarıdaki linkte imza kampanyası başlatıldı.
YAzınıza eklemenizi rica ederim.

Dün akşamdan beri gözlerim dolu dolu , ellerim titreye titreye, yemel yemeye ,gülmeye utanarak dolanıyorum evin içinde...
Kayseride ,küçücük yavrucuğa yapılan envai çesit şiddet ve istismardan sonra üvey annesi olacak o mahluk ile aynı cinsten olduğuma utanıyorum...O minik beden gördüğü iğrenç şiddet karşısında nasıl da çıt bile çıkarmadan duruyor, nasıl da her söyleneni harfiyyen yapıyor :KK61:
Eh be yavrum , o ürkek sesin kulaklarıma nasıl kazındı bi bilsen , anneciğinin öpmeye kıyamayacağı o pamuk ayaklarına acmasızca vurulduğunda nasıl sessiz kalabildin ? Sana yapılanlardan sonra nasıl yürüdün ,nasıl oturdun ,nasıl uyuyabildin......
Korkumuydu hissettiğin yoksa alışmışmıydi o minik bedenin :KK61: İçim kaldırmıyor , dayanamıyorum ,sindiremiyorum ,aklım zihnim nefesim duruyor düşündükçe.
Bi insan nasıl bu hale gelebilir ?

N asıl bu kadar canavarlaşabilir ? Hiç mi vicdan merhamet insanlık yok sende kadın ? Nasıl kıydın o öksüzlere ? Gece gündüz bedduamdasın , yaptıklarının 100 katını yaşa, yaşamadan ölme inş.

Peki baba olacak adama ne demeli... İnsan evlatlarının halinden hareketinden anlamaz mı ? Nasıl bi soğuk kanlılıktır (!) ki video kayıtlarını görünce o kadını parçalamadın, saçlarından sürümedin , canını okumadın...Hiç mi babalık iç güdüsü yok sende ? Evlatlarının o halini görüce insan nasıl dayanabilir ki...

Offf , zihnim allak bullak , iyi hissetmiyorum , çocuklarımı sarılıp öpüyorum ama bunu yapınca aklıma o çocukların yaşadıkları gelince vizdanım sızlıyor. Peki napabilirim ? Nasıl o kuzucuklara ulaşabilirim bilmiyorum.Kahretsin ki elimden dua etmekten başka hiç bişey geimiyor. Bu tür canilerin caydırıcı cezalar almasını diliyorum .
Lütfen çocukları gözetim altında tutalım, komşunun çocuğu olsun ,akrabanın çocuğu olsun,sokaktaki diğer çocuklar olsun şiddete ,istismara karşılık susmayalım,ifşa edelim,tepkimizi gösterelim...
Çocuklara dokunulmasına izin vermeyelim :KK61:

Tüm duygularıma tercüman olmuşsun ben de bir haftadır unutmaya çalışıyorum çünkü hayatıma çok yansıyor psikolojik olarak sağlam değilim biraz.. Sürekli ağlamaklı dolanıyorum tüylerim diken diken oluyor oğlum gözümün önüne geliyor kafayı yiyecek oluyorum deli gibi bağırmak istiyorum...
Öz anneleri de babaları da ihmal ettikleri için vicdan azabı çeksinler... Yazık...

Öz anneleri de çok ilgili değilmiş ki canım bir anne olarak ben en ufak bişi görsem o kadının başına dünyayı yıkarım ama o öyle yapmamış..
Aynen haklisin onuda duydum..hepsi birbirinden beter yani..oz anneleri desen baba biliyomus ilkten susmus sanirim sonra soylemis..o kadin zaten o apayri seytan...yavrucaklara yazik..buyuk travma valla..

Canım belki düşüncen de haklısın ama videoda çok daha önemli bir şey var o minik yavru...
Onun gelecekteki hayatı için kimseye izletilmemli çocuk tanınmamalı ilerde hayatını çok olumsuz etkileyecektir..
Ben karşıyım yasaklanmış ama hala çoğu yerde var tespit edilip ceza verilmeli..
O güzel minik yavruya kimse hatırlatmamalı büyüyünce tekrar bu acıları..
Emin ol sadece yazılanları okuyan bile hiç izleyemediği halde herşeyi anlıyor içi sızlıyor..
Ben izleyemedim mesela iyi ki izleyemedim tüm yazılanları okudukça kanım dondu vazgeçtim zaten yoksa kendimi toparlayamam hala daha deli gibi ölüyorum kahrımdan o kadına acı çektiremediğim için o yavruları koruyamadığım için onlara sarılamadığım için
Cocuklarin yuzleri hicbir sekilde gorunmuyor ve isimleri gizleniyor.hatta mahrem yerleri bile karartiliyor.medya bu acilardan kisitlama yapmis...ama tabiki ilerde bu videoyu izlemeleri yaralarini deprestirir.yukardaki yorumda bayanin soylemek istedigi farkli.gormeyelim,duymayalim,bilmeyelim,guzel psikolojimiz bozulmasin,aman deyim etkilenip uzulmeyelim...ben bu gamsiz dusuncelere karsiyim.

Neyse... bu cehalete diyecek bir sey bulamıyorum artik
Canim bosver yaa evet biz cahiliz.biz o tarz videolari izler yaygara kopaririz.biz cahiliz boyle canilere karsi haykirir sesimizi cikaririz...sana gore degil bu tarz duyarliliklar. Gormedim.duymadim.bilmiyorum.3 maymunu oynamaya bayilir senin gibiler.aman haa senin o guzel psikolojin bozulmasin uzak dur bu tarz videolardan.dunyada ne oluyor ne bitiyor bosver sen fönünu cek makyajini yap salla gitsin.hayat sana guzell !!

Cocuklarin yuzleri hicbir sekilde gorunmuyor ve isimleri gizleniyor.hatta mahrem yerleri bile karartiliyor.medya bu acilardan kisitlama yapmis...ama tabiki ilerde bu videoyu izlemeleri yaralarini deprestirir.yukardaki yorumda bayanin soylemek istedigi farkli.gormeyelim,duymayalim,bilmeyelim,guzel psikolojimiz bozulmasin,aman deyim etkilenip uzulmeyelim...ben bu gamsiz dusuncelere karsiyim.

Seni anladım ben zaten canım orda tabi ki haklısın...
Ama gerçekten bir şekilde yayılıyor...
Çocukların isimleri de afişe oldu geçenlerde..
Okuyacaklar, askere gidecek o güzel yavru vs vs..
Duyan gören bilen psikopatlar muhakkak kendilerine bir pay çıkaracak korkum bu...
Zaten öyle bir olay ki dedim ya videoyu izlemeyen bir çok insan aynı hıncı aynı acıyı yaşadı..
Yazılanlar yetti yani...
Bir de o çocukların ilerde yara almaması için bence video izletilmemeli...

Seni anladım ben zaten canım orda tabi ki haklısın...
Ama gerçekten bir şekilde yayılıyor...
Çocukların isimleri de afişe oldu geçenlerde..
Okuyacaklar, askere gidecek o güzel yavru vs vs..
Duyan gören bilen psikopatlar muhakkak kendilerine bir pay çıkaracak korkum bu...
Zaten öyle bir olay ki dedim ya videoyu izlemeyen bir çok insan aynı hıncı aynı acıyı yaşadı..
Yazılanlar yetti yani...
Bir de o çocukların ilerde yara almaması için bence video izletilmemeli...
Bu konularda kesinlikle hem fikirim seninle.

Aynen haklisin onuda duydum..hepsi birbirinden beter yani..oz anneleri desen baba biliyomus ilkten susmus sanirim sonra soylemis..o kadin zaten o apayri seytan...yavrucaklara yazik..buyuk travma valla..

Ben bebeğimin ağlama melodisine göre bile ne için ağladığını anlıyorum düşün canım artık öyle bir bağ oluyor ki anne çocuk arasında.. Yavrularım gözlerinden anlar anne olsaydı.. Ki çocuklar ara ara söylemiş.. Ara ara ellerinde felan morluklar görüyordum demiş eşi de "namazlı abdestli olmaz öyle şey (üvey için)" diyormuş.. Kızı hatta anne bizi soğuk suyla yıkıyor diyormuş.. Bunları duyup delirip o eve gidip o kadının saçını başını yolmamak için neyi beklemiş aklım almıyor.. Kötü oluyorum..

Dövmüşler bu insan mi desem ne tur bir canlı olduğuna karar veremedim. Benimde icim sizliyor. Kalbim çok acıyor. Bir kitapta yazıyordu ; uzerimize yağın cocuklar......... yağın ki temizlensin dünya. Yazıkki dünyanın en masum şeyleri cocuklar. Onlara zarar veren herkes kahrolsun insAllah

Izlemedim izleyemedim esim -arkadaslar anlatti.gercekten icim sizladi psikolojim alt üst oldu.aklimi kaciracak gibi oluyorum bunu nasıl unutabilirim bilmiyorum.cok korkunc vicdansizca ahlaksizca.kakasini tutamiyor diye popodan oklavayi sonuna kadar sokup arkasindan agzindan sokmak:KK43: ne olacak o minik yavru düzelir mi bedenindeki o cirkin yara.ya ruhu?
Hic mi dusunmez bir insan bunu neden yapiyor demek ki yavrucak psikolojik sikinti içinde oyle yansitiyor.sen uzerine bir de iskence yap.Allah boylelerine firsat vermesin:KK43:

Back
X