Saç Kesim Şekilleri Ne yaptim ben :(

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Çok tatlısınız.Bu saatte sayenizde çok güldüm.Öz güvenli ve kendinizden eminsiniz.Eminim çok yakışmıştır.Çoğumuzun denemek istediğini yapmışsınız.
Ben de çok isterim ama saçlarım kıvırcık uzadığında merinos koyuna yada bonus kafaya benzerim diye korkuyorum.
Eşiniz de zamanla alışacaktır..

Kökü sende nasılsa kuzum hiçbişeycik olmaz

Nasil guldum yaaa
Supersin sismaniyem.
Ufaktan tirstim ama kocan sorun etmemiz neyseki.
Bende simdilik bekarim icimde kalmasin diye 3 kere ardi ardina sifira vurdum sacimi. Keltos keltos dolastim evde bone takip. Ama evlenince cesaret edemem hic birine sanirim.

Resimdeki ben değilim demissin ama keşke olsaydın be

Bn 3 e vurdurmayi degil ama soyle bob tarzi kestirmeyi cok istiyorum, hele su aralar cildiriyorum kestireyim diye ama merkur retroda pfff, daha 3 hafta var duzelmesine..
Gerci basakta geri gidiyor boga da aslanda terazide filan geri gitse daha kotu olurdu
Ne guzel cesaret etmissiniz, eminim cok yakismistir

Sacimi acele uzatmam sart degil, saglikli uzasin yeter ki. Bu konuda tavsiyen var mi
Hindistan cevizi yağı.
Bu ara çok duyar oldum
Henüz denemedim ben de bugün alacağım ama kullanan herkes çok methediyor
Hem sağlıklı uzamasına faydası varmış hem de yumuşacık ışıl ışıl oluyormuş saçlar

Kısa saça bayılırım güzel olmuştur eminim ama
alışamam vs diyorsan şu abartılı saç bantları oluyor ya onlardan takabilirsin

Keske ben de yapabilsem kazitmak istiyorum orjinal sacimi yakalayabilmek için. Sarı saçtan bıktım valla bi de belimde. Nasıl olur acaba kızlar keskin hatlarım var oval yüz elmacık kemikleri minnak bi burun yakışır mi ki ?
Konu Sahibi cesaretinizden dolayi tebrik ederim darısı bana :))

Kizlar siz de cok yasayin.
Valla konuyu acarken pismanlik ve endise ile actim ama simdi esim de bir sey demedi ya aynada kendimi gorunce hala hosuma gidiyor.
Arkadan biraz tuhaf duruyor ne yazik ki
Hepinize guzel yorumlariniz icin tesekkur ederim.

Kestirmek isteyip cesaret edemeyenleri de beklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…