Kizlar saclarimi bi hisimla 6 numaraya vurdum
Kinali yapincaktan beter. Sac spreyiyle biraz sekil verdim fena durmadi am esim eve gelince hirsiz girmis sanabilir
Kulaklarima kupe de taktim rimel falan surdum asker gibi gorunmemek icin baska napayim
Bir de esim yillardir ancak kisa bob saca izin vermisti(razi gelmek manasinda) Kuaforun biri mahvetti saclarimi kac haftadir aynaya bakasim gelmiyordu. Bugun biraz duzelteyim uclardan derken kendimi soyle buldum
Eki Görüntüle 2034023
Foto da size hediyem olsun.
Bu sen degilsin demeyin temsilidir
Resimdeki ben değilim demissin ama keşke olsaydın beKizlar saclarimi bi hisimla 6 numaraya vurdum
Kinali yapincaktan beter. Sac spreyiyle biraz sekil verdim fena durmadi am esim eve gelince hirsiz girmis sanabilir
Kulaklarima kupe de taktim rimel falan surdum asker gibi gorunmemek icin baska napayim
Bir de esim yillardir ancak kisa bob saca izin vermisti(razi gelmek manasinda) Kuaforun biri mahvetti saclarimi kac haftadir aynaya bakasim gelmiyordu. Bugun biraz duzelteyim uclardan derken kendimi soyle buldum
Eki Görüntüle 2034023
Foto da size hediyem olsun.
Bu sen degilsin demeyin temsilidir
Hindistan cevizi yağı.Sacimi acele uzatmam sart degil, saglikli uzasin yeter ki. Bu konuda tavsiyen var mi
O merinos koyunu ben oluyorum geçen hafta gaza geldim güzelim uzun kıvırcık saçları kısacık kestirdim baş edemiyorum şimdi hepsi tepemde toplanıyoEn azından düz saç biraz uzayınca şekle girer kıvırcık olsa merinos koyunu gibi gezerdin
Mutfak isigini kapisini kapadim butun isiklar kapaliydi esim bizi uyudu sandi. Mutfagin kapisini acmasiyla supriz diye bagirdim.
5 dkdir durmadan guluyor
Kotu laf etse daha iyiydi
Neden kuafore gitmedin cok kisa olmus vs dedi ama kotu laf etmedi.
Korktugum kadar degilmis yah
En azından düz saç biraz uzayınca şekle girer kıvırcık olsa merinos koyunu gibi gezerdin
5 eylule kadar boyle :)
An itibariyle diyeti bıraktım2 gün önce diyete başladım bunu okuduğum iyi oldu yaşasın pattiisss
Bu kim??Iyi ki konuyu acmisim yoksa bugun surekli pisman olup dururdum
Yarin ola hayrola
Herkese katilim ve begenilerden dolayi tesekkurler
Esim Eki Görüntüle 2034138
Bu hali daha iyiydi diyerek bitirici yorumunu yapti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?