Saç Kesim Şekilleri Ne yaptim ben :(

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Ahahahay gece gece guldurdunuz vok yaşayin

Hayyy maşallah analar ne yigitler doguruyor beaaa. Kökü sende uzar merak etme hem kisa olunca sac daha cabuk uzuyor yani iyi oluyormus kisa kesim.

Ayyy eski günler bende lisedeyken gidip saçlarımı 3 e vurdurmuştum ilk gün okulda baktım herkes bi şaşırdı dalga geçen falan oldu sonra bi baktım okuldaki kızlar yavaş yavaş saçları kazıtıyor okulda moda olmuştu resmen :) bazen hala esmiyo degil.değişiklik iyidir kökü sizde nasıl olsa.eşiniz ne dedi :)

Çok güldüm çok yaşayın emi ahaha hele enseye atılacak şaplak ve kafaya don hayalineÇok merak ettim eşinin tepkisini lütfen yaz bize de

B planı hazır mı her ihtimale karşı.zayıf noktasından vurmak gerekebilir
Hahah artik gusul yuzunden seni asla reddetmem derim adam da seni artik isteyen kim demese bari
Ay gülmekten cocugu dşurcem Allah korusun cikayim bari
Aman allah korusun
Esinin herhangi bir saglik problemi varsa yapma sakin. Benim de yapasim geldi cesaretimi toplayabilirsem yapayim bir ara
Yok yok 3 harfli sanip kafama kurekle vurmasin
çok merak ediyorum eşiniz ne tepki vericek bakalımama çok tatlısınız bişey dese de siz yumuşatırsınız o adamı
Dakikalar kaldi gelmesine.
Allah lailaheillalah ;D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…