ne yaptıysam başaramıyorum

İnanmadım ama hadi inanmış gibi yapıp geçmiş olsun diyeyim.
Ya ablacım tamam en dertli sensin ya vallahi de sensin ya. Sizin gibi bencil ve dünyanın kendi etrafında döndüğünü sadece kendi sıkıntılarını düşünen insanları gördükçe gerçekten insanlığı sorguluyorum

Diş hekimliği 2.sınıf zordur. Derslerine odaklan, zamanını öyle doldur ki düşünecek zamanın olmasın.

İnsanlar gelip geçer, hayatımıza girer çıkar. Önemli olan sensin. Sen kendine olan saygını kaybetme yeter ki.

Aynı sınıfta mıydınız, yoksa yaşça büyük üst sınıflardan mı?

Diş hekimliği 2.sınıf zordur. Derslerine odaklan, zamanını öyle doldur ki düşünecek zamanın olmasın.

İnsanlar gelip geçer, hayatımıza girer çıkar. Önemli olan sensin. Sen kendine olan saygını kaybetme yeter ki.

Aynı sınıfta mıydınız, yoksa yaşça büyük üst sınıflardan mı?
Üst sınıftı ya şimdi farkı lehirdeyiz zaten

itsmeduygu .!.:
ben 19 yaşında üniversite birinci sınıf öğrencisiyim. daha önce hiç ilişkim/flörtüm konuştuğum biri olmadı. diş hekimliği okuyorum. benden iki yaş büyük bir çocukla 6 ay önce sevgili oldum. inanılmaz seviyordum kendisini. ama bana ilişkinin başından beri “böyle olmazsa ayrılırım, bende bitiyorsa tam bitiyor, bilgin olsun” gibi şeyler söyleyip manipüle ediyordu. her neyse biz ikinci kavgamızda benden ayrıldı. bir gün sonra geri döndü. affettim. ardından iki ay geçti. benden yine ayrıldı. bir gün sonra özür diledi yüne affettim. beşinci ayımızda benden yine ayrıldı, kavga ettik, üç gün yazışmadık, ayrılık mesajı attı. 2 aydır da konuşmuyorduk hiç. geçenlerde nasılsın yazdı. ben de içimdekileri döktüm. kendini savunmaya beni suçlamaya devam etti. ne diye kendini hatırlattın diyince ben barışmak istemiyorum bende zaten bitti seni merak ettim sadece dedi. sonra benimle daha yumuşak konuşmaya başladı. ben seni seviyorum sen beni seviyor musun dedi. ben de salağım, kandım. dün akşam ben ona bir adım attım. benim adımıma karşılık verdi, cinsel konuşmalarımız oluyordu ilişki içerisinde konu birbirimizi o anlamda da özlediğimize geldi. benimle sexting yaptı 2-3 saat. hatta seni arayayım mı falan dedi, ben de yedim hepsini…konuşmanın sonuna gelince uyuyacağım iyi geceler dedi tam cevap vereceğim “senden son isteğim beni sakın kötü bilme tamam mı” dedi ben şok oldum. nasıl yani ne demek istiyorsun dedim. yanlış yaptım cinsellik konuşmamalıydık ben seninle konuşmak istemiyorum dedi. ve sanki cinsellik konuşan benmişim de karşılık vermemiş gibi davrandı. toplasan 5 cümledir dedi (35 mesaj var) başımdan kaynar sular döküldü. madem barışmayacaktın neden yazıyorsun sen eski sevgililerinle böyle mi konuşuyorsun ben senin o****** muyum da seni tatmin edeceğim dedim. ilk sevgilimdi, ilk kez her şeyi onunla yaşamıştım (reelde herhangi bir temasımız olmadı bu arada, sadece sanal olarak çünkü üniversiteler kapalı) neyse duygu en şerefsiz benim sen beni kötü bil dedi, bir ton sövüp engelledim. zaten psşkolojim mahvolmuştu, bir buçuk ayda altı kilo verdim, kendini hatırlattı, bir de barışmak istemediğini ama düşman kalmak istemediğini söyledi (düşman kalmadığıyla sexting yapıyor garip) ben neye uğradığımı şaşırdım. kendimi çok değersiz hissediyorum. inanılmaz öfkeliyim ona karşı içimi boşaltamıyorum. beni manipüle ederek suçlu da hissettirdi. ne yapacağım, ne edeceğim bilmiyorum

Helal olsun kız.. 19 yaşına göre kendini iyi savunmuşsun bravo. Gayette herşeyin farkındasın aslında, içine düştüğün durumu da anlamışsın…

Senin yapacağın tek hata, bu serseriye dönmek olur.

Adam seni yedekte tutuyor, kendini arada bir hatırlatıp seni yokluyor kendisini unutturmamak için. Manupule ediyor, seni değersiz hissettiriyor. Kendisi yapıp yapıp da yapmamış /dememiş/ sanki ilk o aramamış gibi algı yaratıyor. Bu adam narsist. Senin ayarlarınla oynuyor. Çok tehlikeli. Bunun adı aşk falan değil. Bi bakmışsın onunla göklerdesin bi bakmışsın diplerdesin… bi bakmışsın seni yüceltmiş, bi bakmışsın seni rezil etmiş
Lütfen şu hasta ruhluyu heryerden sil, engelle, konuşma, görüşme, haber alma
Bu adam hasta ruhlu. Uzak dur. Düzelmez o. Herşey ortada açık seçik olsa bile inkar eder o. İnsanlar böylesinden boşanıyor, kendini ateşe atma.
İlk aşkının böylesine denk gelmesinden dolayı sen o yaşadıklarını aşk sanmışsın. Adam sana rol yapmış. Çok iyi bir yalancı, çok iyi göz boyarlar, alttan girip üstten çıkıp bir şekilde avucunun içine alırlar. Kanma!
Sakın birdaha cinsellik falan yaşama onunla. Bak bir gün bir hata yaparsın, seni tehdit eder / okula rezil ederim der, yazışmalarınızı döker ortaya.. işin içinden çıkamazsın sonra
Bu adam sinsi ve tehlikeli, hasta ruhlu.
Lütfen bir abla tavsiyesi olarak beni dinle ve uzak dur ondan. Adam rol yapıyor, bu aşk değil, aşık da olamaz o.. silkelen ve kendine gel.
Yaşandı bitti , bu bana ders olsun de geç.. yoluna bak. Karşına çıkmasına izin verme

Son düzenleme:
Bence sıkıntı 6 ay önce ayrılmış olmanıza rağmen her ay bı şekilde iletişime geçmeniz olmuş.
E haliyle böyle olunca da yara tazelenmiş kanamis durmuş.
Bence hiçbir şekilde iletişime gecmemelisin ve umut duymamalisin.
En sağlam aşk acısı bile 6 ayda geçiyor zaten.
Tavsiyem sosyal çevreni artır ekstra bir hobi bul zaten bir bakmışsın uçmuş gitmiş aklından.

"Bu altı ayın neredeyse her ayı benimle iletişim kurdu ama adım atmadı, gel düzeltelim demedi." tamam adam şerefsiz ama güzel kardeşim eğer kendini bir kez olsun eleştirmezsen büyüyemezsin.
adam şerefsiz ama sen de 6 ay seni terk eden adamla neden iletişimi sürdürdün. gurur yapmalıydın. seni terk ettiği gün her yerden engellemeliydin. şimdiye çoktan atlatmış olurdun başka sevgilin olurdu. adam senin onu unutmana fırsat vermemiş sen de geri döner diye terk edilmene rağmen alttan almışsın. kalbin kırık değilmişsin gibi rol yapınca da en son sinir krizi geçirmişsin. aslında ilk hafta sinir krizi geçirip bu konuyu kapatmalıydın. onu unut. o adam dönmez seninle ciddi yola girmez. senede iki kere mesaj atar sonra defolur gider. beş yıl sonra da aynı yerde olmamak için direkt o kişiden iğren ve ne kadar şeref yoksunu biri olduğunu gör.en ufak umut besleme. seni seven çoktan dönerdi. hem terk edip hem yedeklemeye çalışmazdı. gerçekten onursuz uğursuz it kopuk biriymiş. senin karşına harika adam çıkacak. buna inan.

Ilk ilişkiler ne kadar erken yaşanirsa o kadar iyi galiba. 😀
Ben de ilk ilişkimde çok yukselmiştim sanki bizim aşkimiz herkesten farkliydi, bi daha oyle aşk olamazdi filan. 😄😄 yaş 15 tabi.
Ama 6 ay dramaya da bağlamamiştim. Abartmasaniz atlatirsiniz aslinda, daha kimler kimler olacak, yasanacak coook romantik anlariniz olacak, baskasina kalbiniz atacak. 19 yaşindasiniz ya...

sırf bu yüzden kızımın lise1 de sevgili yapmasını sağladım manipülasyonla
3 ay aşk acısı çekti çocuğun başkalarıyla da konuştuğunu öğrenince
19 yaşında erkeklerden zerre hazzetmiyor
bu çile çekilir mi kafam rahat diyor :halay::halay:

sırf bu yüzden kızımın lise1 de sevgili yapmasını sağladım manipülasyonla
3 ay aşk acısı çekti çocuğun başkalarıyla da konuştuğunu öğrenince
19 yaşında erkeklerden zerre hazzetmiyor
bu çile çekilir mi kafam rahat diyor :halay::halay:

Ben hazzetmeye devam etmiştim ama öyle abartmiyordum erkekleri. 😄

Ben hazzetmeye devam etmiştim ama öyle abartmiyordum erkekleri. 😄

tv izlemiyoruz
artık kimde gördüyse müjde ar filmi görmüş 7 yaşlarında
dere kenarında ağaçların arasında koşturuyolarmış sevgililer
adam kadını öpmüş ama evde erkek olmadığından öyle bir görüntüye şahit olmadığı için adam kadını yiyor zannetmiş
travma yaratmış resmen başkasının ağzından tiksiniyor o gün bu gündür
ee sevgili operasyonu da tamamdır
en azından bi 25 ine kafar kafam rahat heralde
kimle görüştü kimle öpüştü derdim yok

tv izlemiyoruz
artık kimde gördüyse müjde ar filmi görmüş 7 yaşlarında
dere kenarında ağaçların arasında koşturuyolarmış sevgililer
adam kadını öpmüş ama evde erkek olmadığından öyle bir görüntüye şahit olmadığı için adam kadını yiyor zannetmiş
travma yaratmış resmen başkasının ağzından tiksiniyor o gün bu gündür
ee sevgili operasyonu da tamamdır
en azından bi 25 ine kafar kafam rahat heralde
kimle görüştü kimle öpüştü derdim yok

Ikili ilişkiler ve yaşanan travmalar evliliğe uygun yaşa gelince birden hoop diye yoluna girecek seyler degil aslinda.
Yani karşi cinsi ufak ufak tanimak, flört etmek bu konuda travma taşimamak daha yararli ve saglikli geliyor bana, benim kendimce fikrim tabi.
Umarim kiziniz icin en iyisi olur. 🙂

Ikili ilişkiler ve yaşanan travmalar evliliğe uygun yaşa gelince birden hoop diye yoluna girecek seyler degil aslinda.
Yani karşi cinsi ufak ufak tanimak, flört etmek bu konuda travma taşimamak daha yararli ve saglikli geliyor bana, benim kendimce fikrim tabi.
Umarim kiziniz icin en iyisi olur. 🙂

bişi olmaz
darlanınca psikoloğa gitsin :emir_bebek:

Bence her yerden engelleyin. Gerçekten öyle çok daha kolay oluyor. Iletişimsiz oldukça, hayatını bilmedikçe zamanla soğur ve merak etmemeye başlarsınız. Bir de derslerinize odaklanmanızı, eğer şuan dersler için kafanızı toplayamıyorsanız da size iyi gelen bir şeye odaklanmanızı öneririm. İnanın ki bir erkek arkadaşınız her yaşta her zaman olur. Ama geleceğinizi kuracağınız taptaze bir zihne her zaman sahip olmayacaksınız. Kesinlikle kıymetini bilin.

Ben kendimi hep eleştiriyorum zaten, biliyorum hata bende ama dönmesşnş bekledim. Dönüp her şeyi halletmesini :( ama o benimle oynadıkça daha da psikolojim bozuldu

Diş hekimliğinde öğrenci olduğun bilgisini verince ben de okulla ilgili bir sorun anlatacaksın sandım:) ama diş hekimliğinde öğrenci olunca aşk acısı daha bi önemli oluyo heralde bu bilgiyi de eklediğine göre:)

Diş hekimliğinde öğrenci olduğun bilgisini verince ben de okulla ilgili bir sorun anlatacaksın sandım:) ama diş hekimliğinde öğrenci olunca aşk acısı daha bi önemli oluyo heralde bu bilgiyi de eklediğine göre:)
mesleğim kariyerim var demeye çalıştım.

Daha çok kişiyi sevip ayrılacaksın, her ayrıldığına beddua mı edeceksin yani?

Back
X