Ne yaptıysam olmuyooorrr

ozlemsss381

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2019
93
36
8
29
Arkadaslar merhaba. 23 yasindayim 1.65 boyum ve 46 -47 kiloyum. Insanların bana surekli cok zayifsin safinaz gibi oldun demelerinden biktim. Bir pantolon almaya gitsem popon falan dumduz belin kalmamis diyorlar bu durum cok kirmaya basladi beni. 1 cocugum var ustelik. Emzirmeyi yeni biraktim biraz emzirmekten de kilo verdim ama. Ben oldum olasi 50 kiloyu bir defa gormusumdur hayatimda. Doktora gittim hic bir saglik sorunum yok. Ama ne yaptiysam ne yediysem kilo alamadim. Artik bunu takinti yapar oldum lutfen yardım edermisinizzz 😪😪😪

Aynen sikilasmak en güzeli ilerleyen zamanlarda dumbellarla calisirsiniz squati mesele popo sorunu çözülür zaten bel inceliği büyük bi arti bende ince beli çok severim

Arkadaslar merhaba. 23 yasindayim 1.65 boyum ve 46 -47 kiloyum. Insanların bana surekli cok zayifsin safinaz gibi oldun demelerinden biktim. Bir pantolon almaya gitsem popon falan dumduz belin kalmamis diyorlar bu durum cok kirmaya basladi beni. 1 cocugum var ustelik. Emzirmeyi yeni biraktim biraz emzirmekten de kilo verdim ama. Ben oldum olasi 50 kiloyu bir defa gormusumdur hayatimda. Doktora gittim hic bir saglik sorunum yok. Ama ne yaptiysam ne yediysem kilo alamadim. Artik bunu takinti yapar oldum lutfen yardım edermisinizzz 😪😪😪
Siz kendinizi nasıl görmek istiyorsanız o kiloda kalın.Boşverin insanları.Ülkenin yarısından fazlası kilo vermeye çalışıyor.Bence bu bir ayrıcalık.Kıymetini bilin.

Siz kendinizi nasıl görmek istiyorsanız o kiloda kalın.Boşverin insanları.Ülkenin yarısından fazlası kilo vermeye çalışıyor.Bence bu bir ayrıcalık.Kıymetini bilin.
Ama gercekten giydiklerim yakismiyor bir elbise giysem hakkaten oklava yutmus gibi duruyor uzerimde cok kiloda da degilim 50 55 arasi olsam toplar vucudum ama olmuyor

Ama gercekten giydiklerim yakismiyor bir elbise giysem hakkaten oklava yutmus gibi duruyor uzerimde cok kiloda da degilim 50 55 arasi olsam toplar vucudum ama olmuyor
50-55 olsanız top yutmuş oklava olursunuz, önünüzde bir göbek belirir. Spor yapın vücudunuz şekillenir.

Kendinizde beğenmiyorsanız durum farklı tabiki.Balık yağı denediniz mi?

Merhaba bende ömrüm boyunca böyleydim. 1.69 boyum hamileyken kusmaktan 45 kiloya düştüğüm olmuştu :olamaz: 48-50 arası hep gittim geldim. Emzirirken de hamileyken aldığım 3 kiloyu da geri verdim :KK70:çok üzülüyordum. Metabolizmam böyle artık yapacak bir şey yok diye düşünüyordum. Son bir yıldır yavaş yavaş kilo almaya başladım ve şu an 55 kiloyum :KK71:çok düzenli sesleniyorum. Ve 3 kez ara öğün yapıyorum meyve kuruyemiş bazen süt diyetisyen yardımı alabilirsiniz ve spor da faydalı oluyormuş. Kilo alamamak da çok kötü bir şey yaşayan bilir.

Ben de 1.55 boyunda 40 kiloydum hep. Yıllarca ne yaptıysam olmadı alamadım kilo. Sonra evlendim ilk çocuğumu doğurdum 46 oldum. Bununla da yetinmedim ben daha fazlasını istiyordum :KK48: sonra ikinci çocuğumu doğurdum şu an 53 kiloyum ve çok mutluyum :KK71:  iki çocuğumda da emzirdim bu yüzden gece yemeği sayesinde kilo aldım özellikle tahin pekmez hem inanılmaz süt yapıyor hemde kilo

Bende de ayni dert var kilo alamıyorum 50 gecemiyorum bi türlü üstelik hamileyim cok korkuyorum bebege zarari olur diye.

Kilo alarak o istedigin vucudu yapamazsin.spor yapip kas yapmalisin o zaman popo cikar vucudun sekillenir 165 boya 50 49 kilo zaten cok asiri zayif degil normal olur. Senin sanirim kas oranin dusuk sporla olur oda

Metobolizman hızlı..makarna ekmek tuket canim

Deli misin ben evlenince 43 kiloydum insan zamnla aliyor ben bak simdi 4 cuye hamileyim63 kiloyum:) millet kiskaniyor

Dünya neden hiç adil değil:mad:
Kilolu olmanın en dibini de gördüm geçmiş yıllarda 164 boya 104 kilo idim. Şuan 54 civarında turluyorum. Zayıf olunca ay çok mutlu olcam ayy her giydiğim yakışacaj diyordum. Lakin zayıf oluncada fit görünmek istiyor insan. Şuan basenlerim çok yumuşak hafif sarkma var. Pantolonda bile şekilsiz duruyolar bana göre. O yüzden dünya adil değil deme :) zayıf oluncada takacak bişi buluyo insan

Back
X