Ne yaptıysam olmuyooorrr

Ay gercekten ise yariyorsa cok sevindim. 2 haftada da 4 kilo hayal benim icin. Internettr arastirdigim kadar gramlari falan farkli hangisini almam gerek detayli bilgi verebilir misiniz
Dediğim gibi serious mass gainer gibi 1000 ustu kalori içeren gainer alırsanız yararı olur. Hardline tavsiye etmiyorum. Ama onun dışında kalori yada enerji miktarını arastirin servis başına düşen kalori miktarı fazla olan gainer alin. Eğer kafaniza bisey takılırsa yada kararsız kalırsanız bana burdan ulasabilirsinz

1.67 boy,42 kilo. (Şuan 45.5;)
E ben öliyim o zaman? :D

Önemli olan zayıflık değil sağlıklı olmak.
Biraz daha karbonhidrat ağırlıklı beslenebilirsiniz.
Yiyip yatın demiyorum ancak spor yapın.
Mesela ben 42 kiloyken bile çok zayıf durmuyordum,belim ince olmasına rağmen bildiğiniz ayva göbeğim vardı.
Sonra yemek yemeye başladım,kendimde ağırlık çalışmaya başladım ve bol bol yürüyüş yaptım,su içtim. Hiç görmediğim kiloya 45'e geldim. Sizde bu yolu izleyebilirsiniz. Bazılarında genetik oluyor kilo sorunu,benim annemde babamda zayıf olduğu için ben de öyleyim sanırım.
Bir de düzenli uyuyup uyanmaya,yemekleri aynı saatte yemeye dikkat edin. Kilo almanın en büyük sırrı düzenli ve dengeli beslenmek.
Ben sırf etek yakışmadığı için kilo almaya çalışıyordum,şimdi hafiften yakışmaya başladı,asla bırakmayı düşünmüyorum kilo alma çabamı. Bir dirhem et bin ayıp örter derler. :)

(Cici bebe süt de yapabilirsiniz,o da kilo aldırıyor.)

Merhaba ben 4.5 yıl fitness antrenörlüğü yaptım ve halen de yapmaktayım. Sizin gibi kilo alamayan kişilere tavsiyem optimum serious mass gainer tuketmeleridir. Gerek hızlı metabolizmadan gerekse eksik karbonhidrat almaktan kilo alamayabilirsiniz. Bu ürünün tek servisinde 1300 kalori var. Bunu kahvaltıdan önce 1 ölçek öğle 1 ölçek akşam 1 ölçek alırsanız yada üstünde yazdığı gibi de kullanabilirsin. 2 hafta içinde 4 5 kilo alirsin net. Bizim sporcular deli gibi sisiyorlar bunu tüketince. Fakat kullanırken dikkat edin gün içinde 3 litre su tüketin. Ben fikrimi paylaştım gerisi size kalmış. Size tavsiyem az hareket çok kalori alırsanız kilo alirsinz. Bu da işin matematiği😇
Yanlış biliyorsam uyarın lütfen; bu ürünü kullanırken spor da yapmak gerekmiyor mu? Orantısız alma ihtimali var sanırım.
Çünkü ben spor salonuna gittiğimde bana hardline'nın ürününden bahsetmişlerdi "o zaman spor yapmama gerek yok yeaa bunu içip kilo aliyim" demiştim hocam böyle olmayacağını,mutlaka spor yapmam gerektiğini yoksa kilonun vücutta orantısız dağılabileceğini söylemişti.
Ben böyle biliyorum tabi ki siz daha bilgilisiniz bu konuda. Bir de bu ürünleri kullanıp bıraktıktan sonra kilo kalıcı oluyor mu?

Yanlış biliyorsam uyarın lütfen; bu ürünü kullanırken spor da yapmak gerekmiyor mu? Orantısız alma ihtimali var sanırım.
Çünkü ben spor salonuna gittiğimde bana hardline'nın ürününden bahsetmişlerdi "o zaman spor yapmama gerek yok yeaa bunu içip kilo aliyim" demiştim hocam böyle olmayacağını,mutlaka spor yapmam gerektiğini yoksa kilonun vücutta orantısız dağılabileceğini söylemişti.
Ben böyle biliyorum tabi ki siz daha bilgilisiniz bu konuda. Bir de bu ürünleri kullanıp bıraktıktan sonra kilo kalıcı oluyor mu?
Hocanız haklı bu konuda. Eğer spor yapmıyorsanız aldiginiz kaloriler genetik olarak ilk nerden yaglanma oluyorsa orda yaglanma yapar. Mesela kimi vardır bacakları ince göbeği var kimisi de vardr göbek yok kalça basen var gibi. O yüzden tabiki herşeye sporu katmak gerekiyo. Gainer gibi ürünler adi üstünde besin destek ürünüdür. Sporla birlikte alındığında daha mükemmel sonuçlar verir. Ama sadece bunu iceyim yeter demeyin ana beslenmenizi de duzenleyin bu gainer gibi ürünleri destek olarak kullanın. Böyle kullanimda hem kas kazaniminiz artar( kas derken erkek gibi katlanmak değil ki zaten kadınlar erkekler gibi kaslanamaz) hem de biçimsiz kilo almazsiniz kadinsiliginizi kaybetmezsiniz 😉

Hocanız haklı bu konuda. Eğer spor yapmıyorsanız aldiginiz kaloriler genetik olarak ilk nerden yaglanma oluyorsa orda yaglanma yapar. Mesela kimi vardır bacakları ince göbeği var kimisi de vardr göbek yok kalça basen var gibi. O yüzden tabiki herşeye sporu katmak gerekiyo. Gainer gibi ürünler adi üstünde besin destek ürünüdür. Sporla birlikte alındığında daha mükemmel sonuçlar verir. Ama sadece bunu iceyim yeter demeyin ana beslenmenizi de duzenleyin bu gainer gibi ürünleri destek olarak kullanın. Böyle kullanimda hem kas kazaniminiz artar( kas derken erkek gibi katlanmak değil ki zaten kadınlar erkekler gibi kaslanamaz) hem de biçimsiz kilo almazsiniz kadinsiliginizi kaybetmezsiniz 😉
Spora günlük hayattan vakit bulamadığım için kendimce evde yapabiliyorum,bir de bol bol yürüyorum. Hiç göremediğim kiloya geldim hiçbirşey kullanmadan.
Ama şunu anladım ki işin sırrı düzenli beslenmedeymiş. Düzenli beslendiğimden beri kendimi daha dinç daha enerjik hissediyorum,kilo almam da cabası. Umarım böyle devam eder,size de işinizde başarılar dilerim. Birkaç kez kadın doğum topiklerinde yorumlarınızı görmüştüm,bebek istiyormuşsunuz sanırım. Allah gönlünüze göre versin. Yorumunuz için tekrar teşekkür ederim. :)

Boy 167 kilom 44 .
45ti düşmüş yine ve yukaridaki üye @-Unexpected- e kol ve bacak gorselimi atmıştım kendisi de bana attı o 42 kg di o zaman ve benden kilolu duruyordu ;)
Ben suan 46 da olsam oyle durcam

Yillar once arkadasimla tartıya çıkıyoruz ikimizde 47 kg ız. Kendisinin boyu 171 falandir ve benden kilolu duruyordu :)
Ben kafayi yiyordum insanlara ispatlayamiyorsunda :)

Yani ayni kiloya ayni boya sahip insanlar da görüntü acısından farkli olabiliyor kas yag vs ile alakali galiba ben kasliyim. Mantıken kaslilar daha iri durmaz mi kafamda deli sorular 🤣 🤣🤣

Kilo almak icin karbonhidrat arti protein beslenmek ve ara öğün yemek gerekiyor

Cici bebe biskuvi de kilo aldirir arkadasta söylemiş:) ama insan bunaliyor

En iyisi her gece yatmadan önce farkli seler ic sıkılma diye

Bi gece muz,ceviz,bal,süt

Oteki gece cilek,yulaf ezmesi,süt,ceviz

Diger gece kuru üzüm,süt cici bebe

Bunlari shake yap ic. kalori degerlerine bak internetten ben bunu 1 hafta yaptim. Kuafore gittim kilomu aldın senn dedi kuafor :D

Sonra ne mi oldu onuda geri verdim.

Fistik ezmesi yemeye çalış bide sutede karistirabilirsin
Ha sut büyük bardak olcak ama
Bir de dikkatli ol bu sutun bi faydası yok kalori acisindan soyluyorum tam yagli olsun.
Bende kansizlik yapti :(
Onuda biraktm artik sutle de isim olmaz
Artik ben almaya calismicam daha once diyetisyene de gittim aldim ama afedersin yemegi artik peceteye tükürup atiyordum cope
Bizde biliyoruz cok yiyince alincagini ama yiyesimiz gelmiyor ki
Bu zayiflarin isi cok zor.

Kilo almak matematik hesabidir. Kalori hesabi yani. Aslinda zor degil yemek yemek zor. Hemen doyuyorum ben yaaa sonra 2 saat sonra tekrar acıkıyorum

Duzensiz beslenmemek.lazim spor yapmak lazım

Ne tüketilirse tuketilsin. Isterseniz dünyanın en iyi Kilo aldıran ürününü kullanın yine de o ürünün arkasında normal beslenme düzeninizi de gözden geçirmeniz ve bu konuda diyetisyen yardımı almanız gerektiği söylenir. Benim o soyledigim gainer ürünü asla beslenme yerine geçmez yine söylüyorum beslenme destek ürünüdür. Peki ne işe yarar neden tavsiye ederler? Çünkü siz diyetisyene gidersiniz size sürekli şunu ye bunu ye herşeyi ye hatta dünyayı ye derler😁 eee ama size yemek yemek zor geliyo belki. Yada çalışma hayatından dolayı beslenemiyorsunuz. Işte bu noktada kalorisi yüksek gainerlar sizin kalori aciginizi kapatır ve bu yüzden de buna destek ürünü denir

Spora günlük hayattan vakit bulamadığım için kendimce evde yapabiliyorum,bir de bol bol yürüyorum. Hiç göremediğim kiloya geldim hiçbirşey kullanmadan.
Ama şunu anladım ki işin sırrı düzenli beslenmedeymiş. Düzenli beslendiğimden beri kendimi daha dinç daha enerjik hissediyorum,kilo almam da cabası. Umarım böyle devam eder,size de işinizde başarılar dilerim. Birkaç kez kadın doğum topiklerinde yorumlarınızı görmüştüm,bebek istiyormuşsunuz sanırım. Allah gönlünüze göre versin. Yorumunuz için tekrar teşekkür ederim. :)
Çok teşekkür ederim sagolun allah herkesin gönlüne göre versin inşallah. Yine bi sorunuz olursa forumda göremeyebilirim de mesaj falan atarak da ulaşabilirsiniz. Sağlıcakla kalin

Boy 167 kilom 44 .
45ti düşmüş yine ve yukaridaki üye @-Unexpected- e kol ve bacak gorselimi atmıştım kendisi de bana attı o 42 kg di o zaman ve benden kilolu duruyordu :KK66:

Yillar once arkadasimla tartıya çıkıyoruz ikimizde 47 kg ız. Kendisinin boyu 171 falandir ve benden kilolu duruyordu :)

Yani ayni kiloya ayni boya sahip insanlar da görüntü acısından farkli olabiliyor kas yag vs ile alakali galiba ben kasliyim. Mantıken kaslilar daha iri durmaz mi kafamda deli sorular 🤣 🤣🤣

Bunlari shake yap ic. kalori degerlerine bak internetten ben bunu 1 hafta yaptim. Kuafore gittim kilomu aldın senn dedi kuafor :KK70:

Bir de dikkatli ol bu sutun bi faydası yok kalori acisindan soyluyorum tam yagli olsun.
Bende kansizlik yapti :KK43:
Artik ben almaya calismicam daha once diyetisyene de gittim aldim ama afedersin yemegi artik peceteye tükürup atiyordum cope
Ne tüketilirse tuketilsin. Isterseniz dünyanın en iyi Kilo aldıran ürününü kullanın yine de o ürünün arkasında normal beslenme düzeninizi de gözden geçirmeniz ve bu konuda diyetisyen yardımı almanız gerektiği söylenir. Benim o soyledigim gainer ürünü asla beslenme yerine geçmez yine söylüyorum beslenme destek ürünüdür. Peki ne işe yarar neden tavsiye ederler? Çünkü siz diyetisyene gidersiniz size sürekli şunu ye bunu ye herşeyi ye hatta dünyayı ye derler😁 eee ama size yemek yemek zor geliyo belki. Yada çalışma hayatından dolayı beslenemiyorsunuz. Işte bu noktada kalorisi yüksek gainerlar sizin kalori aciginizi kapatır ve bu yüzden de buna destek ürünü denir

162 boyla 50 kg olmaya çalışıyom bende zayıflık her zaman ıyıdır.55 kg yum hep.

ben 1.70 boy 45 kiloydum hiç kilo alamıyodum. kilo alıcam diye fastfoodlara dadandım şimdi 56 kiloyum ama pişmanım çünkü yanlış beslenme ile göbek ve basenlerim çok çıktı alt bacaklarım kollarım yine çok ince böyle de pek beğenemedim kendimi :)

Boy 167 kilom 44 .
45ti düşmüş yine ve yukaridaki üye @-Unexpected- e kol ve bacak gorselimi atmıştım kendisi de bana attı o 42 kg di o zaman ve benden kilolu duruyordu :KK66:

Bunlari shake yap ic. kalori degerlerine bak internetten ben bunu 1 hafta yaptim. Kuafore gittim kilomu aldın senn dedi kuafor :KK70:

Bende kansizlik yapti :KK43:
images (8).webp

Hayır canım
Aynı miktardaki yağ ve kasa bakınca yağın daha fazla alan kapladığını görürsün.
Mesela bende yağ fazla sende kas fazla,benim daha kilolu gözükmemin sebebi bu. :)

Evet bazen insan herşey yakışsın istiyor ama olmuyor benim popomda dümdüz biraz çıksın isterdim ama Allah ıma bin şükür ediyorum :)

Arkadaslar merhaba. 23 yasindayim 1.65 boyum ve 46 -47 kiloyum. Insanların bana surekli cok zayifsin safinaz gibi oldun demelerinden biktim. Bir pantolon almaya gitsem popon falan dumduz belin kalmamis diyorlar bu durum cok kirmaya basladi beni. 1 cocugum var ustelik. Emzirmeyi yeni biraktim biraz emzirmekten de kilo verdim ama. Ben oldum olasi 50 kiloyu bir defa gormusumdur hayatimda. Doktora gittim hic bir saglik sorunum yok. Ama ne yaptiysam ne yediysem kilo alamadim. Artik bunu takinti yapar oldum lutfen yardım edermisinizzz 😪😪😪
Keşke biri de bana çok zayıfsın dese. :KK70:

Ama gercekten giydiklerim yakismiyor bir elbise giysem hakkaten oklava yutmus gibi duruyor uzerimde cok kiloda da degilim 50 55 arasi olsam toplar vucudum ama olmuyor
Bana da millet hamileyim diye sıra veriyor. Sen iki canlısın öne geç diyor.

Vay anasını sayın seyirciler.

Ama doğrusunu söylemek gerekirse kilonun bi faydasını görmedik. Boşver. Öyle kal.

Back
X