• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yardan geçerim ne serden...

tubhalo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2010
66
0
36
İçel Mersin
Kızlar ciddi bir niyetle tanıştıktan sonra ilişki nasıl seyretmeli?? Ayrıca 20 gündür konuşuyorsunuz ve onun halen arayış içinde olduğunu hissederseniz napardınız? ne yardan geçerin ne serden misali :37:

Kızlar ciddi bir niyetle tanıştıktan sonra ilişki nasıl seyretmeli?? Ayrıca 20 gündür konuşuyorsunuz ve onun halen arayış içinde olduğunu hissederseniz napardınız? ne yardan geçerin ne serden misali :37:

Niyetinin söylediği kadar ciddi olmadığını düşünürdüm.
O anki ruh halime göre ya takılırdım,gönlümü eylerdim ya da ayrılırdım.

Niyetinin söylediği kadar ciddi olmadığını düşünürdüm.
O anki ruh halime göre ya takılırdım, gönlümü eylerdim ya da ayrılırdım.

Gözü dışarıdaysa aşk oyunu oynayamam kusura bakmasın.
Beni haketmediğini düşünürdüm ve bırakırdım.:63:

Hiç gelemem ben böyle şeylere. Görüşmezdim böyle biriyle ya da oluruna bırakırdım her şeyi, hiçbir şey yapmazdım.

arayış içinde olduğunu anladıktan sonra niyetinin ciddi olduğunu düşünmezdim.

sana ayaklarını yıkatmak isteyen adam değil mi bu

Evet o konuyu konuştuk çok rahatsız olduğumu ve saçma bulduğumu söledim bundan dolayı görüşmek istemiyorum senınle dedım.. O da ben senden elektrik aldım hoşlandım biraz daha konusalım böyle uç ornekler olmayacak filan dedı bende hoşlandığım için düzelir umuduyla tamam dedım. Ama siz haklı çıktınız...

İyice uzaklaştı. Arama sayısı azaldı. Bende kafamda bitirdim zaten...Bu konuda kapandı böylece yardımlarınız için teşekkürler...
:66:

seninle görüşüyorum ama senden daha iyi bulursam ona giderim demek.her şey his meselesi.sen ne hissediyorsan odur dogru olan.sen arayıs içinde oldugunu hissediyorsan gerckten arays içindedir ki böyle bi ilişkide de ciddiyet yoktur.ciddiyet olmayan ilişkyi sürdürme,kendini kullandırtma,düşürme kendini.daha seviyeli birliktelikler kur

Back
X