Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir arkadaşım aracılığıyla tanıştım güven problemi hiç yaşamadı bugüne kadarBu devirde kimseye güven olmaz vallahi iyice bir araştırsaydınız kimliği kimmiş neymiş doğru mu söylüyor!!!
İnşallah yanılmazsınız , 1 yılda bu kadar emin olmakta büyük mesele çünkü. Çocuklar birbirini tanıyor mu? Muhtemelen hayır. Oğlunuza ne diyeceksiniz biranda, hadi bundan sonra hep beraber yaşıyoruz mu? Alıştığı düzenden alacaksınız gizlice. Çocuk açısından hiç doğru değil yaptığınız.Kurtuluş içi. Evlenmiyorum güvendiğim sevdiğim için evleniyorum oğluma iyi bir baba olacağı için evleniyorum
Ailesinde kendisinde görüşmeyi çok istiyor ailemle ama ailem kapımıza gelirlerse seni de alıp köye döneriz o zaman yaşamak neymiş görürsün diye sürekli tehdit ediyorEvleneceginiz adam güvenilir biri olsaydı böyle kacak gocek evliliğe ici sinmez ve kendisi doğrudan gidip ikna etmeye çalışırdı aileni..ve yüzlerce kez olmasa bile sabrederdi. Eşimle babam ilk tanıştığinda babam asla kabul etmedi..tam 2 yıl gitti geldi..sabrini sorduğumda asla ve asla yaşlı bir insanı uzemeyecegini söyledi..
Biraz sabir gerwk. Bakalim bu sabri gosterecek mi..sizi gerçekten seven buna da dayanır
Evlilik bu kadar kolay olmamalı çocuklu biri için. lutfen bu şekild e yapmayın birde oğlunuz var onu da yakmayın
Ayrıca arkadaşlara da fazla güvenmeyin bence !!Bir arkadaşım aracılığıyla tanıştım güven problemi hiç yaşamadı bugüne kadar
Ama yine de acele etmeniz size zarar getirmez mi ? Neden ailenizle yaşamaya geri döndünüz? Çocuğunuzla yeni bir hayat kuramaz mıydınız? Bir süre daha beklemenizi öneririmAilem görüşmeyi kesinlikle reddediyor onların istediği biriyle evlenecek misim acele evlenmem deki sebep ise bir yıl boyunca baskı altında yaşadım işte bile takip edildim kendi başıma kuaföre bile gidemedim