Ne yardan ne serden geçiliyor

İyi düşünmeden hareket ediyor gibisiniz
Bu evliliğinizde de sorun olursa geri dönmek durumunda kalırsanız ailenizi de bulamayabilirsiniz bence tekrar tekrar düşünün

Kurtuluş içi. Evlenmiyorum güvendiğim sevdiğim için evleniyorum oğluma iyi bir baba olacağı için evleniyorum
İnşallah yanılmazsınız , 1 yılda bu kadar emin olmakta büyük mesele çünkü. Çocuklar birbirini tanıyor mu? Muhtemelen hayır. Oğlunuza ne diyeceksiniz biranda, hadi bundan sonra hep beraber yaşıyoruz mu? Alıştığı düzenden alacaksınız gizlice. Çocuk açısından hiç doğru değil yaptığınız.

Evleneceginiz adam güvenilir biri olsaydı böyle kacak gocek evliliğe ici sinmez ve kendisi doğrudan gidip ikna etmeye çalışırdı aileni..ve yüzlerce kez olmasa bile sabrederdi. Eşimle babam ilk tanıştığinda babam asla kabul etmedi..tam 2 yıl gitti geldi..sabrini sorduğumda asla ve asla yaşlı bir insanı uzemeyecegini söyledi..
Biraz sabir gerwk. Bakalim bu sabri gosterecek mi..sizi gerçekten seven buna da dayanır
Evlilik bu kadar kolay olmamalı çocuklu biri için. lutfen bu şekild e yapmayın birde oğlunuz var onu da yakmayın
Ailesinde kendisinde görüşmeyi çok istiyor ailemle ama ailem kapımıza gelirlerse seni de alıp köye döneriz o zaman yaşamak neymiş görürsün diye sürekli tehdit ediyor

Daha öbür evlilikten yeni çıkmışsınız. Bu ilişki evlilik acelemiz neydiki. Çalışıp çocuğunuzla vakit geçirseydiniz önce onu yetiştirmek için çaba harcasaydınız. Şimdi onu hiç tanımadığı bir adam ve çocukla aynı eve sokacaksınız. Bu durum öyle filmlerdeki gibi onlar kardeş kardeş geçinir mutlu mesut yaşarız havasında olmuyor malesef. Ailenizin yanında olduğunuzdan daha fazla soruna kapı açmışsınız şimdiden. Ne diyelim hayat sizin hayatınız. Kolaylıklar diliyorum.

Vallahi boylu poslu eli yüzü düzgün maddi geliri Olan evlilik yaşı da gelmiş, bir sürü de talibi olan bi kız olmama rağmen.., kimselere güvenipte bu yola çıkamıyorum ... devir çok bozuk ... Herkeste bir ince hesaplar falan.. Ben ilkini bile yapmayın bu kadar ki hani ikinci evliliğe insanların böyle bodoslama atlamak istemesi falan beni gerçekten şaşırtıyor üstelikte çok kötü bitmiş bir evlilik bayağı bir travmatik olsa gerek !! İnşallah sonuç olarak üzülmezsin

Ne yardan ne serden vazgeçiliyor diye başlık atmışsınız ama siz serden çoktan vazgeçip,
kararınızı vermişsiniz ki gizli gizli eşya taşıyorsunuz.
Ben de evlilik için acele ettiğinizi düşünüyorum.
Yaklaşımınızı doğru bulmadım bir anne ve evlat olarak.

Ailem görüşmeyi kesinlikle reddediyor onların istediği biriyle evlenecek misim acele evlenmem deki sebep ise bir yıl boyunca baskı altında yaşadım işte bile takip edildim kendi başıma kuaföre bile gidemedim
Ama yine de acele etmeniz size zarar getirmez mi ? Neden ailenizle yaşamaya geri döndünüz? Çocuğunuzla yeni bir hayat kuramaz mıydınız? Bir süre daha beklemenizi öneririm

Bence annenize sinirlenip acele hareket etmeyin sizin bir oglunuz var. Annenizin bu kadar koruyucu olmasi sizi korkutuyor olabilir ama sebebini anlamaya calisin ondan kacmayin oturun konusun. Anneniz dusmaniniz degil niye yalanci diyor es adayina? Zaten es adayi da sizin annenizle aranizi kotu yapacagini bile bile sizi alip gerisini umursamayacaksa bu bile kirmizi isik degil mi?. Ya Allah muhafaza adam kotu ciksa kime siginacaksiniz?. Bence acele etmeyin bu kadar.

İkinci evlilik ve en önemlisi ortada bir çocuk var bırakın on kereyi binlerce kere düşünmeniz gerek. Mantıklı bulmadım sizi. Duygularınızla hareket ediyorsunuz ve hata ettiğinizi düşünüyorum.

Yanlış yapıyorsun kafanı vuracaksın sen madde bağımlısı bir eşten ayrılmışsın
Şuan çocuğunu 2 kez göre. Bir adama ı gidiyorsun yine aile sahip çıkar bişey olsa onları silme

Aileniz tanimamakla yanlış yapıyor olabilir ama siz daha büyük yanlış yapiyorsunuz bilginiz olsun. Demekki birinci evliliğinizden pek ders almamışsınız. Başınız sıkıştığında döneceğiniz yer annenizin yanı bunu unutmayın. Gizli saklı işler yapıyorsun ve karşındaki adam da bunu onayliyor çünkü işine geliyor.. Hakkınız da hayırlısı olsun.

Back
X