ne yardan ne serden :(

Haklısınız aslında onun mesleğe başlamadan onceki ve şu anki hali bile farkli, ki işin içine evlilik ve benim meslek hayatım da girince her şey daha farklı olacaktır. Üstesinden gelebiliriz umarım :)

emek verildi diye evlenmicekmisiniz..baban neden üzülsün ki..kısmet bu işler..kısmetin çıkmış ve yuva kuracaksın..her babada üzülür ama sonunda vermek zorundalar..bir an önce babana açılmalısın..

Ya sen Bayburt a atandıktan sonra ayrılırsanız? Pişman olacak mısınız? Erkek arkadaş için hayatında önemli bir karar vermeye değmez. Eşin olana kadar bu hayat senin sadece. - erkek arkadaşına kanıp istediği yere tayin isteyen ama terkedilen ahcik bildirdi

Gerçekten çok kötü bir durum, bunu atlatmak çok zor olmali. Aslında konunun bu boyutunu hiç aklıma getirmemistim. Pismanliktan ziyade ailemi hayal kirikligina ugratmanin verdiği vicdan azabı duyarım, ama nişan atmayı gerektirecek kadar büyük bi olay olursa ve hayırlı değilse eğer zaten önceden bitmesi ikimiz için de iyi olur. Sonuçta ailemden uzakta ya da yakında mesleğimi yapmak zorundayim.

bende çok çekinmiştim eşim polis ve babam kızımı alıp giderler uzağa diye asker polis sevmezdi, soğuk meslek derdi. korka korka anlattım ciddi olduğumu görünce tanıştı simdi damadımdan allah razı olsun diyo çinde bile olsanız mutlu olun bana yeter diyo. bi de ben üni. yi yarım bırakıp evlendim benim halimi düşün babam mezun olmamı çok istiyodu... mutsuzdum okuduğum üni de ondan bıraktım. sende anlat bence utanılacak bi şey değil artık çocuk değiliz sonuçta bilmeden gizli gizli olmasındansa bilgisi olması daha iyi olur

Ben batıda ve ailemin de yaşadığı şehire gelmiştim o yüzden pek umrumda olmadı hayatımda kalması veya gitmesi ancak Bayburt a gitsem kafayı yerdim herhalde. Bir an sizin yerinize koydum kendimi. İnsanlar gerçekten çok kötü ve bencil olabiliyor. Aslında Allah yazmadıysa herşey işin bahanesi. Bu olay başıma gelmese de yine aynı şeyi düşünürdüm. Atalarımız " gelin ata binmiş ya kısmet demiş" demişler.

Aynen öyle, 1 saat sonra bile neler yasayacagimizi bilmezken bu kadar uzun vadeli planlar insanı yormaktan başka bi şey yapmıyor. En güzeli zamana bırakıp yeri geldiğinde gerçeklerle yüzleşmek olacak sanırım. Teşekkür ederim sizlere :)

O kadar yıl emek verdikten sonra sınavın biter bitmez ben evleniyorum deyip babanı üzme.Kısacası sevgilin bile olsa,başkasının hedeflerini,hayallerini yaşama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…