Ne yaşadığımı bilmeden beni yargılıyorlar 😢

leylosvemecnun

Son günüme kadar, kalp durana kadar❤
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
5.276
7.061
398
Ben buçuk yıllık evliyim 10 ay yani neredeyse 1 yıla yakın zamanımız vajinismusla savaşarak geçti.Bu süre zarfında çocuk soranlara düşünmüyoruz daha erken dedik.Aslında nelerle savaşıyorduk biz... Bize hep erken erken demeyin sonra çok ararsınız dediler normalde çocukları seven bir insanım bebek görünce hiç dayanamam severim o yüzden hemen çocuk yapar algısı oluşturdum herhalde bilmiyorum.Vajinismus tedavisi oldum tedavi olduğu ay değil sonraki ay hamile kaldım ama olmadı bebeğimi kaybettim 3 ay önce...Tekrar düşünüyoruz nasip kısmet Rabbim ne zaman verirse... bir topluma girdim eve gelmek için kalktığımda arkamdan konuştuklarını kulaklarımla duydum oysa ki daha gitmemiştim "zamanında istemem istemem diye burun kıvırdı şimdi rahimi çocuk tutmadı Allah aratır öyle oh olsun istemem demeyecekti haketti" dedi.O an beynimden vurulmuşa döndüm hiç bir şey yapamadım insanlar neden acımasız ?

"zamanında istemem istemem diye burun kıvırdı şimdi rahimi çocuk tutmadı Allah aratır öyle oh olsun istemem demeyecekti haketti"
Acımasızlık degil tamamen terbiyesizlik bu.
Kendisi Allah'tan rapor mu alıyormuş ne neden oldu diye? Tövbe estafurullah.

Bu tip insanlarla kanınız canıniz olsa bile kesin irtibatı lütfen. Cevap verseniz de anlamaz ki zır cahil.

Keske bilsek neden acımasız olduklarını.
Keske boyle cumlelerı kurarken allahtan nasıl korkmuyorlar sunu bilsek.
Ama bilmiyoruz. Bilmek ıcın onlar gıbı olmak lazım, bılmeyelım de.
Bır yıl ne ki?
Su hayatta anne olmayacak cocuk isteyen nice kadın var. Su hayatta istese bugun anne olacak ama bunu istemeyen de nice kadın var herkese saygı duyup gececeksın olay Bukadar basıt ama anlamıyorlar..

Allah dilleriyle imtihan etsin ne diyelim ki baska?

Geldiğimden beri sessizce oturuyorum geçen hafta eşimin halası konu açmama sebep olmuştu şimdi teyzesi eşimin ailesinden hayır yok bana 🙄

Gönlünüzü ferah tutun, diline sahip olamayan içi çürük yakınınıza hayat öyle bir vuracak ki, kulağında çınlayacak o beylik lafları.
Üzülmeyin, bebeğinizin kısmeti yokmuş bu dünyada. Rabbim tez vakitte sağlıkla, huzurla nasip etsin size.

Selamı sabahı keserdim iki yuzlu muhafazakar yobaz kadinlar daima baskalarinin ozel hayatlarina burunlarini sokar
kucuk insanlar kisilerle , orta zekali insanlar olaylar ile buyuk insanlar fikirler ile ugrasir
Konunun muhafazakar kadinlarla ne alakasi var

Ben buçuk yıllık evliyim 10 ay yani neredeyse 1 yıla yakın zamanımız vajinismusla savaşarak geçti.Bu süre zarfında çocuk soranlara düşünmüyoruz daha erken dedik.Aslında nelerle savaşıyorduk biz... Bize hep erken erken demeyin sonra çok ararsınız dediler normalde çocukları seven bir insanım bebek görünce hiç dayanamam severim o yüzden hemen çocuk yapar algısı oluşturdum herhalde bilmiyorum.Vajinismus tedavisi oldum tedavi olduğu ay değil sonraki ay hamile kaldım ama olmadı bebeğimi kaybettim 3 ay önce...Tekrar düşünüyoruz nasip kısmet Rabbim ne zaman verirse... bir topluma girdim eve gelmek için kalktığımda arkamdan konuştuklarını kulaklarımla duydum oysa ki daha gitmemiştim "zamanında istemem istemem diye burun kıvırdı şimdi rahimi çocuk tutmadı Allah aratır öyle oh olsun istemem demeyecekti haketti" dedi.O an beynimden vurulmuşa döndüm hiç bir şey yapamadım insanlar neden acımasız ?
Yuhh
Ben bunu söyleyene insan bile diyemem
Suratına bile bakmayın yeri gelince kimse bir şeye kınamasın kendi olmasa çocuğu var torunu var deyin

Kötü kalpli insanlar!! Ne yazık ki bu tarz durumları kadınlar anlayacakken , kötülük düşüncesizlik kadından geliyor. Bir arkadaşımada bayramda eşinle gezion görüyoruz ama boş boş geziyorsun demişti bi gudubet teyze. O bayram ve ondan sonraki her bayramı ağlayarak geçti neler yaşıyorum bilmiyorlar diye. Pis insan bunlar herşeye burun sokmaya pek meraklılar. O değil yapıncada aklın mı yoktu ne yaptın diyorlar. Yani sürekli diyorlar. Keşke cevap verseydin diycemde o durumda şaşırıp üzülüp kalmışındır tahmin ediyorum. Ama bir daha yüzlerine bakma.

Back
X