Ne yaşadığımı bilmeden beni yargılıyorlar 😢

Ben buçuk yıllık evliyim 10 ay yani neredeyse 1 yıla yakın zamanımız vajinismusla savaşarak geçti.Bu süre zarfında çocuk soranlara düşünmüyoruz daha erken dedik.Aslında nelerle savaşıyorduk biz... Bize hep erken erken demeyin sonra çok ararsınız dediler normalde çocukları seven bir insanım bebek görünce hiç dayanamam severim o yüzden hemen çocuk yapar algısı oluşturdum herhalde bilmiyorum.Vajinismus tedavisi oldum tedavi olduğu ay değil sonraki ay hamile kaldım ama olmadı bebeğimi kaybettim 3 ay önce...Tekrar düşünüyoruz nasip kısmet Rabbim ne zaman verirse... bir topluma girdim eve gelmek için kalktığımda arkamdan konuştuklarını kulaklarımla duydum oysa ki daha gitmemiştim "zamanında istemem istemem diye burun kıvırdı şimdi rahimi çocuk tutmadı Allah aratır öyle oh olsun istemem demeyecekti haketti" dedi.O an beynimden vurulmuşa döndüm hiç bir şey yapamadım insanlar neden acımasız ?
Neden dönüp de hesabını sormadınız kim olursa olsun.. ben öyle dedim ama Allah vermedi ne biliyosunuz deseydiniz

Böyle cahil insanların bulunduğu ortama girmeyin. Bir de o an cevap verseydiniz çok iyinolurdu ağızlarının payıni verseydiniz

Bu bana büyük bir hayat dersi oldu.Hiç kimseye çocuk düşünüyor muaun ne zaman olacak şöyle mi böyle mi demeyeceğim.Aslında hiç bilmeden insanların içinde ne fırtınalar kopuyor bilmiyoruz
Çocuk sorana " he canım doğurup sana vereceğim bak diye. Pek bir meraklı çıktın!" demek var.

Böyle cahil insanların bulunduğu ortama girmeyin. Bir de o an cevap verseydiniz çok iyinolurdu ağızlarının payıni verseydiniz
Eşimin ailesinin %90 ı maalesef ki böyle insanlardan oluşuyor.Geçen haftaki konumda da halasının salak saçma lafları vardı şimdi teyzesi uzaklaşmaya çalıştıkça dibimdeler

Arkadaşım hiç takma kafana ,Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin sana ,benim de ilk bebegin düşük oldu .şimdi iki oğlum var ,geçiyor unutuluyor o günler.
Ver cevabını konuşanlara ama hiç takma kafana ,evliliğin yeni sorunun yeni cözülmüş, at kafandan çocuk isini tadını çıkar evliliğinin, doya doya yasa cinselliği.
Allah nasip edecek diye düşün geçiyor bu günler, Allah isteyen herkese nasip etsin insallah

Evlenince hemen herkese aynı cümle. 25 yaşındayım, herkes yaşın geçiyor şimdi istemiyorsun ama ileride sen istesen bile olmaz deyip durdu. Ha biz çok aldırmadık kendi istediğimiz bi zamanda oldu çocuk işi. Ama ya olmasaydı, ya gerçekten çocuk sahibi olmamıza engel bi durum olsaydı, insanlar her sorduğunda belki travma yaşayacaktım. Insanlar çok terbiyesiz çok hadsiz

10 aylık evlilikte biraz erken çocuk tribine girilmiş. Bu kadar erken çocuk yapmanı tavsiye etmiyorum, ha yaş geçiyordur, saatler bile önemlidir, bilemem ama çocuk için erken.
Herkes her konuda konuşma, yorum yapma hakkına sahip sanıyor kendini, had bilmiyorlar. Ama bildirmek lazım. Sustum arkamı döndüm gittim olmaz.
Sen yaptın da ne ise yaradı, eblek eblek bir çift salak, diyorum ben. Sanki doğurdular da bana, ne oldu? ortaya çıkanla övünüyorlar. Valla böyle konuş, ben öyle yapıyorum. Sonra olmaz ama istesen de diyorlar, bak işine diyorum.
Bir de sevmiyorlar doğurmayan kadını, çünkü farkında değiller aslında hayatin merkezi olduklarının, değerlerinin farkında değiller. Kadın ana olmadıysa, işe yaramaz... yaptıkları çocuklar da kişi başına düşen milli gelirimizi azaltmaktan başka işe yaramiyor yani. Doğurdun da Einstein mı doğurdun nedir yani...

O zaman cevap veremediyseniz bile, kimin dediğinden net eminseniz, açın bir telefon ağzınıza geleni sayıştırın. Niye canınızı sıkıyorsunuz. Oh olsun ne demek miş, terbiyesiz insanlar. Bazı kişilerin, kalbinin kötülüğü diline işte böyle vuruyor.Hiç üzülmeyin. Allah size, inşallah hayırlısıyla, sağlık ve sıhhatle evlatlar nasip eder.

Ben buçuk yıllık evliyim 10 ay yani neredeyse 1 yıla yakın zamanımız vajinismusla savaşarak geçti.Bu süre zarfında çocuk soranlara düşünmüyoruz daha erken dedik.Aslında nelerle savaşıyorduk biz... Bize hep erken erken demeyin sonra çok ararsınız dediler normalde çocukları seven bir insanım bebek görünce hiç dayanamam severim o yüzden hemen çocuk yapar algısı oluşturdum herhalde bilmiyorum.Vajinismus tedavisi oldum tedavi olduğu ay değil sonraki ay hamile kaldım ama olmadı bebeğimi kaybettim 3 ay önce...Tekrar düşünüyoruz nasip kısmet Rabbim ne zaman verirse... bir topluma girdim eve gelmek için kalktığımda arkamdan konuştuklarını kulaklarımla duydum oysa ki daha gitmemiştim "zamanında istemem istemem diye burun kıvırdı şimdi rahimi çocuk tutmadı Allah aratır öyle oh olsun istemem demeyecekti haketti" dedi.O an beynimden vurulmuşa döndüm hiç bir şey yapamadım insanlar neden acımasız ?

terbiyesiz!

hic oyle dedik o yuzden olmuyor diyw de uzmeyin kendinizi. ben hamileydim soranlara dusunmuyoruz diyordum kalp atisini duyana kadar. kismet, istiyoruz falan demek bana sevisiyoruz valla demek gibi geliyor :))

zaten ilk ay hamile kalmışsınız. demek yumurtalariniz cok aktif. guzel, guvendiginiz bir doktorla görüşün, hic de kafaniza takmayin, hamile kalmak rahat kafa işi, düşünmeyeceksin demiati bir arkadasim.

ben sizi anladim, ben de aglarim bir kavga ortaminda kendimi ifade edemem. hic uMe kendini o insanlar icin, onlar degmez insanlar.

sevgiler.

10 aylık evlilikte biraz erken çocuk tribine girilmiş. Bu kadar erken çocuk yapmanı tavsiye etmiyorum, ha yaş geçiyordur, saatler bile önemlidir, bilemem ama çocuk için erken.
Herkes her konuda konuşma, yorum yapma hakkına sahip sanıyor kendini, had bilmiyorlar. Ama bildirmek lazım. Sustum arkamı döndüm gittim olmaz.
Sen yaptın da ne ise yaradı, eblek eblek bir çift salak, diyorum ben. Sanki doğurdular da bana, ne oldu? ortaya çıkanla övünüyorlar. Valla böyle konuş, ben öyle yapıyorum. Sonra olmaz ama istesen de diyorlar, bak işine diyorum.
Bir de sevmiyorlar doğurmayan kadını, çünkü farkında değiller aslında hayatin merkezi olduklarının, değerlerinin farkında değiller. Kadın ana olmadıysa, işe yaramaz... yaptıkları çocuklar da kişi başına düşen milli gelirimizi azaltmaktan başka işe yaramiyor yani. Doğurdun da Einstein mı doğurdun nedir yani...
Evliliğim normal evlilik gibi başlasaydı belki de şimdi yeni yeni düşünüyor olurduk.Sanki vajinismustan sonra hemen çocuk olmayacakmış gibi gelmişti bize 😑

Back
X