Ne yaşadığımı bilmeden beni yargılıyorlar 😢

Ben buçuk yıllık evliyim 10 ay yani neredeyse 1 yıla yakın zamanımız vajinismusla savaşarak geçti.Bu süre zarfında çocuk soranlara düşünmüyoruz daha erken dedik.Aslında nelerle savaşıyorduk biz... Bize hep erken erken demeyin sonra çok ararsınız dediler normalde çocukları seven bir insanım bebek görünce hiç dayanamam severim o yüzden hemen çocuk yapar algısı oluşturdum herhalde bilmiyorum.Vajinismus tedavisi oldum tedavi olduğu ay değil sonraki ay hamile kaldım ama olmadı bebeğimi kaybettim 3 ay önce...Tekrar düşünüyoruz nasip kısmet Rabbim ne zaman verirse... bir topluma girdim eve gelmek için kalktığımda arkamdan konuştuklarını kulaklarımla duydum oysa ki daha gitmemiştim "zamanında istemem istemem diye burun kıvırdı şimdi rahimi çocuk tutmadı Allah aratır öyle oh olsun istemem demeyecekti haketti" dedi.O an beynimden vurulmuşa döndüm hiç bir şey yapamadım insanlar neden acımasız ?
canım ya üzülme kafanada takma hatta sevin ne gübahını döküyorlar senin neler yaşadığını Allah biliyor zaten inşaallah tekrardan hamile kalır kucağına alırsın hayırlısıyla 😗

Ben buçuk yıllık evliyim 10 ay yani neredeyse 1 yıla yakın zamanımız vajinismusla savaşarak geçti.Bu süre zarfında çocuk soranlara düşünmüyoruz daha erken dedik.Aslında nelerle savaşıyorduk biz... Bize hep erken erken demeyin sonra çok ararsınız dediler normalde çocukları seven bir insanım bebek görünce hiç dayanamam severim o yüzden hemen çocuk yapar algısı oluşturdum herhalde bilmiyorum.Vajinismus tedavisi oldum tedavi olduğu ay değil sonraki ay hamile kaldım ama olmadı bebeğimi kaybettim 3 ay önce...Tekrar düşünüyoruz nasip kısmet Rabbim ne zaman verirse... bir topluma girdim eve gelmek için kalktığımda arkamdan konuştuklarını kulaklarımla duydum oysa ki daha gitmemiştim "zamanında istemem istemem diye burun kıvırdı şimdi rahimi çocuk tutmadı Allah aratır öyle oh olsun istemem demeyecekti haketti" dedi.O an beynimden vurulmuşa döndüm hiç bir şey yapamadım insanlar neden acımasız ?
Size o oh olsun diyen Allah tan bulur belasını merak etmeyin hem herkesin lafına bakarsak gercekten yandık mesela benim bir kızım var Baska cocuk dusunmuyorum duyan AA olur mu oyle sey yap yap diyorlar bende siz mi bakacaksınız deyince susuyorlar bosver bis konusan cok olur

Ben de nefret ediyorum çocuk yap diyenden. Sana ne yani biliyor musun benim ilişkimi. Al işte kadın ilişkiye bile giremiyormuş daha. İlk zamanlar gerek de yok. Cinsel hayatın, evliliğin otursun hele bir kendine gel. Belki boşanacaksın o da var. Ayrıca herkes borç içinde şu zamanda.

Bir de işin sosyal boyutu var. Hamile olunca bile kısıtlanıyorsun. Hayatın bitiyor. Çocuk oluyor cinsellik de rafa hoopp. Çok zengin değilsen, bakıcın vs. yoksa 24 saat saç baş yoluk ev kadınına bağlıyor herkes. Haa emin ol doğursan aç bu aç, emiyor mu cnm, ağlıyo cnm, 2. yi yap cnm, 3. yap cnm diyen de bitmez. Bunlara cevabını verirsen rahat edersin.

Sizi çok iyi anlıyorum vajinismusken ben de istemiyorum erken derdim çünkü anlatabileceğim birşey değildi. Sonra istersin olmaz filancada ilaç kullanmış şimdi olmuyor sonra ararsın dediler ama içimi hiç bilmediler neler yaşadım görmediler. Bizim de kaderimizde aynı şeyleri yaşamak varmış. İnsanları takmayın onlar hep konuşur. İnşallah allah ım bizim kucağımızı da boş bırakmaz.

Keske susup cekip çıkacağına donup ağzının payını verseydin insanlar acımasızdır

Insanlar cok acimasızlar bana da kisır mısın çocugun mu olmuyor demisti birisi o anda insana kal geliyor ne diyecegimi bilememistim sonra hamile kaldim dogurdum simdi de ikinci cocuğa hazırlik neden yapmıyorsun diyor..seninde ve isteyen herkesin cocugu olucak tatlim tika o kotü insanlara kulaklarinı onlar gibi olma en büyük cevap sessizliktir

Oh olsun ne ya Allah onunda basina versin terbiyesiz

Bu insanların çocuğunuz olduğunda tek derdi sütünüz oluyor çünkü vizyonları bu kadar. Ağzı olan konuşuyor büyük konuşan konuşsun kınayan kınasın ama kendi ödesin çoluğu çocuğu ödemesin tek dileğim bu oluyor benim

İçimi döktükten sonra biraz daha rahatladım hepiniz çok sağolun.Olayı dramatize edip etmemek benim elimde ama maalesef ki çok duygusal bir insanım her şeyi kendime sorun etmeye meyilliyim ve bu beni çok yoruyor 🙄

umutsuzluğa kapılmayın lütfen. 2.5 yıldır çikolata kisti ile uğraşıyordum kimi doktor çocuğun olmaz dedi kimi tedavi ile olur ancak dedi.
ilaçları kullanamadım çok ağır geldi bana, bende alternatif tıpa yöneldim ne önerildiyse kullandım en son annemlerin umreden getirmiş olduğu hurmalara meryem suresi okuttu annem 21 bana 21 eşime. her gün eşim ve ben yedik. 4 yıllık evliliğimin en berbat ayında hamile kaldığımı öğrendim. büyük bir kaza yaptık kamyonun altında kalıyorduk ödüm koptu, hastaneye gidip tomografi ve röntgen çektirdim, grip oldum serum vurdurdum o kadar umutsuzdum siz düşünün ve sonunda test yapıp hamile olduğumu öğrendim. o kadar inanamadım ki 3 test yaptım en son eşimle karşılıklı erik dalı oynuyorduk..

yani benim bile olduysa sizin de olur..

Selamı sabahı keserdim iki yuzlu muhafazakar yobaz kadinlar daima baskalarinin ozel hayatlarina burunlarini sokar
kucuk insanlar kisilerle , orta zekali insanlar olaylar ile buyuk insanlar fikirler ile ugrasir
Pardon da ortamda bulunanlarin muhafazakar oldugunu nasil anladiniz.dediginiz gibi kucuk insanlar boyle bilmedigi halde insanlarin dusunce ve yasam tarziyla ugrasiyor.bahsettiginiz niteliklerin hepsini bir cumleyle kendinizde oldugunu ispatlamissiniz baskalarinin hayatina dil uzatarak.bu neyin kuyruk acisi merak ettim hic alakasi yokken bu sekilde insanlari zan altinda birakmaniz.

Hayatımda hiç milletin bebesini, düşüğünü, bilmem nesini laf edecek kadar
dertsiz ve de işsiz kalmadım.
İyi ki de kalmamışım yahu..
Görüşmeyin böyle insanlarla samimi söylüyorum.
Bu ne kalitesizlik..

Back
X