Basbaya sen gidip kendi kendine okb nedir anksiyete nedir okuyup okb olduğundan şüphe duyuyorsun bunu düşünme nedenin de ilaçla düzelmediğine inanman ama ilacı zaten düzenli kullanmamışsın kafana göre aniden bıraktığın için de şu an hisleri 2x yaşıyosun belirti okumaya kalsa işimiz aniden ben çıkması da kanser işimiz ta oraya kalsa her ben çıkan insan kanser böyle bir şey mümkün mü ?
Senin anlattığın hikayede kendini tekrar eden davranışlar yok örneğin izliyorum başıma kötü nir şey gelir diye şunu yapıyorum bunu yapıyorum bunları tekrar edersem olmayacağına inanıyorum vs gibi böyle belli bir ritüele dönüşmüş hareketlerin yok okb olsan olurdu sen kaygılanıyosun bu da anksiyete
Sen muhtemelen ilacı eline alır almaz prospektüs okuyup ordaki yan etkileri de yaşıyorsundur
senin bu dengesiz ruh halinin artışının sebebi de anında kafana göre ilaç bırakmak birden dozu kesmek drlar bile bunu yaşama diye doz azaltarak bıraktırır ilaçlarını düzgün kullan uykun da gelse kullan yorgun da olsan kullan bir süre sonra uyum sağlayacaksın zaten kendinde kafanda hastalık uydurma