- 15 Mart 2012
- 1.297
- 3.424
- 358
- Konu Sahibi Pirayeeeee
-
O nasıl bişey canım ilk defa duyuyorum :))Yüzümü güldüren gülüşleri güzelleştiren güzel adam bir ömür gülsün yüzün :)))
Çiçek yerine playdoh un oyun hamurlu diş doktoru seti var onu yollayin:)))
Romantik sozlerden pek anlamamda.
Eger birine cicek alincaksa saksi cicegi tercih ederim.
Ozel bisey olsun istiyosam degisik cikolatadan cicek buketi yapiliyor ya onlar jhosuma gidiyor:))))
İnternetten bak istersen bi varmi yapan.Evet oda olabilir arkadasım teşekkür ederim vaktim kısıtlı yarın o işe gider gitmez çıkıp halletmem lazım bide bu şehirde yeniyim çikolata buketini her yer yapmaz herhalde
İnternetten bak istersen bi varmi yapan.
Kredi karti felan varsa disari cikmana da gerek kalmaz
Olmadi meyve buketiŞık Bi çiçek daha iyi olur dimi şade zarif bişey ay kafam karışıyor bilemedim ..
Eşinizin özel muayenehanesi varsa herşey olur ama devlet kurumundaysa bence çiçek makbule geçer :)Şık Bi çiçek daha iyi olur dimi şade zarif bişey ay kafam karışıyor bilemedim ..
Onlarıda çikolataya batırıyolarOlmadi meyve buketi
Devlet kurumu canım bencede gevşemeye gerek yok kalpli ergen yastığı gönderirmişimEşinizin özel muayenehanesi varsa herşey olur ama devlet kurumundaysa bence çiçek makbule geçer :)
Tamam vazgectimOnlarıda çikolataya batırıyolar
Kucağında ayı olandan göndermeyin sakın subliminal mesaj sanar eşiniz mazallahDevlet kurumu canım bencede gevşemeye gerek yok kalpli ergen yastığı gönderirmişim
Teşekkür ederim aynen çiçek göndericem kesin ama kimse bişey yazmıyor ne yazıyım karar veremiyorumKucağında ayı olandan göndermeyin sakın subliminal mesaj sanar eşiniz mazallah
Şaka bir tarafa çiçek hoş olur.Hatta bu ara kaktüslerden çok hoş arajmanlar yapıyorlar.Onlara bir bakın isterseniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?