Ne yazayım ?

Pirayeeeee

..
Kayıtlı Üye
15 Mart 2012
1.297
3.424
358
eşimin iş yerine çiçek göndermek istiyorum sizce nota nasıl bişey yazayım ..
Kalemi güçlü arkadaşlar fazla mıç mıç olmayan anlamlı ama romantik Bi tebrik yazısı yardım eder misiniz ?

Son düzenleme:
Romantik sozlerden pek anlamamda.
Eger birine cicek alincaksa saksi cicegi tercih ederim.
Ozel bisey olsun istiyosam degisik cikolatadan cicek buketi yapiliyor ya onlar jhosuma gidiyor:))))

Romantik sozlerden pek anlamamda.
Eger birine cicek alincaksa saksi cicegi tercih ederim.
Ozel bisey olsun istiyosam degisik cikolatadan cicek buketi yapiliyor ya onlar jhosuma gidiyor:))))

Evet oda olabilir arkadasım teşekkür ederim vaktim kısıtlı yarın o işe gider gitmez çıkıp halletmem lazım bide bu şehirde yeniyim çikolata buketini her yer yapmaz herhalde

Evet oda olabilir arkadasım teşekkür ederim vaktim kısıtlı yarın o işe gider gitmez çıkıp halletmem lazım bide bu şehirde yeniyim çikolata buketini her yer yapmaz herhalde
İnternetten bak istersen bi varmi yapan.
Kredi karti felan varsa disari cikmana da gerek kalmaz

Devlet kurumu canım bencede gevşemeye gerek yok kalpli ergen yastığı gönderirmişim
Kucağında ayı olandan göndermeyin sakın subliminal mesaj sanar eşiniz mazallah

Şaka bir tarafa çiçek hoş olur.Hatta bu ara kaktüslerden çok hoş arajmanlar yapıyorlar.Onlara bir bakın isterseniz :)

Kucağında ayı olandan göndermeyin sakın subliminal mesaj sanar eşiniz mazallah

Şaka bir tarafa çiçek hoş olur.Hatta bu ara kaktüslerden çok hoş arajmanlar yapıyorlar.Onlara bir bakın isterseniz :)
Teşekkür ederim aynen çiçek göndericem kesin ama kimse bişey yazmıyor ne yazıyım karar veremiyorum

Bence çiçek göndermeyin erkekler pek anlamaz çiçekten. Bi arkadaş daha demiş. Çikolata buketi kurabiye falan var çiçek satan internet sitesi gibi yerlerde onlar daha çok hoşuna gider. Sonuçta erkeklerin kalbi midesinde demişler

teraryum çok hoş olabilir. yazıyı bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…