Ne yazıkki..

Meelekk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2011
202
0
46
İzmir
Başıma bişey gelse bi olay olsa arkamda annem babam var diyebilceğim bi ailem yok ne yazıkki.. Onlar için daima suçlu benim. Neden böyleki? Sevilmediğimi hissediyorum artık.. :2:

Başıma bişey gelse bi olay olsa arkamda annem babam var diyebilceğim bi ailem yok ne yazıkki.. Onlar için daima suçlu benim. Neden böyleki? Sevilmediğimi hissediyorum artık.. :2:

Sanırım Şu An Onlara Karşı Çok Sinirlisin..
Ama Unutmaman Gereken Bir Şey Var..
Hiç Bir Anne Bana Evladının Kötü Olmasını İstemez..

Sanırım Şu An Onlara Karşı Çok Sinirlisin..
Ama Unutmaman Gereken Bir Şey Var..
Hiç Bir Anne Bana Evladının Kötü Olmasını İstemez..

Ben onlara karşı hep sinirliyim haklıyım çünkü. Bana hapis hayatı yaşatıyolar hizmetçi muamelesi yapıyolar. Ve hiçbi zaman arkamda değiller. :2:

Ben onlara karşı hep sinirliyim haklıyım çünkü. Bana hapis hayatı yaşatıyolar hizmetçi muamelesi yapıyolar. Ve hiçbi zaman arkamda değiller. :2:

Kaç Yaşındasın Sen Bakim ??
Evin En Küçüğü müsün?

Anlat Bakalım Neler Oldu..
Haklı mısın? Değil misin?
Anlaşılır..

daha çok küçüksün1-2 yıl geçsin böyle olmadığını sende anlayacaksın ve bu düşüncelerinden utanacaksın.bunlar ergenliğin etkileri canım

böyle düşünmenin sebebi dışarı çıkmana izin vermemeleri mi yoksa başka nedenlerin de var mı

bazen insan bu şekilde düşünür kızdığında ama hiçbir anne baba evladını kötülüğünü istemez canım belki sevgilerini tam olarak yansıtamıyolardır sana karşı .Unutma gün gelir kötü bir durumla karşılaşırsan ilk onlar koşar

Bildikleri tek şey ders. Hayatn dersten ibaret değilki. Hasta olduğum zamanlar da bile zorla okula yollayan insanlar doktora sonra gidersin boşver diyen insanlar bunlar..

açtığın konulara msjlara baktımda hep birderdim var bölümüne değişik değişik konular açmışsın
konularına msj yazılınca onları okumak mı hoşuna gidiyor bu yüzdenmi açıyorsun hep yani biraz can sıkıntısı gidermek içinmi

eğer yanlış anladıysamda kusura bakma cnm böyle üyeler çok ta o yüzden

Alakası yok yanlış anlamışssınız. değişik değişik konular açmadım ben isterseniz içeriklerine bidaha bakın. 2si ailemle ilgili 1i yaşadığım korkularla ilgiliydi.

senin yaşındayken bana da öyle gelirdi büyütürdüm herşeyi ama zamanla anlayacaksın vede değerli olduğunu farkedeceksin farzet ki gerçekten ailen sana kötü davranıyo bu durum elbet bitecek nasılsa her insan ailesiylede imtihan olur sabret .zamanla çk büyüttüğünün farkına varıcaksın vede ilerde anne olduğunda ona göre davranacaksın

İletişim kopukluğu . Bazen bize öyle davranıyorlarmış gibi gelir bazende gerçekten öyle davranırlar

mesela ben babamın gerçekten regl dönemi olduğuna inanmaya başladım

bazı dönemlerinde gerçekten çıldırıyor ve hiç çekilmez oluyor

yazı bize zehir ediyor kendi çalışırken bizim illa bir şeyler yapmamızı istiyor

bazende pamuk kadar yumuşak yani bizim dönemlerimiz varken onlarında olmaması gibi bir durum olmuyor.

Belli bir yaşta ailenin yaptığı herşey batar. Büyüdükçe öyle görmemeye başlarsın merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…