Ya hu anne vermeyin dedikten sonra çocuğa ısrar etmek normal mi?ya çok abartıyorsunuz böyle konuları kusura bakmayın da; nolmuş orda bi yudum ekmek yediyse ölecek mi? Bu çocuk okula gidince hiç yemeyecek mi böyle şeyler? Burdsaki herkes çocukluğunda da yemiştir ama bak hayatımızı devam ettiriyoruz.Şimdiki özentilikler biraz fazla geliyor bana.
siz gene evinizdeyken dengeli beslemeye devam edersiniz,
onlarda,babası,babanesi ve dedesi eroin vermediler herhalde çocuğa.Birtek anne mi söz sahibi sankiYa hu anne vermeyin dedikten sonra çocuğa ısrar etmek normal mi?
Yok canım onların söz sahibi olmadığını söylemek istemedim.onlarda,babası,babanesi ve dedesi eroin vermediler herhalde çocuğa.Birtek anne mi söz sahibi sanki
Ona annesi karar verir.ya çok abartıyorsunuz böyle konuları kusura bakmayın da; nolmuş orda bi yudum ekmek yediyse ölecek mi? Bu çocuk okula gidince hiç yemeyecek mi böyle şeyler? Burdsaki herkes çocukluğunda da yemiştir ama bak hayatımızı devam ettiriyoruz.Şimdiki özentilikler biraz fazla geliyor bana.
Günaydın,
Haftasonu kv kahvaltıdaydık,eşim çikolatalı ekmek yiyordu.1.5 yaşındaki kızımda görünce istedi bende eşime çabuk ye dedim vermeyelim diye.Sonra eşim biraz sürüp verdi sanırım kızıma şuan hatırlamıyorum almadı.Ben vermemesini söylüyorum tabi almadı bu arada.Onun arkasından kp veriyor almıyor,bende bu arada vermeyin diyorum ısrarla,ardından kv verip duruyor almadığı halde en sonunda aldı.Baştan ürkek ürkek yokladı sonra tadını alınca yedi tabi.Benim sinir olduğum ısrarlar vermeleri,siz nasıl istemediğiniz bir şey olduğunda söyleyebiliyorsunuz kırmadan.Yararlı bir şey değil onu yiyip nolucak vs diyorum ama yok anlamıyorlar.
Kızım hiç çikolatanın tadına bakmadı değil maalesef görünce çok ısrar edince tattırmıştım ama ben ısrarla vermelerine kızdım.
Alakası yok hiç yemedi demiyorum zaten ama çocuk verdiklerinde almadığı halde ısrarla vermelerinie sinir oldumya çok abartıyorsunuz böyle konuları kusura bakmayın da; nolmuş orda bi yudum ekmek yediyse ölecek mi? Bu çocuk okula gidince hiç yemeyecek mi böyle şeyler? Burdsaki herkes çocukluğunda da yemiştir ama bak hayatımızı devam ettiriyoruz.Şimdiki özentilikler biraz fazla geliyor bana.
zaten basta bısey demedım hadı gordu dıye verdıler ıstemedı onun ustune 3-4 kez ısrarla vermeye çalışıyorlarTepkinizi koyun ama çocuk görmüş istemiş bende olsam izin verirdim çok az tadımlık yesin diye.çocuk abur cubur yemeyecekse hiç önünde anne baba da yemeyecek.biri yer biri bakar olmaz.yanlış olan sizin hayır dediğiniz halde ısrarla vermeleri bunun için sert bir şekilde tepkinizi koyun yoksa daha çok onaylamadığınız şeyleri yaparlar ileride.yaşı küçükken önlem almak lazım bu konuda.
bastan verdın hadı canı cektı almadıgı halde 3-4 kez ısrarlar verdiler en sonunda aldı tabiYa hu anne vermeyin dedikten sonra çocuğa ısrar etmek normal mi?
Onlara göre her şeyden yesin görümce 1 yaşındayken çocuguma pringels veriyordu ıstıyo yesın dedı .Ben illa vermesinler demiyorum hadı canı cektı verdin almadı ne inatla 3-4 kez verıyosun cocugaonlarda,babası,babanesi ve dedesi eroin vermediler herhalde çocuğa.Birtek anne mi söz sahibi sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?