NE YAZIYIM BİLEMEDİM :)

yaşıyor ama nasıl yaşıyor, sürünüyor misali, kv şeker hastası obez günde 4-5 insülün iğnesi vuruluyor, 20 yaşındaki kızı obez ama hala ye kızım ye kızım yeeee :110:
benim kaynanam ve görümcem zayif hala tatlı yer..
nasıl zayıf kaliyo ...ben hayret içinde izliyorum.

Hiç. Anne kim ki, altı üstü doğurup büyütüyor. Ama dede öyle mi?
ayy bu kadınların da çocuk doğurdukları için kendilerini inanılmaz yerlere koymasına da kıl oluyorum tövbe haşa kendilerini allah sanacaklar nerdeyse.Sen doğurdun diye o çocuk senin malın değil,üzerindeki tek söz hakkı senin değil.Birde doğarabildiğin için doğa üstü bir varlık değilsin.Şunu bir kabul etsek hayat çok daha güzel olacak.

Bu konudan ben de o kadar muzdaribim ki kayınvalidemler ile birlikte oturuyorum 2 buçuk yaşında bir kızım var onda aşırı kansızlık var doktor kesinlikle abur cubur ve çikolata vermeyin dedi ve kızım çikolata cips bu tür şeylere resmen bağımlı ben ve eşim kesinlikle vermiyoruz ama işten eve gelir gelmez kızım anne ben bugün çikolata yedim diyor ve kızım asla bir şeyi saklayamaz hemen anlatır ve söyler yalan söylüyor olamaz yani ben kızıyorum neden alıyorsunuz yasak diye defalarca söyledim defalarca uyardım yine alıyorlar ne var canım yesin bu yaşta yemeyecek ne zaman yiyecek diyorlar ben artık baş edemiyorum anlayışlı olmamaları çok kötü bir durum

Yazdıklarımı okumadınız sanırım.Bir kere verdiklerinde bir şey demedim zaten ondada çocuk almadı almıyor vermeyin diyorum 3-4 kez vermeye çalıştılar en sonunda çocuk aldı ona kızdım niye ısrar ettiklerine
Yo okudum. Çocuk sizin tepkiniz yüzünden almamış. Sanırım siz benim yazdığımı okumadiniz. Hicbiriniz yemezseniz ortada israr edilecek bir şey kalmaz.
1 dilim çikolatalı ekmekten de olay çıkarmaya gerek yok. Bu ara çok abartılıyor bunlar

ayy bu kadınların da çocuk doğurdukları için kendilerini inanılmaz yerlere koymasına da kıl oluyorum tövbe haşa kendilerini allah sanacaklar nerdeyse.Sen doğurdun diye o çocuk senin malın değil,üzerindeki tek söz hakkı senin değil.Birde doğarabildiğin için doğa üstü bir varlık değilsin.Şunu bir kabul etsek hayat çok daha güzel olacak.
Sizin kafa da doğurdu diye kendini Allah sanan kadının kafasıyla -o kadınlar da ne alakaysa şimdi- yarışır hani.

Neyse ki saçmaladığınızın farkındasınız. Konuyu saptırma çabanızdan bu anlaşılıyor.

Çocuğun üzerinde söz hakkı olan yalnız iki kişi vardır: Anne ve baba. Anne bir tık daha öndedir hatta. Söylerken bile hep önce anne deriz. Eğitim-öğretim gibi. Eğitim her zaman öğretimden daha öndedir. Bu da aynı.

Velhasıl hepsi kıymetli olan nine, dede, amca, teyze, dayı, hala, enişte vb. üçüncü kişilerin çocuk üzerinde söz hakkı yoktur.

Back
X