• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yedin ne kadar içtin ne kadar spor yaptın???

Öneriniz için teşekkür ederim protein ihtiyacı için ne yapabilirim

Sabah beyaz peynir dönüşümlü olarak haşlanmış yumurta
Öğlenleri ızgara tavuk / balık ya da o ağır olur derseniz tavuklu salata en azından
Ayrıca baklagillerde de protein var.. Protein zayıflamanıza yardımcı olur dozunda alırsanız ve böylece yağ yerine kas kaybetmezsiniz. Şu anki diyetinizde kas kaybı çok olası.

Sabah beyaz peynir dönüşümlü olarak haşlanmış yumurta
Öğlenleri ızgara tavuk / balık ya da o ağır olur derseniz tavuklu salata en azından
Ayrıca baklagillerde de protein var.. Protein zayıflamanıza yardımcı olur dozunda alırsanız ve böylece yağ yerine kas kaybetmezsiniz. Şu anki diyetinizde kas kaybı çok olası.

Önerileriniz için çok teşekkür edrim

sabah kahvaltım yarım poğaça 1 bardak şekersiz çay.

Akşam yemek yok 1 elma 1 t su ve 1 saat spor

Sabah tartıldım 95,4 hala aynı:KK14:

sabah kahvaltım yarım poğaça 1 bardak şekersiz çay.

Akşam yemek yok 1 elma 1 t su ve 1 saat spor

Sabah tartıldım 95,4 hala aynı:KK14:
Günaydın canım bende dun aksam yemek yemedim onun yerine kavun yedim bugunde sabah azcik peynir ekmek ve cay bi lt su ve bitki cayi ictim oglen bakalım isyerinde ne cikcak bugün akşam yemeği yiyebilirim ogleden kaytarma yapmam gerekecek bugün bende tartildim aynı

yemekte çorba yedim 1 dilim ekmek tavuk sote vardı onun tavuklarını seçtim yedim :)
artık uyuyana kadar 2 lt su başka bişe yok bide 1 elma olabilir

Merhaba, günlüğünüz hayırlı olsun. Ama yediklerinizi incelediğimde çok az yediğinizi görüyorum. Vücudunuzun da bir ihtiyacı var (et,tavuk balık- yoğurt süt ürünleri, sebze ve meyve). Hepsinden dengeli bir şekilde yerseniz sağlıklı şekilde kilo verirsiniz. kahvaltıya bilhassa önem vermenizi öneririm. Kendinize domates salatalık beyaz peynirli sandviç yapabilirsiniz.

Merhaba, günlüğünüz hayırlı olsun. Ama yediklerinizi incelediğimde çok az yediğinizi görüyorum. Vücudunuzun da bir ihtiyacı var (et,tavuk balık- yoğurt süt ürünleri, sebze ve meyve). Hepsinden dengeli bir şekilde yerseniz sağlıklı şekilde kilo verirsiniz. kahvaltıya bilhassa önem vermenizi öneririm. Kendinize domates salatalık beyaz peynirli sandviç yapabilirsiniz.

evet o kadar sıkıldım ki şişmanlıktan hiç yememeyi bile düşünecek kadar kızgınım kendime

dün akşam çorba 1,5 saat spor 1 lt su başka birşey yok sonuç sabah 94 olmuşum sadece 1 kilo :(

yaptığınız şey "sağlıklı" değil. hepimiz kendimize kızıyoruz, neden şimdiye kadar yedik yedik kilo aldık diye. ama vücudunuza ihtiyaçlarını vermezseniz elden ayaktan düşersiniz. hastanelik olursunuz. sağlıklı düşünün, sağlıklı beslenin.
karatay falan yapın bari, günde 2 defa yemek var onda. bu şekilde yaşam olmaz :KK12: ölüm orucu değil sağlıklı yaşam için diyet yapın lütfen :KK20::KK20::KK20::KK20::KK20::KK20::KK20:

yaptığınız şey "sağlıklı" değil. hepimiz kendimize kızıyoruz, neden şimdiye kadar yedik yedik kilo aldık diye. ama vücudunuza ihtiyaçlarını vermezseniz elden ayaktan düşersiniz. hastanelik olursunuz. sağlıklı düşünün, sağlıklı beslenin.
karatay falan yapın bari, günde 2 defa yemek var onda. bu şekilde yaşam olmaz :KK12: ölüm orucu değil sağlıklı yaşam için diyet yapın lütfen :KK20::KK20::KK20::KK20::KK20::KK20::KK20:

Evet haklısınız eşimde çok kızmaya başladı zaten bari 2 öğün ye diye

idil arkadaşım bence de karatay diyeti yaparak 2 öğün yiyebilirsiniz. hem de ekmek yedirmediği için, izin verdiği sağlıklı gıdalardan istediğiniz kadar yiyebilirsiniz diyor. bence bi araştır ve ona başlayabilirsin. tereyağı, zeytinyağı, bulgur ile yapılan yemeklere, et balık ürünlerine, yumurtaya vs. hep izin veriyor. doya doya kilo veriliyor, kayınvalidem uyguladı, tavsiye ederim. meyve, tatlı şekerli her şey, hamur işleri yasak :)

idil arkadaşım bence de karatay diyeti yaparak 2 öğün yiyebilirsiniz. hem de ekmek yedirmediği için, izin verdiği sağlıklı gıdalardan istediğiniz kadar yiyebilirsiniz diyor. bence bi araştır ve ona başlayabilirsin. tereyağı, zeytinyağı, bulgur ile yapılan yemeklere, et balık ürünlerine, yumurtaya vs. hep izin veriyor. doya doya kilo veriliyor, kayınvalidem uyguladı, tavsiye ederim. meyve, tatlı şekerli her şey, hamur işleri yasak :)

Araştırıyorum şimdi teşekkür ederim

bugün öğlen yemeğim bir kase mercimek çorbası soslu dalyan köfte çıktı bugün yemekte güzel değildi zaten birkaç çatal ancak aldım yoğurt ve 1 dilim kepek ekmeği.. Artık istesem de yiyemediğimi fark ettim bugün midem şişiyor hemen

sabah kahvaltı yaptı bugün bir haşlanmış yumurta bir iki çatal pernir 1-2 zeytin 1 dilim ekmek

dün akşam yemek yemedim her zamanki gibi. Sabah 1 bardak su ve elma ile başladım güne kahvaltı yapamadım geç kaldım çünkü

Günlüğüm;

hafta sonuda dikkat ettim yemeklerime;

Bugün;

sabah birşey yok öğlen brokoli çorbası 1 dilim kepek ekmeği birazcık kısır ve yoğurt

öğlen yemeğim;
mercimek çorbası :137 kcal
Köfte:200 kcal
sütlaç:137 kcal

sabah:ceviz 26x3=78 kcal
süt(yarım yağlı) =92 kcal
Yarım poğaça:117 kcal

toplam da 761 kcal ve gün bitmiştir benim için akşam yemek yemiyorum zaten bol bol su ve akşam yine 1 saat tempolu yürüyüş

Back
X