Ne Zaman Anlatırsınız ?.........

perimle

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2011
2.603
25
108
önceden yasadıgınız olayları

yeni bir ilişkinizin hangi aşamasında anlatırsınız sevgilinize kızlar ?......

Son düzenleme:
önceden yasadıgınız olayları
başınızdan gecenleri;söz nişan gibi ....
yeni bir ilişkinizin hangi aşamasında anlatırsınız sevgilinize kızlar ?......

:26::26::26::26::26:

Ben hiç anlatamam sanıyordum.
Yanılmışım.
İlk buluşmamızda sevgilim kendi geçmişini ortaya pat pat dökünce ben de hemen söyleyiverdim,evlenip boşandığımı.

Ben bilmesi gerekenleri en başta anlatırdım ikimizde öyle yaptık başta ne varsa konuştuk sevgilimle...

bende tanısmamızın 7.gunund eevlenıp ayrıldıgımı bı cocugum oldugunu soylemıstım
sımdıkı esıme

Çıkmadan bir iki gün önce birbirimzden hoşlanmaya başladığımız zaman söylemiştik.En doğrusuda bu zaten sonradan öğrenilmesi pek iyi olmaz ilişkide güven için en başta yapılması gereken şey bence..

Ben ilk bastan anlatmistim herşeyimi(gerçi anlatacagim pek birsey yoktu) :) şimdiki nisanlim yavaş yavaş anlattı herşeyi yani zaman icinde .. Bencede bastan herseyi konusmak en dogrusu

Ben ilk bastan anlatmistim herşeyimi(gerçi anlatacagim pek birsey yoktu) :) şimdiki nisanlim yavaş yavaş anlattı herşeyi yani zaman icinde .. Bencede bastan herseyi konusmak en dogrusu

Cat dıye ılk tanıstıgımız gun gecmısımı yasadıklarımı dokuverdım Onune..Tum gercegıyLE..Neden ılk gunde anlattın herseyı dedı bende bole benı seveceksen bole seveceksın gıdeceksen hala karsımda oturma dıye.. Halaaada ceker benı

sorarsa söylerim valla
hakkımda herşeyi ılk gunden bilmesine gerek yok
zamanı gelince zaten ben ona anlatmam gerekenleri anlatırım...
ha yalan da söylemem asla

Bizde ilk konuşmaya başladığımızda eski çıktığımızı falan anlatmıştık çıkmaya başladığımızın ilk buluşmasında da herşeyimizi anlatmıştıkk..

peki hangisi daha saglıklı kiii....
hemen anlatmak mı ? belli bir zaman sonra mı ???

Sevgilime ilk bulusmamızda herseyı anlatmıstım anlatıcak pek bsey yoktu ama ondan önce 1 ksyle ve 4 yıl cıktıgımı falan ne varsa anlatmıstım.oda aynı sekılde

Geçmişte kaç sevgilin oldu muhabbeti saçma geliyor bana.
Sorarsa söylerim ama anlatmam.

Ben sevgilime sormadım kaç kişiyle ilişkin oldu diye, kendisi anlattı.

Evlenip boşanmak gibi daha önemli bir durumu olduysa onu bilmek isterim yalnız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…