Ne zaman anlatmaliyim?

DurFakatDinle

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Mart 2015
670
1.494
113
Iyi geceler kizlar.

Yeni tanistigim biri var, bir kez bulustuk.
Yarin yine bulusacagiz. Oldukca ilgili alakali davraniyor bana karsi. Ben tam bilmiyorum, icimde korkularim endiselerim var basimdan gecen evlilikten dolayi. Adimlarimi cok dikkatli atmaya calisiyorum.

Yanliz kafama takilan birsey var.

O benim daha önce basimdan bir evlilik gectigini bilmiyor, buyrun burdan yakin.
Ilk bulusmada konusu gecmedi söylemedim. Durduk yere söylemek sacmalik olur diye düsûndüm, cocuk evlenmemi teklif etti sanki, gayet arkadasca bir bulusmaydi.
E bu cocuk simdi ilgili alakali oldu, yarin ikinci kez bulusacagiz, söyleyimmi simdi ben yarin bunu pat diye?? Ben dulum diyim, oda desinki sizde duldunuz duldunuz bu günümü buldunuz :KK70: yahu dul ne üstelik, kim niye icat etti bu kelimeyi?! Off kafamda yine deli sorular..

Son düzenleyen: Moderatör:
Siz sevgilimisnz anlamadim bn normal arkadsinsa niye bosandgni aciklayasin ki
Yani sevgili olmaya dogru ilerler gibi bir hal var, hani cokta arkadasca olmayan iltifatlar filan. Her gün mesajlasmalar günaydinlar. Sevgiliyiz diyemem daha dün bir bugün iki. O yüzden bilmiyorum, konusu gecmezse sōylemeyeyim diyorum, eger arkadas kalirsak bunu anlatmam gereksiz ve sacma olur sanki. Tutki cikma teklif etti, benim kabul edip etmeyecegim de mechul, cünkü yeterince tanimiyorum onu. Kafam bayagi karisik.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani sevgili olmaya dogru ilerler gibi bir hal var, hani cokta arkadasca olmayan iltifatlar filan. Her gün mesajlasmalar günaydinlar. Sevgiliyiz diyemem daha dün bir bugün iki. O yüzden bilmiyorum, konusu gecmezse sōylemeyeyim diyorum, eger arkadas kalirsak bunu anlatmam gereksiz ve sacma olur sanki. Tutki cikma teklif etti, benim kabul edip etmeyecegim de mechul, cünkü yeterince tanimiyorum onu. Kafam bayagi karisik.
O zamn soylemen gereksiz olur soyleme bence

Boşanmış birine dul denilmesi bana çok itici geliyor. Henüz arkadaşsanız söylemenize gerek yok bilmesine de gerek yok. Ne zaman ciddi bir şeyler olur o zaman bilmesi gerekir diye düşünüyorum.
Katiliyorum ya cok itici bir kelime. Üstelik beni ben yapan sey bosanmis olmam degil ki."Merhaba ismim sunshine ben bir dulum" da denilmezki.. Söylemeyim en iyisi ben yarin. Niye sakladin bunu benden diye sorarsa ileride diye endiseleniyorum aslinda.

Katiliyorum ya cok itici bir kelime. Üstelik beni ben yapan sey bosanmis olmam degil ki."Merhaba ismim sunshine ben bir dulum" da denilmezki.. Söylemeyim en iyisi ben yarin. Niye sakladin bunu benden diye sorarsa ileride diye endiseleniyorum aslinda.
Ya öyle konular pat diye açılmaz ki sonuçta konu konuyu açar söylersiniz bu kadar takıntı yapmayın bence. Bu durumdan rahatsız olacak biri mi acaba. Ne kadar bilginiz var bu kişi hakkında.?

Ya öyle konular pat diye açılmaz ki sonuçta konu konuyu açar söylersiniz bu kadar takıntı yapmayın bence. Bu durumdan rahatsız olacak biri mi acaba. Ne kadar bilginiz var bu kişi hakkında.?
Rahatsiz olacak birine benzemiyor kesinlikle. Hakkinda bildigim seyler hayat görüsü, yasinin kac olusu, isi gücü vs. Ailesinden cok bahsetti filan. Bu kadar erken söylemek sacma olur haklisiniz.

O kadar kiziyorumki.su olaya erkek.evlenip ayrilsa evlenmemis.kiz.bulmasi cok kolay ama kadin ayrilsa yeni.birine nasil.soyleyecegini ne zaman soylemesi gerektigini dusunur rezalet...bunlar hep.bizim kotu.bakis acimiz ne kadarda kisisel olarak kizsanda toplum.baskisi.zor degisiyor...hidip.sokakta elli tanesiyle ne haltlar karistirirlar ama adam gibi evlenince ve anlasamayinca hemen dul damgasi...acikcasi.bir kadina soylendiginde sinir oluyorum ama.erkege soylendiginde pek kizamiyorum incinsinler biraz ..onlarin cinsi degilmi.bunlari korukleyen ..

konu sahibesi niyeti ciddiyse yeri gelince soyleyin ama laf arasinda aa yalniz ben bir evlilik.gecirdim mi diyeceksiniz ona neymis ?sonucta henuz ciddi birsey yok ozelinizide bilmeyiversin ...elin adami.mesafesindedir suan.

Boşanmakta nefes almak kadar normal,ama toplumumuzda hala banaz beyinler yaşadığı sürece boşanmış kadınlar bu tür davranışları yaşayacaklar maalesef..İş ilerler de o zaman söylerse olmaz asıl,bi şekilde lafı oralara buralara getirip bir an evvel söylemelisin.ciddi boyuta ulaştıktan sonra söylersiniz birbirinize bağlanmış olabilir,bu yüzden ayrılmak zorunda kalırsanız ayrılık acısı çekebilirsiniz.sonra sankı halinden utanıyomuşta söylememiş gizlemiş olursun.

boşanmak evlenmek kadar doğal. sohbet sırasında kendinizi, hayatınızı anlatırken paylaşabilirsiniz.

Paylaşmak için aranızda ciddi bir ilişkinin başlamasını beklersiniz, mesele çok önemliymiş imajı verirsiniz bence. siz bunu sorunmuş gibi yansitirsaniz karşı taraf da sorunmuş gibi algılar.

Simdi soylerseniz dan diye olacak evet ama zaman gecince soylerseniz bu sefer işin adi bugune kadar niye sakladi olacak.
İki ucu moklu degnek.
Konuyu bi sekilde oray getirmek gerek bence

Karsinizdaki kisi belki bunu bilmeye deger biri degildir,biraz daha taniyin onu bence.
Hem kendi duygularinizi da olcmus olursunuz.
Hem onunda sizi tanimasina izin verin ki eger olumsuz bi tepki verecektiysede 2kere dusunsun.
Tanidikca sizden vazgecebilme olasigi azalir.Tabi boyle bi nedenden dolayi vazgececekse zaten gecsin bosverin de ben sizi tanimiyorum nasil dusunceginizi bilemiyorum.Oyuzden boyle dedim.

Çok önemliymiş gibi değil de laf arasında espriyle karışık gibi söylersin.Sen söylerken rahatsız olursan o da ilerde sorun yapabilir.
Dulsan nolacaksa..Dulup dulup o günü bulmayaydın :KK53:

Tam arkadaşça olmayan iltifatlar alıyorsan konu döner dolaşır, sevgiliye, erkek arkadaşa, aşka, evliliğe gelir. O sırada normal şekilde söyleyebilirsiniz. Nasıl söylesem ne zaman söylesem diye neden strese giriyorsunuz? Evlenmek gibi boşanmakda normal birşey. Siz bunu büyütürseniz, karşı taraf daha çok büyütür. Rahat olun ama söylemek için sonralara da bırakmayın. Belki takıntılı birisidir.

Back
X