- 16 Ekim 2015
- 410
- 385
- 33
- 34
- Konu Sahibi DurFakatDinle
eski ilişkisini falan sor laf arasında. o da zaaten seninkini soracaktır. o arada söylersin. ama dulum deme. daha önce başımdan bir evlilik geçti de
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaw hep mi nese, havadan sudan konusacaksiniz. Hayata bakış aciniza gelir konu, ya insan tecrubelerinden ders aliyor gibi konu acarsiniz ufaktan ufaktan soylersiniz. Asil soylemezseniz karsidakine haksizlik yapmis olursunuz bence. Direk ben dulum diye soylenmez tabi.Yani sevgili olmaya dogru ilerler gibi bir hal var, hani cokta arkadasca olmayan iltifatlar filan. Her gün mesajlasmalar günaydinlar. Sevgiliyiz diyemem daha dün bir bugün iki. O yüzden bilmiyorum, konusu gecmezse sōylemeyeyim diyorum, eger arkadas kalirsak bunu anlatmam gereksiz ve sacma olur sanki. Tutki cikma teklif etti, benim kabul edip etmeyecegim de mechul, cünkü yeterince tanimiyorum onu. Kafam bayagi karisik.
Ne güzel söylediniz valla, dediginiz gibi böyle kafaya micilir gercekten..Ay bunu sorun edeninde kafasına s... gidip elli tane ile nikahsız gezsen alnında mi yazacak .İnsan gibi evlenmişsin .
Çok sansliymissinnseni çok iyi anlıyorum ...eşimle tanıştığımda ,hemşeri muhabbetine çok geldi gitti işyerime ,gözüne kestirmiş meğerbende senin gibi ikilemde kaldım ama sonra arkadaşız nasıl olsa, pat diye söylenmez yanlış anlaşılabilir diye, söylememiştim ta ki hislerinden az da olsa şüphe duymaya başladığımda söyledim....yazık garibim bir kum torbasıyla yüzüne vurmuşum gibi rengi atmıştı
sonra o da yetmedi çocuğum olduğunu söyleyince araya biraz mesafe koydu gelip gitmeleri azaldı...ne mi oldu eşim dedim işte
![]()
Tamamen katiliyorum, bu baskiyi olusturan da erkekler zaten. Dünya sanki onlarin dünyasi!O kadar kiziyorumki.su olaya erkek.evlenip ayrilsa evlenmemis.kiz.bulmasi cok kolay ama kadin ayrilsa yeni.birine nasil.soyleyecegini ne zaman soylemesi gerektigini dusunur rezalet...bunlar hep.bizim kotu.bakis acimiz ne kadarda kisisel olarak kizsanda toplum.baskisi.zor degisiyor...hidip.sokakta elli tanesiyle ne haltlar karistirirlar ama adam gibi evlenince ve anlasamayinca hemen dul damgasi...acikcasi.bir kadina soylendiginde sinir oluyorum ama.erkege soylendiginde pek kizamiyorum incinsinler biraz ..onlarin cinsi degilmi.bunlari korukleyen ..
konu sahibesi niyeti ciddiyse yeri gelince soyleyin ama laf arasinda aa yalniz ben bir evlilik.gecirdim mi diyeceksiniz ona neymis ?sonucta henuz ciddi birsey yok ozelinizide bilmeyiversin ...elin adami.mesafesindedir suan.
Bende aslinda böyle olmasi taraftariyim. Bosanmis olmam benim visit kartim degil sonucta..Bence daha söylemeyin. Ciddi anlamda size açılırsa o zaman bişeyi bilmeni isterim ben evlenip boşandım daha önce dersin.
Hehehe dulum demiyecegim emin oluneski ilişkisini falan sor laf arasında. o da zaaten seninkini soracaktır. o arada söylersin. ama dulum deme. daha önce başımdan bir evlilik geçti de
Ha tutki söyledim, sonra konu niye bosandina gelecek. Iste burda kopuyor benim jarteller. Ne diyecegim? Eski esim bana ilgi göstermiyordu, kari koca gibi degildik ev arkadasi gibiydik mi diyecegim? Cok ayip yaa.
Evet benim düsüncemde buda vardi. Bir kabahat islemis gibi saklamis olmak. Ne moktan bir durum.Açık açık konuş bence.
Kendimi karşındaki adamın yerine de koymaya çalışıyorum, bunu ne zaman duysam sorun çıkarmam diye...
Tüm bu tereddütlerinle beraber anlat. Hani "Bunu söylemek için uygun zaman nasıl belirlenir bilmiyorum, aramızdaki şeyler biraz daha ilerler ciddileşirse o zaman söylerim diye düşündüm ama, neden daha önce söylemedin diye bana sitem eder misin diye kararsız kaldım. En iyisi bunu en başından bilmen" gibisinden söyler, içini ferahlatırsın.
Seni dul diye (dul kelimesi gerçekten sinir bozucu) yargılayacaksa da en başından görmüş olursun.
Ama bundan sonra, daha dikkatli olman gerekir. Dünyanın binbir türlü hali var, adam "Nasıl olsa bu dul, takılır keyfime bakarım, oyalar başımdan savarım" gibisinden malca bi düşünceye kapılıp seni kullanmaya kalkmasın.. Artık onun ayarı sana kalmış.
Paylasim icin tesekkürler, rahatlattiniz beni :)seni çok iyi anlıyorum ...eşimle tanıştığımda ,hemşeri muhabbetine çok geldi gitti işyerime ,gözüne kestirmiş meğerbende senin gibi ikilemde kaldım ama sonra arkadaşız nasıl olsa, pat diye söylenmez yanlış anlaşılabilir diye, söylememiştim ta ki hislerinden az da olsa şüphe duymaya başladığımda söyledim....yazık garibim bir kum torbasıyla yüzüne vurmuşum gibi rengi atmıştı
sonra o da yetmedi çocuğum olduğunu söyleyince araya biraz mesafe koydu gelip gitmeleri azaldı...ne mi oldu eşim dedim işte
![]()