Ne zaman anlatmaliyim?

Bunda be saklanılcak ne utanılcak bişey yok.
Belki oda evlenip ayrıldı olamaz mı ?
Hayir utanmiyorum inanin, utanilacak bisey yapmadim ki bosanarak. Sadece cok özel bir konu, herkesi ilgilendirmeyen bir konu, o yüzden tereddütteyim paylasma konusunda. Ne diye utaniyim ayol, bilakis boyun egmedigim icin gurur duyuyorum.

Soyle bence bakalım napacak eger kacacaksa sen baglanmadan kavsın kı arkasından uzulme
Kacarsa kacsin yani cok ta TIN. Ama elalemide ilgilendirmezki benim özelim, degilmi ama.. Adam gibi evlendik, ama adam madam cikti benim sucum ne. Öyle olmasa bile, pasa gönlüm öyle istedi ve bosandim, herkes kendine baksin valla bu tip insanlara gelemem ben cekemem.

Kizlar cikiyorum simdi, geri döndügümde mesajlarinizi cevaplamaya calisacagim. Herkese fikir paylasimlarindan dolayi cok tesekkür ederim, sizlere bayiliyorum iyiki varsiniz :KK200:

Bende dul kavramindan nefret ediyorum..erkegin dulu olmaz ama kadinin dulu cok fenadir her önune gelenle....tovbeeee tovbeee ne igrenc bir yaklasim ki..maalesef bende bekar(dul) kadin olarak gordum zorluklarini..bir zar parcasi degildir namus..ne bekarlar var dul kadindan daha tecrubeli herseyde ;) seviyorsa engel degildir..ama cocugun olsaydi o sorun olurdu..tecrubeyle sabittir..kimliginde bekar yaziyor ailesi engel olmazsa sorun olmaz canim..insallah guzel haberler verirsin :)

Var cnm ama evlenip ayrılanı daha bi basit olarak görünüyor bu bir gerçek kaybedecek bişeyi yok nasılsa diolar
Su namus denilen kavramin, kizlik zarindan ibaret olmadigini bir anlamadilar gitti. Ne diyeyim simdi ben.

Kacarsa kacsin yani cok ta TIN. Ama elalemide ilgilendirmezki benim özelim, degilmi ama.. Adam gibi evlendik, ama adam madam cikti benim sucum ne. Öyle olmasa bile, pasa gönlüm öyle istedi ve bosandim, herkes kendine baksin valla bu tip insanlara gelemem ben cekemem.

Evet ıste gercek yuzunu grmus olursun vakıt kaybetmeden

Canim bosanmis olmanin evlenmek kadar normal oldugu birgercek.. bu beyle tanisma sekliniz ozel bir ilişki olma olasiligi uzerineyse eger ben bilgi sahibi olmasi taraftariyim. Siz ozel bir konu oldugu ve henuz bilmesinin luzumu yok mantigiyla yaklassanizda erkek ler bizim mantikla bakamayabiliyolar.duz mantik gizledi diye dusunebilir. Bu ihtimali ortadan kaldirmak icin bir konu arasinda soylemek uygun duser diye dusunuyorum. Bizler icin normal olan baskasi icin anlamsizca anormal olabilir. Duygu anlaminda ziyan zebil olmamak adina paylasilmali.

Evlenmekte ayrılmakta çok doğal şeyler. Bence anlat ne var bunda o da ona göre davranır madem sevgili olma kararındasınız bilmeli

Selam kizlar. Anlattim basimdan bir evlilik gectigini, meger oda ayni durumdaymis. 6 sene önce bosanmis, yasi 28. Bu problem halloldu.
Gelin görün ki ben ikidir adamdan elektrik almiyorum, bende tik yook o_O
Uzun lafin kisasi kestirip atmayi düsünüyorum, bunuda kibarca hallederim bu aralar. Ne onun ne de benim vaktim ve enerjim harcanmamis olur. Ilk evliligim mantik evliligiydi, bir daha böyle bir hataya düsmem, âsik olabilecegim biri mutlaka denk gelir. Hayirlara karsi, bakalim.

Canim bosanmis olmanin evlenmek kadar normal oldugu birgercek.. bu beyle tanisma sekliniz ozel bir ilişki olma olasiligi uzerineyse eger ben bilgi sahibi olmasi taraftariyim. Siz ozel bir konu oldugu ve henuz bilmesinin luzumu yok mantigiyla yaklassanizda erkek ler bizim mantikla bakamayabiliyolar.duz mantik gizledi diye dusunebilir. Bu ihtimali ortadan kaldirmak icin bir konu arasinda soylemek uygun duser diye dusunuyorum. Bizler icin normal olan baskasi icin anlamsizca anormal olabilir. Duygu anlaminda ziyan zebil olmamak adina paylasilmali.
Aynen konu arasinda söyleyiverdim. Meger oda 6 sene önce bosanmis. Rahatladim anlattiktan sonra, bir sucmus gibi saklamaya ne gerek var, haklisiniz.

Ay 22 yaşında mı boşanmışş..İyi bir tevafuk olmuş halbuki..Ben hoşlandığını düşünmüştüm yanlış bir hismiş demek..Kestirip atacak mısın şimdi.

Ay 22 yaşında mı boşanmışş..İyi bir tevafuk olmuş halbuki..Ben hoşlandığını düşünmüştüm yanlış bir hismiş demek..Kestirip atacak mısın şimdi.
Ilk bulusmada tereddütlüydüm, ama bugün emin oldum, elektrik almadim. Cok iyi birine benziyor görünüs olarak ta iyi, ama olmadimi olmuyor, hakkimda hayirlisi, daha dogrusu hepimizin hakkinda hayirlisi. :KK43:

Hayırlısı ve gönlüne göresi olsun...Senin yaş kaç canım?

Selam kizlar. Anlattim basimdan bir evlilik gectigini, meger oda ayni durumdaymis. 6 sene önce bosanmis, yasi 28. Bu problem halloldu.
Gelin görün ki ben ikidir adamdan elektrik almiyorum, bende tik yook o_O
Uzun lafin kisasi kestirip atmayi düsünüyorum, bunuda kibarca hallederim bu aralar. Ne onun ne de benim vaktim ve enerjim harcanmamis olur. Ilk evliligim mantik evliligiydi, bir daha böyle bir hataya düsmem, âsik olabilecegim biri mutlaka denk gelir. Hayirlara karsi, bakalim.

Doğru tahmin etmişim :)

Hayat senin hayatın aşkı hissetmekte sonuna kadar hakkın

Doğru tahmin etmişim :)

Hayat senin hayatın aşkı hissetmekte sonuna kadar hakkın

Insan kendini kötü hissediyor, kismetlerimi tepiyorum diye düsünüyor ama dogru olan bu canim ya. Düsünsene kalan ömrünû beraber gecireceksin. Ask önemli, yorumun icin sagol triska :KK200:

Neden peki elektrik alamadıgını düsünüyorsun? Görünüsünü mü pek begenemedin, yoksa hosuna gitmeyen davranısları mı vardı?

Neden peki elektrik alamadıgını düsünüyorsun? Görünüsünü mü pek begenemedin, yoksa hosuna gitmeyen davranısları mı vardı?
Bazi halleri cocukcaydi sanki, daha olgun birini hayal ediyorum, ve saatlerce politikadan bahsetti inanirmisin? sürekli kendini ballandirip durdu. Ha bide boyum 1.85 diyor, ama ayni boydaydik ( ben 1.74). Her iki bulusmamizda eve bir bas agrisi ile döndüm, cok fazla konusuyordu. Gerildim yani :KK17: sohbeti hic sarmadi. Yakinlasmaya calismalar filan, mesafeli degildi pek. Din konusundaki görüsleride benimkinden cok farkliydi. Noel filan kutluyormus, bana göre degil hic..Bende dün gece onunla sadece arkadas kalabilecegimizi, ve evlilige veya bir iliskiye hazir olmadigimi farkettigimi söyledim. Kafam karisik oldukca bu ara.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X