Ne zaman bebek düşünülmeli?

deniztug

Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2013
19
0
6
Tekirdağ
Merhaba tecrübeli bayanlar :) Çok merak ettiğim bir konu var.
Bir evlilikte bebek ne zaman düşünülmeli? Çiftler Kaç yaşlarında olmalı? Kendilerini ne zaman hazır hissetmeliler?

Merhaba tecrübeli bayanlar :) Çok merak ettiğim bir konu var.
Bir evlilikte bebek ne zaman düşünülmeli? Çiftler Kaç yaşlarında olmalı? Kendilerini ne zaman hazır hissetmeliler?

bunun bir zamani yada tarihi olmaz canim. esler zaten o zaman geldiginde bilirler. degisik bir his bu. bebek istersin ama bir turlu neden istedigini aciklayqmqzsin. sadece istersin. iste o zaman artik zamani gelmis demektir )

Cevapladığınız için teşekkür ederim.. siz bebek sahibi misniz? istediğinizde neler hissettiniz. içimdeki duyguları bir türlü açıklayamıyorum. istiyor muyum ya da istemiyor muyum :/ Kafam karışık. Bu da sanırım şu anlama geliyor. HENÜZ HAZIR DEĞİLİM ...

cnm. ne yazik ki anne olamadim henuz. bir yilda iki tane kaybettim. simdi ucuncuyu deniyrm.

o gel gitler hepimizde oluyr canim. bu senin hazir olmadigin anlmamina gelmez. ben de cok korkmustum ama oyle bir zaman geldi ki dedim; evet ben anne olmak istiyrm. niye bilmiyrm ama istiyrm. arkadaslarimin yada baskalarinin var diye degil. gercekten sadece istiyrm dedim. esimden bir parcam olsun istedim. bi de ben kotu bir hastalik zamani gecirdim 2 yil kadarm eger bana bisi olursa esim yalniz kalmasin benden bir pqrca hep onunlanolsun istedim ( neyseki auan iyiyim sukur ve cokkkk korkmama ragmen ucuncuyu istiyrm.

Bu çok acı ve çok üzüldüm canımmm. Allah sana yardım etsin. İnşallah bu sefer herşey yolunda olucak eminim. İçime doğdu. cesaretin herkesi kıskandırıca cinstee. İnşallah sapasağlam güzel bir erkek dünyaya getirirsin. Umudunu yitirme çook mutlu olmanı diliyorum... Ama şunu söyleyim dünya da neler var . olmasa da bu bir son değil. artık teknoloji çok ilerledi. korkma. kalbim seninlee.

ay saol canim. aglattin beni. cok tesekkur ederim.
sen de rahat ol canim. Allah istediginde o hissi verecek sana. kendini zorlama lutfen. esinle konus etrafindakilerle degil. yoksa aklin karisir canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…