Ne zaman bebek istenmeli

dnaib

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2010
789
93
123
Kızlar merhaba
2 aylık evliyiz ve pat diye aklımıza bebiş düştü:) ikimizde deli gibi istiyoruz ama doğru zaman mı bilemiyorum? Maddi anlamda bir problemimiz yok ikimizde aynı yerde ve kendi ofisimizde çalışıyoruz. Ailelerimiz çok istiyor zaten. Ama ben kararsızım nasıl olur bilmiyorum. Hayatımız nasıl olur? Daha çok erken değil mi? Lütfen her yorum değerli benim için

Kendini hazir hissettigin an anne olmalisin bunun bi vakti zamani yokki nasip ama evliligimin tadini cijarcam diyosan baska hayirlisi olsun:)

Bu içinden gelmesi nası bişi çok merak ediyorum . Az evvel filmdede vardı , kadın ağlıyor kendini atıyor çocuk diye ..Hiç ama hiç anlayamacağım birduygu .

Kızlar merhaba
2 aylık evliyiz ve pat diye aklımıza bebiş düştü:) ikimizde deli gibi istiyoruz ama doğru zaman mı bilemiyorum? Maddi anlamda bir problemimiz yok ikimizde aynı yerde ve kendi ofisimizde çalışıyoruz. Ailelerimiz çok istiyor zaten. Ama ben kararsızım nasıl olur bilmiyorum. Hayatımız nasıl olur? Daha çok erken değil mi? Lütfen her yorum değerli benim için

Bana kalırsa doğru bir zamanlama olmaz.Biraz birbirinizin keyfini sürün.Sonuçta şöyle düşün ; daha olmuş epi topu iki ay ve birlikte yapacak birçok şeyiniz var.Gezin tozun eğlenin imkanlarınız dahilinde.Hiç bir şey yapamıyorsanız evdeyken uzun uzadıya birbirinize zaman ayırın.Birlikte bir şeyler paylaşın.Biraz zaman geçince ki bana göre en az iki sene , güzel evliliğinizi çocukla taçlandırırsınız:DHemen niye telaşa düşesin ki?Gönlünce yaşa kocanla önce , nacizane fikrimdir :KK50:

Bütün evlilik uzmanları " çiftler bebek için kendilerine en az 1 sene zaman tanısın" diyor.!
Hem yaşınızda küçük sayılır bebek için.. acele etmenize gerek yok.. biraz evliliğin tadını çıkarın.;)

Kızlar merhaba

Bir iki sene evliliğin tadını çıkarın bence. Çocuk olunca uzun bir süre yapamayacağınız şeyler var çünkü.

Su an siz biraz canim cicim aylarindasiniz. Evlilik çok yeni ve ikinizde ve ikinizde çok mutlusunuz, anliyorum sizi. Ayni seyi ben ve esimde yasadik fakat iyikine olmadi diyorum. Bu ilk yili bare birbirinize ayirin. Gezin tozun, tartisin,tekrar barisin,.. yani kisacasi evliliginiz yerine otursun. Beraber bebekten önce hatiralariniz olsun. Ki söyleyebilin "askim, hatirliyonmu x dogmadan önce..."

Sonuçta bebek her zaman olabilir fakat olduktan sonra geri dönüsü yok. Bebek her tatliligi ile beraber çok büyük bir sorumluluk. Kim sabah 2de bebegin yanina gidecek? Mamasini verecek? Aksam yorgun isten geldiginde onun ile oynamak,.. Hele hele hasta oldugunda hiç uyumamak. Bunlar bir çifte çok stress verebilir, ve hatta iyi giden bir evliligi bozulma yoluna koyabilir. Daha öncede yazmistim bu sitede. Bir yuva kurmak, ev yapmaya benzer. Önce zemini hazirlamak lazim yoksa ev çöker. Sizde bu sene zemini hazirlayin, birbirinizin keyfini çikarin, ondan sonra bebeginizi düsünürsünüz canim.

Çocuk olunca ömrünüz boyunca bi'daha iki kişilik bi'hayat yaşayamayacaksınız. Daha 2 aylık evlilikte nasıl bu kadar çabuk aklınıza bebek düşüyo şaşırıyorum. Sıkılıyo musunuz iki kişi aynı eve gel, aynı şeyleri yaşa? Bunu soruyorum çünkü bi'kaç kişiden duydum böyle bi'açıklama...

Bence çooooook erken. Her şey zamanında güzel. Azıcık tadını çıkarın bi'şeylerin, evliliğiniz otursun.

6 aylik evliyim ve Hamileyim:)
Esimi seviyorum seviliyorum ..

Bir sorununuz yoktu , 2 sene birlikteydik 1 yil nisanli kaldik..

Ve evlendik ..
Yani kimisi erken dedi , kimisi bekle evliligin otursun dedi ..

Ama ben esimden emindim neyi neden beklicektimki , yani sen kendini hazir hissetiginde olur :)

Bence de evliliğinizin oturmasını bekleyin, henüz çok erken.. Yaşınız da gençmiş.. :)

isteyincede pat diye oluvermiyor canım.4 aydır istiyoruz daha yok.

Kızlar merhaba
Ahh birde istedigimiz zaman pat diye oluverse bebiş :) bunuda düşünün derim

Canim 2 aylik bencede cok erken. Evliligin yerine oturmasi bir 2 sene suruyor. Evliliginizin tadini cikartin bence. Guzel bir birikim yapin. Olurda ilerde cocuk olunca calismak istemezsin bir sure sikintiya girmezsiniz. En azindan 1 sene bekle derim. Hayirlisi olur insallah.

Eger cok istiyorsaniz, yapin. Iliskinin bi de oncesi var tabi, gorucu usuu falansa bekle ama bi suredir taniyorsaniz birbirinizi, yapinnnn :KK15:
Kızlar merhaba

maddi manevi bir problem yoksa bu kadar cok istiyorsaniz dusunebilirsiniz..ancak cocuk olunca hayatiniz kisitlanacak, artik evin reisi oolacak, izin vermezse tuvalete bile gidemeyeceksin..o yüzden cift olarak bu gibi seylere hazir olmaniz lazim..yapmak istediginiz seyler varsa ertelemeyin..ayrica esinize de soyleyin yani yeri gelecek o da uykusuz kalacak, kucaginda gezdirecek, gazini cikartacak..bu konuda bilincli erkekler daha cabuk adepte oluyorlar gozlemledigim kadari ile..gonlunuzce olsun inşallah. .

Back
X