Ne zaman ben beni beğeneni, benğm beğendiğimde beni beğenecek

Ayy o ne saçma düşünce.adam sorunlu ki ilk evliliğini kendisine denk olmayan biriyle yapmış ve 2 defa boşanmış.elin sorunlusu için mi bu kafaya giriyorsun?

2 kere boşanmış adam için mi ah vah ediyorsunuz?
Nasıl anladınız efendiliğini, düzgünlüğünü?
Herkes evlenmek zorunda değil biliyorsunuz değil mi?

Yani baksanıza adam baya baya Allah'ım affetsin ama zekası düşük biri ya . Bir insan kendi değerini düşürür mü ya bide bu denli yani yok annem başka kızlara bakmamı istedi ben önce onlara bakacağım. Bir de utanmadan onlar olmazsa size dönerim demiş Pardonnnn ... Paşaya bak, bir kere bu söylemle kendi değerini ne kadar düşürdüğünü fark etmeyecek kadar da geri zekalı anlatabiliyor muyum.
Insan "ben ilk etapta seni kıramadım ama aslında hani şu ara ciddi bir şey düşünmüyorum" diye hiç kimseyi kırmadan bir şey söyleyebilir yani bakmadım bile açıkçası kuzeninin sosyal hesabında da diyebilirdi değil mi .Ama o öyle aptal yalan söylemiş ki zeka seviyesi belli oluyor. Bence hiç üzülmeyin, net.

2 kere boşanmış adam için mi ah vah ediyorsunuz?
Nasıl anladınız efendiliğini, düzgünlüğünü?
Herkes evlenmek zorunda değil biliyorsunuz değil mi?
mühendis , iyi bir yerde çalışıyor --> direkt düzgün intibasının %50si bu zaten
spor yapıyor (fit muhtemelen), yakışıklı (beğenmiş tipini) %65
geziyor insta paylaşımları kalite yerler muhtemelen adamın hayat tarzı uyumlu fikri veriyor %80
aile filan iyidir (lafta) %90

2 kere boşanmış -->bunun yüzdesi - olarak herkese göre değişebilir.

sonra da anam da bana gız bulcak diyor işte...hooop %0.

1) 2 Boşanma
2) o olmazsa size dönerim
3 ve ennnn önemlisi annesinin istediği kişi ile ilgilenecekmis pehhhh .Ay ben gerçekten bazen bu yazıları okurken kriz geçiyorum. Neden gerçekten neden yani ?

Adamı görmemişsiniz bile, duyduğunuz kadarıyla da red flag bir şey, nasıl beğenebildiniz ki? Bir de talibi çok, anası kız buluyormuş durmadan. Kısmeti gerçekten açık bir beyefendiymiş ama

2 kere evlenmiş, bir bekara da konu açtırmış. Talibi isteyeni çok ya haksızlık yapmayın

Biri konu sahibine söylemeli ama
Diploma sahibi olmakla karakterli olmak arasında bir ilişki yok
Spor yapması kendini sevmesiyle ilgili
Yakışıklılığına lanet ettirecek huyları olabilir
Koca adam instaya gittiği yerleri atıyorsa ava çıkmıştır
35 yaşında bir kadının çok daha seçici olması gerekir sanki.

Tabanları yağla kaç kaç kaç, annesi kız arıyor (!) bir de kendini bulunmaz Hint kumaşı sanıyor herhalde çok talibim var o olmazsa size geri dönüş yaparım nedir ya. Uzak dur böylesinden. Hem yaşın daha 35 neden 2 kere evlenmiş birine kendini denk görüyorsunki? Bugün prenses erkeklerle ilgili yeterince yazı okudum. Daha fazlasını kaldıramayacağım, bu kadarlık doz çok fazla geldi bana.

Fotoğraftan adamın karakter analizini yapamazsınız ki belki ağzını açtığı an sizin beğeni bitecek. Valla bu görücü işleri çok saçma geliyor. 2 kez boşanan birinin de talibi çoksa ne diyim artık ben sözün bittiği yer.. cidden çok itici geliyor mantık ile hareket etmek duyguyu ilk andan da işin içine katabilir ya ben size dönerim ne demek öküzlük jsjsjf

Konu sahibi senden büyüğüm kırkıma merdiven dayadım hiç evlenmedim evlenmeyi istiyorum ama yine de şöyle bir adamı istemek düşünmek onun için konu açmak bir yana sümüğümü atmam günümüz erkekleri maşallah çok seçici talipleri kapıda sıra olmuş bekliyor kadınlarımız da erkek olsun yeter kafasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…