- Konu Sahibi Bakteriyofaj
-
Ayy o ne saçma düşünce.adam sorunlu ki ilk evliliğini kendisine denk olmayan biriyle yapmış ve 2 defa boşanmış.elin sorunlusu için mi bu kafaya giriyorsun?Ya o bir bahane olabilir belki. Çünkü ilk söylendiğinde böyle bir şey yoktu. Beğenmediyse beni bahane bulmuş olabilir. Artık 2 evlilik yapmış adamlar tarafından bile reddediliyorum psikolojisi var. Ha ama tamam deseydi devam ettirirmiydim. Hayır. Biraz reddedilmenin verdiği egonın zarar görmesi olayı var sanırım. Onu da hazmedemedim
2 kere boşanmış adam için mi ah vah ediyorsunuz?Merhaba kızlar,
Maalesef yine beğendiğim, olabilir dediğim biri ile yine hiç ama hiçbir şey olmayarak bitti. Annemin kuzeninin oğlunun bir arkadaşı var. Çocuk çok iyi bir yerde mühendis olarak çalışıyor. Gezmeyi seviyor, spor yapıyor. Hayata aynı pencereden bakabileceğim biri ve görünüş olarak da etkilendim yalan yok. 40 yaşında iki evlilik yapıp ayrılmış, çocuğu yok. 2 kere evlenip ayrılması çok düşündürücü tabii. Güya ilk karısı önceden evli imiş ve çocuğu varmış. 2.nin ise psikolojik problemleri varmış. Neyse annemin kuzeni dün bu çocuğu aradı. Böyle böyle biri var tanışmak ister misin diye? Adam ilk başta tabii olur bişi olmazsa bile arkadaş oluruz demiş. Sonra işte kuzen benğm insta profilimi yolladı. Yazmış ki açamadım. Akşam kuzenin oğlu eve gelince onun hesabından bakarım. Neyse beni kimse arkadaş olarak eklemedi tabiii. Bugün annemin kuzenini aramış sabah. Benim çok talibim var. Annem beni biri ile tanıştıracak onunla ilgilenmemi istedi. Eğer o olmazsa size dönerim demişYa ben kimi beğensem düzgün birine benziyor desem bu şekilde elimde kalıyor. Artık yaşım 35 oldu beni beğeneni ben beğenmiyorum. Karşıma be zaman düzgün, efendi ve iyi vakit geçirebileceğim biri çıkacak? Usandım artık…
Aman üfürüyo be hfjfjVallahi ben de ağlanacak halime güldüm gibi oldu
40 yaşında iki kez boşanmış adamın bile bir sürü talibi varmış adhdhsh oyy ben neydem nerelere gidem
Yani baksanıza adam baya baya Allah'ım affetsin ama zekası düşük biri yaMerhaba kızlar,
Maalesef yine beğendiğim, olabilir dediğim biri ile yine hiç ama hiçbir şey olmayarak bitti. Annemin kuzeninin oğlunun bir arkadaşı var. Çocuk çok iyi bir yerde mühendis olarak çalışıyor. Gezmeyi seviyor, spor yapıyor. Hayata aynı pencereden bakabileceğim biri ve görünüş olarak da etkilendim yalan yok. 40 yaşında iki evlilik yapıp ayrılmış, çocuğu yok. 2 kere evlenip ayrılması çok düşündürücü tabii. Güya ilk karısı önceden evli imiş ve çocuğu varmış. 2.nin ise psikolojik problemleri varmış. Neyse annemin kuzeni dün bu çocuğu aradı. Böyle böyle biri var tanışmak ister misin diye? Adam ilk başta tabii olur bişi olmazsa bile arkadaş oluruz demiş. Sonra işte kuzen benğm insta profilimi yolladı. Yazmış ki açamadım. Akşam kuzenin oğlu eve gelince onun hesabından bakarım. Neyse beni kimse arkadaş olarak eklemedi tabiii. Bugün annemin kuzenini aramış sabah. Benim çok talibim var. Annem beni biri ile tanıştıracak onunla ilgilenmemi istedi. Eğer o olmazsa size dönerim demişYa ben kimi beğensem düzgün birine benziyor desem bu şekilde elimde kayor. Artık yaşım 35 oldu beni beğeneni ben beğenmiyorum. Karşıma be zaman düzgün, efendi ve iyi vakit geçirebileceğim biri çıkacak? Usandım artık…
mühendis , iyi bir yerde çalışıyor --> direkt düzgün intibasının %50si bu zaten2 kere boşanmış adam için mi ah vah ediyorsunuz?
Nasıl anladınız efendiliğini, düzgünlüğünü?
Herkes evlenmek zorunda değil biliyorsunuz değil mi?
1) 2 BoşanmaMerhaba kızlar,
Maalesef yine beğendiğim, olabilir dediğim biri ile yine hiç ama hiçbir şey olmayarak bitti. Annemin kuzeninin oğlunun bir arkadaşı var. Çocuk çok iyi bir yerde mühendis olarak çalışıyor. Gezmeyi seviyor, spor yapıyor. Hayata aynı pencereden bakabileceğim biri ve görünüş olarak da etkilendim yalan yok. 40 yaşında iki evlilik yapıp ayrılmış, çocuğu yok. 2 kere evlenip ayrılması çok düşündürücü tabii. Güya ilk karısı önceden evli imiş ve çocuğu varmış. 2.nin ise psikolojik problemleri varmış. Neyse annemin kuzeni dün bu çocuğu aradı. Böyle böyle biri var tanışmak ister misin diye? Adam ilk başta tabii olur bişi olmazsa bile arkadaş oluruz demiş. Sonra işte kuzen benğm insta profilimi yolladı. Yazmış ki açamadım. Akşam kuzenin oğlu eve gelince onun hesabından bakarım. Neyse beni kimse arkadaş olarak eklemedi tabiii. Bugün annemin kuzenini aramış sabah. Benim çok talibim var. Annem beni biri ile tanıştıracak onunla ilgilenmemi istedi. Eğer o olmazsa size dönerim demişYa ben kimi beğensem düzgün birine benziyor desem bu şekilde elimde kalıyor. Artık yaşım 35 oldu beni beğeneni ben beğenmiyorum. Karşıma be zaman düzgün, efendi ve iyi vakit geçirebileceğim biri çıkacak? Usandım artık…
2 kere evlenmiş, bir bekara da konu açtırmış. Talibi isteyeni çok ya haksızlık yapmayın40 yaşında, işi gücü olan, mühendis adama annesi devamlı kız ayarlamaya çalışıyorsa zaten baştan sorun vardır adamda.
Bu kadar talibi varsa niye birinden biri olmuyor, o da ayrı soru. Beğendiği kadınlar kaçıyordur bundan muhtemelen.
Biri konu sahibine söylemeli amamühendis , iyi bir yerde çalışıyor --> direkt düzgün intibasının %50si bu zaten
spor yapıyor (fit muhtemelen), yakışıklı (beğenmiş tipini) %65
geziyor insta paylaşımları kalite yerler muhtemelen adamın hayat tarzı uyumlu fikri veriyor %80
aile filan iyidir (lafta) %90
2 kere boşanmış -->bunun yüzdesi - olarak herkese göre değişebilir.
sonra da anam da bana gız bulcak diyor işte...hooop %0.
Kesin sakattır dimi. Yayabiliriz
Aklıma iki karısını öldürüp evlilik programına katılan adam geldi.Adam seri evlenici resmen kaç kızımmm
Allah en güzel şekliyle, hayra çevirip, kolaylıkla nasip etsinYok zaten hayırlısı olsun diyorum. Hayırsız olacak ise olmasın zaten.
Aklıma iki karısını öldürüp evlilik programına katılan adam geldi.
"Kader olarak öldürmüş bulundum" diyordu bir de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?