- Konu Sahibi aglayanbulutlar
sabaha kadar görmediğim kötü rüyalar kalmadı.o kadar kötü oldum ki bir an şeytan dedi öldür kendiniç.hep ben böyle kötü rüyalar görüyorum.bir karabasan illeti var sürekli beni boğazımdan tutup uyutmaya çalışıyo.ve ben o uykudan zar zor uyanöaya çalışıyorum.gözlerimi zorla açıyorum.eğer kendimi salıp uyusam beni dahada çok korkutuyolar.psikiyatri ilaç verdi o ilacı mecbur kullanmak zorundayım.kullanmazsam çok kötü oluyorum.kullanıncada daha beter kötü oluyorum.artık yaşamaktan sıkıldım.hep sıkıntı veriyo.şunuda söyliyeyim sürekli cinsel istek var bende hemde srekli.küçüklüğümden beri.doktor psikolojik yada organik bir hastalık olabilir diyo.tonla tahlil yaptırdım ama hiçbişey çıkmıyo fiziksel olarak.sürekli psikolojik tedavi de görmek istemiyorum.inanın şaşırdım hangi dala tutunacağımı.öyle bunaldım kiii yaşamak zehir geliyo.her dakika orgazm olmakdan tükendim artık.içtiğim psikiyatri ilaçları yan etkisi olarak cinsel isteği baya azaltıyo.ama ömrüm boyunca ilaç içemem ya.işte tüm bu sorunlar beni gecemden gündümüze kadar rahatsız ediyo.lütfen çözüm önersi varsa bilgisi olan şu aşırı cinsel isteğim için yardım etsinn
(