ne zaman çalışmaya başlasam başıma bir bela geliyor

icinizden1i

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2021
47
23
38
22
kendimi geliştirmek adına yaptığım bana iyi gelecek herhangi bir şeye (ders, enstrüman, spor, dil vs) düzenli bir şekilde başladığımda başıma bir olay geliyor. 1 2 senedir fark ettim bunu. belayı çekiyorum resmen. şevkim kırılıyor artık:( hiçbir şeyr başlayamıyorum..bu döngüyü nasıl yıkıcam?

Ne oluyor mesela?
Ben enerji ve olumlama destegi aliyorum. Bu tarz bisey mi?
en basiti o hafta yardıma muhtaç bir hayvan göriyorum haftalarca süren bir zorluğa giriyorum, bir belalım oluyor, büyğk bir sırrım ortaya çıkıyor... hepsi uzun soluklu sıkıntı yaşatan olaylar.

kendimi geliştirmek adına yaptığım bana iyi gelecek herhangi bir şeye (ders, enstrüman, spor, dil vs) düzenli bir şekilde başladığımda başıma bir olay geliyor. 1 2 senedir fark ettim bunu. belayı çekiyorum resmen. şevkim kırılıyor artık:KK43: hiçbir şeyr başlayamıyorum..bu döngüyü nasıl yıkıcam?
İlginiz yoksa kendinizi zorlamayın, az once bu konu ile ilgili ders dinliyordum , diyorki ;
Eğer bir şeye karşı ilgi varsa zor zamanda bile bi yolu bulunur yapılır yapılmıyorsa o ilginin dışında başka bir şeydir diyor .

en basiti o hafta yardıma muhtaç bir hayvan göriyorum haftalarca süren bir zorluğa giriyorum, bir belalım oluyor, büyğk bir sırrım ortaya çıkıyor... hepsi uzun soluklu sıkıntı yaşatan olaylar.

Bence bahane buluyorsunuz.
Bunlar hayatimizda hep olan seyler malesef. Mesela resim kursuyla basiniza gelen olayi nasil bagladiniz? Siz gonulsuzce yapiyorsaniz en ufak seyi ona baglarsiniz.
Benim aklima bile gelmez ona baglamak.

Bence bahane buluyorsunuz.
Bunlar hayatimizda hep olan seyler malesef. Mesela resim kursuyla basiniza gelen olayi nasil bagladiniz? Siz gonulsuzce yapiyorsaniz en ufak seyi ona baglarsiniz.
Benim aklima bile gelmez ona baglamak.
yani bir şeye başladığımda oluyor hep bu olaylar, değişmeye başladığımda

İlginiz yoksa kendinizi zorlamayın, az once bu konu ile ilgili ders dinliyordum , diyorki ;
Eğer bir şeye karşı ilgi varsa zor zamanda bile bi yolu bulunur yapılır yapılmıyorsa o ilginin dışında başka bir şeydir diyor .
üniversite sınavına çalışmak bir tercih değil zorunluluk .(

Evrene yolladığın msjlara dikkat et bence 😁

şu an bu konu başlığını yazdığın için bile olumsuzluğu kendine çekiyorsun.

Her gece uyumadan önce tekrar et, “mutluyum huzurluyum başarılıyım şans benimle para benimle”

Bence içindeki negatif kodlamaların sebebiyle bilinçaltın farkında olmadan bu değişikliklerle savaşıyor, karşına dirençler geliyor daha doğrusu sarkaçlar dediğimiz olaylar.
çözümü bunları olgunlukla karşılayıp, aynı şekilde başladığın şeye devam etmek.dirençlerle savaşma, akışına bırak

Back
X