Ne zaman doğurdum diye konu açacağım ben yahu :(

Artık doğurmak istiyorum çok canım yanıyor bu yalancı sancılar böyleyse gerçek doğum sancısını düşünemiyorum. Daha hiç uyumadım bugün yarın doğum yaparım diye diye 11 hafta geçti gel be oğlum artık :KK70:
Valla her şey geçiyor da o hamilelil geçmiyor haklısın. Benim oğlan da 2 aylık. Bebek bakarken uçup gidiyor vakit; ha uyudu, aman emsin, uyandı tüh bi daha uyku diye diye. Ama o hamilelik aylarım aklıma gelince içim daralıyor.

Tam 39+0 da normal doğumla dünyaya geldi benim sıpa. Doğumum zor değildi, standart sancı sonra da kucağıma düştü:) umarım senin de kolay olur doğumun. Sağlıkla kucağına al.

Artık doğurmak istiyorum çok canım yanıyor bu yalancı sancılar böyleyse gerçek doğum sancısını düşünemiyorum. Daha hiç uyumadım bugün yarın doğum yaparım diye diye 11 hafta geçti gel be oğlum artık :KK70:

Canım az kaldı yüzdün kuyruğuna geldin inşallah bizde bu günleri görürüz :)

Valla her şey geçiyor da o hamilelil geçmiyor haklısın. Benim oğlan da 2 aylık. Bebek bakarken uçup gidiyor vakit; ha uyudu, aman emsin, uyandı tüh bi daha uyku diye diye. Ama o hamilelik aylarım aklıma gelince içim daralıyor.

Tam 39+0 da normal doğumla dünyaya geldi benim sıpa. Doğumum zor değildi, standart sancı sonra da kucağıma düştü:) umarım senin de kolay olur doğumun. Sağlıkla kucağına al.
Oy kuzuma maşallah Rabbim esirgesin inşallah benim o kadar zor geçti ki hala da öyle Rabbim sağ salim kucaklarımıza almayı nasip bize de

Kuzum seni takip ediyorum unutmadım :) aklımda ve dualarımdasın Rabbim evladını sana bağışlasın

Canımmm Allah razı olsun çok mutlu ettin beni :KK200: Amin canım temiz kalbinden geçirdiğin tüm duaları kabul etsin rabbim sanada bir avazda hayırlı doğumlar nasip etsin :dua:

Senin oğlan sana çok düşkün olacak bak görürsün senden ayrılamıyor :))
Bebeğim şimdiden ben de ona çok düşkünüm nasıl Asker e yollayacağım diye oturup saatlerce ağladım dün :) Gelin adayım ile ilgili bile müthiş hayallerim var :D gelecekte benim gelinim de kk da cadı kv diye benden bahsedecek :D

Bebeğim şimdiden ben de ona çok düşkünüm nasıl Asker e yollayacağım diye oturup saatlerce ağladım dün :) Gelin adayım ile ilgili bile müthiş hayallerim var :KK70: gelecekte benim gelinim de kk da cadı kv diye benden bahsedecek :KK70:
Ay ne güldüm akşam akşam :-) :-) senin oğlan evde kalır sana gün doğar :-)

Bizim çocukların kaderi bir. Senin eşinin işiyle benimki çok benziyor hayatlar aynı sıkıntılar aynı güçlü olcak bizim çocuklar inşlh
Valla bitanem bende öyle huysuz aksi bir koca var ki yine de Allah başımızdan eksik etmesin benim oğlumun hayatı çok zor olacak hep şiddete meyilli asabi hep söylenen huysuz bir Baba. çocuğumu koruyacağım diye yiyeceğim azarları düşünüyorum da bazen. :D ya babaya benzeyecek ağzıma tükürecekler baba oğul ya ben onu babanın gazabından huysuzluğundan korumak için hep mücadele edeceğim :) yani benim ki enişte gibi oğlunu prens yapmayacak ezecek şimdiden çocuğu nasıl sert huysuz aksi yetiştirecek onun hayalini kuruyor :olamaz:

Valla bitanem bende öyle huysuz aksi bir koca var ki yine de Allah başımızdan eksik etmesin benim oğlumun hayatı çok zor olacak hep şiddete meyilli asabi hep söylenen huysuz bir Baba. çocuğumu koruyacağım diye yiyeceğim azarları düşünüyorum da bazen. :KK70: ya babaya benzeyecek ağzıma tükürecekler baba oğul ya ben onu babanın gazabından huysuzluğundan korumak için hep mücadele edeceğim :) yani benim ki enişte gibi oğlunu prens yapmayacak ezecek şimdiden çocuğu nasıl sert huysuz aksi yetiştirecek onun hayalini kuruyor :olamaz:
Valla benimki de öyle ama kız çocukları hassas diye biraz yumuşuyor :-) onların işleri geçtiği öyle oluyorlar malesef canım. Bazen kendimi pencereden Atasıö geliyor agresif olunca

Valla benimki de öyle ama kız çocukları hassas diye biraz yumuşuyor :-) onların işleri geçtiği öyle oluyorlar malesef canım. Bazen kendimi pencereden Atasıö geliyor agresif olunca
Benim ki beni atacak gibi oldu bi kaç kere şimdi öğrendim bişey dediği zaman kendi kendime kızım sus otur diyorum tamam kocacım peki kocacım diyorum köşede sessizce oturuyorum :D

Benim ki beni atacak gibi oldu bi kaç kere şimdi öğrendim bişey dediği zaman kendi kendime kızım sus otur diyorum tamam kocacım peki kocacım diyorum köşede sessizce oturuyorum :D

Back
X