Ne zaman doğururum ?

Zeynepcim94

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2018
7
3
1
30
Kızlar,
40 haftam doldu salı günü doktora gittim şancı yoktu açıklık yoktu. salı akşamı nisanım geldi kaç gündür sancım var sanki kasiklarim ağrıyor belim ağrıyor vajinam çok ağrıyor hatta yürüyemiyorum bile geceleri kesin doğum sancısı diyorum 5 e kadar sürüyor sonra kesiliyor uyuyorum sabaha iyi oluyorum sonra tekrar gece ağrım oluyor ne zaman dogurucam ben ya acaba yaşadığım ağrılar doğum sancısı mi ? Tecrübeli anneler yardım etsin bana lutfen....

40 hafta tamamlandı diye doğurmak zorundasın diye bir kural yok. Sancı ve açılma yoksa 10 gün daha bekliyorlar. Ancak nişan geldiyse - ki 3 doğum belirtisinden biri - hastaneye gidip suni sancıyla doğumu gerçekleştirebilirler.

Pazartesi gel dedi doktorum bakalım yine açıklık yoksa eve mi yollar acaba ? Bide nisanım geldiğini doktora söylemedim söylesem mi ki bisey değişir mi ?

Pazartesi gel dedi doktorum bakalım yine açıklık yoksa eve mi yollar acaba ? Bide nisanım geldiğini doktora söylemedim söylesem mi ki bisey değişir mi ?
Bence söylemelisin, riske gerek yok. Açıklık 1 santim de olsa pazartesine kadar olacaktır tahminimce. Haberlerini bekliyoruz.

Doktora gittim 2 cm acilma varmis. Çarşamba gününe kadar zaman veriyorum yürüyüş yap açılma olsun dedi çarşamba sabahı yatış yapicam suni şancı verilecek inşallah kendi sancım gelir evde çekerim öyle giderim dua ediyorum.

Doktora gittim 2 cm acilma varmis. Çarşamba gününe kadar zaman veriyorum yürüyüş yap açılma olsun dedi çarşamba sabahı yatış yapicam suni şancı verilecek inşallah kendi sancım gelir evde çekerim öyle giderim dua ediyorum.

Evet yürüyüş yap, bolca merdiven in çık ve çokca hurma ye, hurmanın faydasını göreceksin, erken açsaydın daha etkili olurdu da, bu da yardımcı olur.

Insallah kolay doğurursun dogurma belirtisi olsa dert olmasa dert.bir avazda çabucak kurtulursun.

Kızlar ben bugün yatış yaptım normal doğum ıcın ama bebegım kanala inemedı 5 saat sunı sancı cektım ve çok acı cektım açılma da olmadı sezeryan a gırdım ve çok memnun kaldım hele ki o sancıları çektikten sonra sezeryan hıc geldi bana

Kızlar ben bugün yatış yaptım normal doğum ıcın ama bebegım kanala inemedı 5 saat sunı sancı cektım ve çok acı cektım açılma da olmadı sezeryan a gırdım ve çok memnun kaldım hele ki o sancıları çektikten sonra sezeryan hıc geldi bana
Hayirli olsun canim sag salim kavusmussun bebegine onemli olan bu :)

Back
X