- 10 Aralık 2014
- 8.631
- 6.441
- 248
- Konu Sahibi Benbirlaydii
-
Canım diyorum ki perşembe günü gitsem mi acaba? Görünür mü, kafamda hep bişeyler dönüp duruyo dış gebelik vs.Muhtemelen sen 1-2-3-4 ocak bu günlerden birinde hamile kalmışsın Can'ım. Şuan 4-5 haftalık falansın . Bi hafta sonra git keseyi görürsün
Bak bence git sen perşembe kan ver bebeği göremeden bile keseyi kesin görürsünCanım diyorum ki perşembe günü gitsem mi acaba? Görünür mü, kafamda hep bişeyler dönüp duruyo dış gebelik vs.
Can'ım sen 16 aralıkta 80 çıktı demişsin bebeği bile görürsün inşlh. 2 güne bi çift katlar en az hcgCanım diyorum ki perşembe günü gitsem mi acaba? Görünür mü, kafamda hep bişeyler dönüp duruyo dış gebelik vs.
Canım yanlış yazmışım 16 ocakta gördüm yani geçen pazartesi yaptırdım 80 ciktiCan'ım sen 16 aralıkta 80 çıktı demişsin bebeği bile görürsün inşlh. 2 güne bi çift katlar en az hcg
Gidecem inşallah cnmBak bence git sen perşembe kan ver bebeği göremeden bile keseyi kesin görürsün
Canım geçen hafta pazartesi 80 di. Hesapladim 2000 e yetişmiyo ya perşembe ye kadar ama ben duramıyor um. Aklıma hergün bişey geliyo.Yanlış bilmiyosam beta hcg 2000 fln olunca kese görünüyo oda çok çabuk oluyo yani 1 haftaya fln görürsün ben gördüğümde 6 haftalikti
Haklisn cnm öyle de insanın aklına binbir türlü şey geliyo isteBide dış gebelik fln hiç takılma bende senin gibiydim aklımda çıkmıyordu herseyi çok okumak herzmn iyi olmuyo :)
Canım sağlık ocaginda ki doktor da pazartesi gel yine kanda bakalım düzenli artmış mi diye ona göre doğum doktoruna gidersin dedi. Bende yarın önce sağlık ocağına gideyim bakalım kaç olmuş degerAma ben senin yerinde olsam kesenin görünmesini beklemem direk yarın gider Kan testi yaptirirm takip ediyolr çünkü düzenli artiyo mu fln diye kese olusmasada oluscagi yer belli oluyo bide folik asit almaya başlaman lazım bian önce istersen imkan varsa yarın git
Canım senin adetin den mi 12 hafta geçti?Aynen öyle bende 12. Hafta testi yaptircm haftaya acaba bi sorun çıkar mı fln diye korkuyrm bide kist oluşmuş bende ondan da korktum çok şükür bu zmna kdr kafama ne taktiysam iyi sonuçlandı düşünme desemde dusunceksn insanın elinde olmuyo :)
Hamilesin dimi cnm?Şuan da 11 haftalik evet son adet tarihine göre hesapladi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?