Ne zaman doktora gitmeliyim??

yaaaa bende dun yaptirdim adetimi 5 gun gecti 0.1 cikti simdi yazdiklarini okudumda bir umit geldi birden ama bende birsey yoktur diye dusunuyorum

Ya canım sen bana resmen umut oldun benimde 19 ocak bat tarihimdi 7-9-11- 13- 14 araları ilişki yaşadım ve 17 ocakta doktora gittim şiddetli kasık ağrım olduğu için ve o ara kan testi istedim 0 çıktı. Fakat benimde adet 3 gün geçti şimdi acabamı dedim

13 ocağa kadar zaten kanda çıkmamış
Olsaydı çıkardı o yüzden bence 13 ocaktan sonra hamile kaldın 16 ocakta 80 çıktığına göre bence en az 2 hafta beklemen lazım çünkü karından ultrasonla görünmesi için en az 3000 olması lazım

Canım valla hersey olabilir dediğim gibi. Ben bile adetime 2 mi 3 mu 1 mi tam hatırlamıyorum gün kala korunmasiz oliski oldu tek sefer yani düşün. Ve adetin üstünden kaç gün geçmesine rağmen çıkmamış ti. Inşallah sende hamilesindir tatlım

Evet cnm haklısın bakalım artık ben yine de perşembe günü gitmeyi düşünüyorum çünkü duramiyorum :)

2-3 hafta bekle derim. Hem bebek hem kese hem kalp atısı ıcın. Bana 1 ay sonraya verdı randevu
Canım sende mi geç döllenme oldu? Son adet tarihin neydi? Bide beta hcg kaç çıktı da seninki sana 1 ay sonraya gün verdi doktor ?

Canım sende mi geç döllenme oldu? Son adet tarihin neydi? Bide beta hcg kaç çıktı da seninki sana 1 ay sonraya gün verdi doktor ?
Yok canım bende gec dollenme fln olmadı cok cok erken gıttım oda adetıme 7 gun varken. Lekelenmeden dolayı gıttım. Sat 26 aralıktı. Kan fln hıc bısey almadı ultrasonla baktı oda cok yenı oldugundan bısey gormedı. Bır ay sonraya vrdı

Hm lekelenme mi oldu sadece sende? Beta hcg kaç çıktı cnm bide

İnşallah canım benim isteyen herkese rabbim nasip etsin

Canım pardon yeni gördüm kan almadılar demişsin .

canım merhaba B Benbirlaydii ben de şu an senin durumundayım. geçen hafta cumartesi 105 çıktı. benim de adet gecikmesinin 10. günü çıktı ondan önce yoktu hiç. sen naptın doktora gittin mi bekledin mi? ben ilk gün gittiğimde kese görünmedi şimdi yarından sonra gideyim diyorum görebilir miyim ki. aklım hep orda görebilecek miyim diye aklıma kötü şeyler geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…