- Konu Sahibi Benbirlaydii
-
Ayy maşallah Tebrikler cnm. Rabbim sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin :) benimde 2.ci olacak bi oğlum var 16 aylık. Çok erken oldu ama Rabbim in takdiri :)Evet hamileyim
Aminn inşallah cnm.Amin canım cumlemizinkini inşallah :)
Inşallah vardır bu işler gerçekten de hiç belli olmuyor ben bile saskinim :)yaaaa bende dun yaptirdim adetimi 5 gun gecti 0.1 cikti simdi yazdiklarini okudumda bir umit geldi birden ama bende birsey yoktur diye dusunuyorum
Allah razı olsun cnm darısı başına inşallahinsaallah bebeginizin saglikli sihhatli dogar hayirli olsun
Kızlar Merhaba. Şimdi benim sat 4 aralik. 8 ocakta kanda baktır dim 0 çıktı. Adet olmayınca 13 ocakta tekrar beta hcg baktirdim yine 0.58 çıktı. Adet olacağım günden 2 gün önce korumasız ilişki oldu nasılsa adet olacam diye ondan önce hep korunduk prezervatif ile.. En son 16 ocakta artık yine duralım sağlık ocağına gittim kan verdim sonuç 80 çıktı. Geç dollenme olmuş. Şimdi benim sormak istediğim birkaç şey var bilgi sahibi olanlar ya da fikri olanlar lütfen yazsın. Şimdi ben ne zaman doktora gitmeliyim? Ne zaman gidersem kese görünür? Bu durumda ocakta mi hamile kaldım yoksa aralıkta mi? Kızlar cevapları bekliyorum.
Canım valla hersey olabilir dediğim gibi. Ben bile adetime 2 mi 3 mu 1 mi tam hatırlamıyorum gün kala korunmasiz oliski oldu tek sefer yani düşün. Ve adetin üstünden kaç gün geçmesine rağmen çıkmamış ti. Inşallah sende hamilesindir tatlımYa canım sen bana resmen umut oldun benimde 19 ocak bat tarihimdi 7-9-11- 13- 14 araları ilişki yaşadım ve 17 ocakta doktora gittim şiddetli kasık ağrım olduğu için ve o ara kan testi istedim 0 çıktı. Fakat benimde adet 3 gün geçti şimdi acabamı dedim
Evet cnm haklısın bakalım artık ben yine de perşembe günü gitmeyi düşünüyorum çünkü duramiyorum :)13 ocağa kadar zaten kanda çıkmamış
Olsaydı çıkardı o yüzden bence 13 ocaktan sonra hamile kaldın 16 ocakta 80 çıktığına göre bence en az 2 hafta beklemen lazım çünkü karından ultrasonla görünmesi için en az 3000 olması lazım
Canım sende mi geç döllenme oldu? Son adet tarihin neydi? Bide beta hcg kaç çıktı da seninki sana 1 ay sonraya gün verdi doktor ?2-3 hafta bekle derim. Hem bebek hem kese hem kalp atısı ıcın. Bana 1 ay sonraya verdı randevu
Yok canım bende gec dollenme fln olmadı cok cok erken gıttım oda adetıme 7 gun varken. Lekelenmeden dolayı gıttım. Sat 26 aralıktı. Kan fln hıc bısey almadı ultrasonla baktı oda cok yenı oldugundan bısey gormedı. Bır ay sonraya vrdıCanım sende mi geç döllenme oldu? Son adet tarihin neydi? Bide beta hcg kaç çıktı da seninki sana 1 ay sonraya gün verdi doktor ?
Hm lekelenme mi oldu sadece sende? Beta hcg kaç çıktı cnm bideYok canım bende gec dollenme fln olmadı cok cok erken gıttım oda adetıme 7 gun varken. Lekelenmeden dolayı gıttım. Sat 26 aralıktı. Kan fln hıc bısey almadı ultrasonla baktı oda cok yenı oldugundan bısey gormedı. Bır ay sonraya vrdı
Canım valla hersey olabilir dediğim gibi. Ben bile adetime 2 mi 3 mu 1 mi tam hatırlamıyorum gün kala korunmasiz oliski oldu tek sefer yani düşün. Ve adetin üstünden kaç gün geçmesine rağmen çıkmamış ti. Inşallah sende hamilesindir tatlım
Canım pardon yeni gördüm kan almadılar demişsin .Yok canım bende gec dollenme fln olmadı cok cok erken gıttım oda adetıme 7 gun varken. Lekelenmeden dolayı gıttım. Sat 26 aralıktı. Kan fln hıc bısey almadı ultrasonla baktı oda cok yenı oldugundan bısey gormedı. Bır ay sonraya vrdı
Aminn inşallah cnmİnşallah canım benim isteyen herkese rabbim nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?