Ne zaman eski kıyafetlere veda edip hamile kıyafeti giydiniz???

walla ben 24 te giymeye başladım. 31. haftamdayım ve 9 kilo almışım . 52 kilo ile başladım 61 kiloyum çok normal yani kilom . ama kilo almakla pek ilgisi olmuyo dar giyisiler bebek gelişimi için zararlı bence, hamile kıyafatleri hem çok rahat hemde bebiş için çok sağlıklı

8 yada 9 haftalıktım sanırım hamile pantolonu giymeeye başladım. külotlu çorap bile aldım hamile çorabı yani.
ben sıkıntıya gelemem. biraz da gaz ve kabızlık problemim oldu hala 1 kilo bile almadım ama şişkinliğim var o yüzden kıyafetlerim şimdiden değişti malesef :)

20 haftalık hamileyim beli bol olan kotumu giyiyorum bebek sıkışmasn diye o da düşüp duruyor:-D daha üstüme bisey almadm eskiler geliyo

ben 6.ay itibari ile hamiş kıyafetleri giymeye başlamıştım.zaten 5.ayıma kadar hiç belli değildi hamile olduğum ;)

51 kilo ile hamile kaldım 55 kilo olmuşum. kotlarım çok dar geliyor. hamile pantolonu almam gerek şimdiden. üstte sıkıntı olacağını sanmıyorum çünkü kıyafetlerimin çoğu salaş bol doğuma kadar idare eder onlar beni :)

yengemle avm ye bi girdik 400 milyonluk hamile giysisi aldı çıktı. her birini 1 kez giydi daha.dün bebekli tişörtlerden beğendim alıcaktım ama vazgeçtim daha evdekilere sıra gelmedi yepyeni duruyo bebekli tişörtleri yazık 2 ay sonra doğum yapıcak ve doğumdan giyemiycek onun için fazla alınmamalı bence

4 buck aylik hamileyim hamile pantolonu denedim Avmde dar kesim yapmislar olmuyor neden boyle bol olmasi lazim hamile giyim dedigimiz

Ben sanırım çok dar ve yüksek bel giyiniyordum çünkü 6. haftadan itibaren zayıf olmama ve kilo almama rağmen karnım sıkışıyor hissi vardı.
Hamile kıyafeti değil ama şuan elbise,etek ve tayt ile geçiriyorum.

bende erzurumda hamile kıyafeti bulmada sıkıntı çekiyom .
benim tarzımda yok ya
işe gelmesem idare edecem ama işe gelince değişik kıyafet gerekiyor.
öyle her kıyafette olmuyo memurlukta malum:KK43:((
internetten kıyafet alan oldumu güvenilirmi acaba ?
Acaba nerde Doğum yaptın bende erzurumdayım hala içime sinen bi doktor bulamadım

Back
X