Ne Zaman Evet Dediniz?

Güvenini nasıl kazandı peki :)

pes etmeyerek, gerçekten istediğinin ben olduğumu belli ederek...

kendisi çok çapkındı vakti zamanında ( hoş arada yine kafasına bir vurmak gerekiyor :57:)
ve kabul edemezdim..

ben ciddi ilişkiyi seven bir kadınım :) yani belki yaşım küçük ki o zamanlar çok daha küçüktü ama laf olsun diye bir birliktelik yaşamak bana göre değildi... ciddi olmalı seviyeli olmalıydı...
işte kendisi de tam zıttı olunca, iki günde bir sevgili değiştirince zor oldu hayatlarımızın birleşmesi :23:

ama oldu, iyi ki de olmuş :16:

Ben hemen evet dedim. Zaten güvendiğim bir insandı. Aşık olmuştum öncesinde...

Sahilde oturuyorduk ve o anda, o duyguyla aklıma süründürmek hiç gelmedi :)

inan bende sebepten hic bir zaman emin olamadim.cünkü benimle net bir sekilde konusmadi ayrilirken.hatta simdi neden böyle yapiyorsun diye sorsam ben bitti demedim ki der.
cok karisik bir hikaye anlayacagin...forumda bununla ilgili bir konu acip uzun uzun anlatmistim,zamana biraktim artik.

anladım canim. Hayirlisi olsun..

pes etmeyerek, gerçekten istediğinin ben olduğumu belli ederek...

kendisi çok çapkındı vakti zamanında ( hoş arada yine kafasına bir vurmak gerekiyor :57:)
ve kabul edemezdim..

ben ciddi ilişkiyi seven bir kadınım :) yani belki yaşım küçük ki o zamanlar çok daha küçüktü ama laf olsun diye bir birliktelik yaşamak bana göre değildi... ciddi olmalı seviyeli olmalıydı...
işte kendisi de tam zıttı olunca, iki günde bir sevgili değiştirince zor oldu hayatlarımızın birleşmesi :23:

ama oldu, iyi ki de olmuş :16:

cok sevindim :) mutluluğunuz daim olsun

zorla tanıştırırdık ikimizde aman tanışalımda kurtulalım diye tanıştık ilk gün gayet rahat tanıştık konuştuk. Eve dönüyoduk arabadan inmeden önce biran önce insemde bitse bu iş diyodum ki görüşecekmiyiz dediynce bi kaldım bilmiyorumki dedim. Bence görüşelim dedi biraz daha kendiliğinde ne olacağı belli olur dedi. Ve sonraki gün buluştuk gayet rahattık kasmadık kendimizi. Yemek yedik oturuyoruz. Elini uzattı elimi tuttu elini tutsam benimle olurmusun elimi bırakmıyacaksan eğer olurum dedim kalktı ve sarırdı bana bırakmıyıyacağını söyledi. Şimdi evliyiz. ÇOK SEVİYORUUUUM. :16::16:

zorla tanıştırırdık ikimizde aman tanışalımda kurtulalım diye tanıştık ilk gün gayet rahat tanıştık konuştuk. Eve dönüyoduk arabadan inmeden önce biran önce insemde bitse bu iş diyodum ki görüşecekmiyiz dediynce bi kaldım bilmiyorumki dedim. Bence görüşelim dedi biraz daha kendiliğinde ne olacağı belli olur dedi. Ve sonraki gün buluştuk gayet rahattık kasmadık kendimizi. Yemek yedik oturuyoruz. Elini uzattı elimi tuttu elini tutsam benimle olurmusun elimi bırakmıyacaksan eğer olurum dedim kalktı ve sarırdı bana bırakmıyıyacağını söyledi. Şimdi evliyiz. ÇOK SEVİYORUUUUM. :16::16:

İnşallah ben de bir gün hikayemin sonuna ''şimdi evliyiz'' yazarım

Allah mutluluğunuzu daim etsin :16:

2 yıl sonunda evet dedim sevgilime 1 gün bile vazgeçmemişti benden karşımda ağladığı günleri falan hatırlıyorum aşkım benım ya :16: .2 bucuk yıla yakın zamandır birlikteyiz:nazar: inşallah kocam olduğu günleride görürüm :38:

Biriyle konusuyorum geçen yazdan beri... Ama sevgili olmadık olamadık hiç.. O istiyor ben istemiyorum sebebi ise kararsızlık bir liste yaptım paylaşıyorum sizlerle şimdi.

İyi Yanları:
*Onunla konusmak güzel
* Beraber birşeyler yapmaktan keyif alıyorum
*Beni anlayan biri
*Dertleşebiliyorum
*Beni iyi tanıyor bende onu
*Aynı bölümden mezunuz
*Hoşlanıyorum sanırım,o yokken mutsuzum
* Onu arzuluyorum ( aramızda bir çekim var karsılıklı)

Kötü Yanları:
* Sevgilisi varken arkadas olarak görüşmeye basladık ama cok samimiydik güvenemiyorum bu yüzden( bu konuyu cok fazla konustuk onunla aram o ara bozuktu ve seninle kendimi iyi hissediyordum illaki seninleyken biriyle konusucam anlamına gelmez bu diyor)
* Aşık değilim
* Bazı hallerini cocuksu buluyorum
* Arkdas cevresi yok , içine kapanık, sessiz
* Kendine güveni yok
* Bazen patavatsız

Ve son olarak ben 2 sene önce birinden ayrıldım 2 senedir hayatımda kimse olmadı yaşım 20. Birini sevmek sevilmek istiyorum ama ayrılık aldatılma bu sorunlardan korkuyorum . Öneriniz nedir bana şimdi ?
:18:

Back
X