• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne zaman evlenecekmişiz ?

Hayatta evi olsun demedim herseyin uzerine yemin ederim adamin evi olsa ne olacak yasayamicaz tayinli isi var

öyle de olmasın canım zaten.işiniz gücünüz var sağlığınız var.mutluluğunuz bu maddi isteklerle gölgelenmesin.benimde nişanlım astsubay.kaderimiz aynı olacak herhalde seninle :)))

Beni bi ramazan yemege davet ettiler bilerek gittim aileyi yemekte goreyim nasillar babayi taniyim diye kultur farklimi ailemle yan yana geldiklerinde ne olur diye baktim inan bana cnm sehirler dip dibe 30 dk var kendileride yillardir bizim sehrimizde yasiolar zaten
ilk etapta erkek arkadaşının ve senin uzlaşmanız önemli..aile ikinci planda,mütevazi insanlarmı?bence kültür farkı olmaz..

zorluyorlar diye düşünme canım ya.orta sınıf bir aileyse düşünüyorlardır nasıl olcak nasıl biticek diye.kendilerince hesap kitap yapıolardır az bir masraf değil.iyi yönden bak hiç sallamasalar daha mı iyi.bak düşünüyorlar en azından.
Cnm orta sinif aile evet ama iyi bir birikimleri var yapmislar bosuna geriliolar gidip soylicem ya bi durun han hamam istemiyorum ben dicem o olacak :)

ilk etapta erkek arkadaşının ve senin uzlaşmanız önemli..aile ikinci planda,mütevazi insanlarmı?bence kültür farkı olmaz..
Anadolu insanlari bizde oyleyiz sevgilimle her konuda hem fikiriz hatta ben bira safim tayinli calisicaz diye cok pahali salon takimi vs almayalim dedim sevgilim sacmalama dedi bana :(

Sevgiliniz aratıyor olabilir
ağzınızı arıyor gibi soruyor
bu konuşmalardan sizi de caydırmak gibi bir niyeti olduğu ortada

Anadolu insanlari bizde oyleyiz sevgilimle her konuda hem fikiriz hatta ben bira safim tayinli calisicaz diye cok pahali salon takimi vs almayalim dedim sevgilim sacmalama dedi bana :KK43:
bence vitrin olayına girmeyin gümüşlük falan..tv ünütesi konsol var benim gayet yeterli ileriye dönük maddi yatırım yaparsınız..koltuklarınızı yatak odanızı vs kaliteli ama minyatür tarzı alın..taşınma olayları açısından..inşallah yani:)

öyle de olmasın canım zaten.işiniz gücünüz var sağlığınız var.mutluluğunuz bu maddi isteklerle gölgelenmesin.benimde nişanlım astsubay.kaderimiz aynı olacak herhalde seninle :)))
Dogu bati gezicez gecen sene bu zamanlar kardesimin isi yok diye geriliodu bu sefer baska dertler cikti bi rahatliyamiyo bu kiz uzuluyorum valla mideme agri girdi o konusurken salak bi karsimda dik duramiyo ne varsa sanki adamin isi var ahlakli temiz iyi ailesiniz daha ne iste ailesini kucuk dusuruo gicik oluyorum kiza

Sevgiliniz aratıyor olabilir
ağzınızı arıyor gibi soruyor
bu konuşmalardan sizi de caydırmak gibi bir niyeti olduğu ortada
Neyden caydirmak istio anlamadim cok ozur cnm

bence vitrin olayına girmeyin gümüşlük falan..tv ünütesi konsol var benim gayet yeterli ileriye dönük maddi yatırım yaparsınız..koltuklarınızı yatak odanızı vs kaliteli ama minyatür tarzı alın..taşınma olayları açısından..inşallah yani:)
Bencede vitrin ne bu devirde ya onu mu tasicam hiccc ugrasmam inan :)

Bencede vitrin ne bu devirde ya onu mu tasicam hiccc ugrasmam inan :)
benimde vardı 12 sene önce yemek odası diye heves ettik aldık toz al al bitmiyor..sonra değiştirdim sadece konsol yemek takımlarını vs koymak için ve tv sehbası aldım..toz derid yok:)koltuk arasında köşe sehpa ve abajur var..tavsiye edrim canım hayırlısıyla gönlünce olur inşallah..

benimde vardı 12 sene önce yemek odası diye heves ettik aldık toz al al bitmiyor..sonra değiştirdim sadece konsol yemek takımlarını vs koymak için ve tv sehbası aldım..toz derid yok:)koltuk arasında köşe sehpa ve abajur var..tavsiye edrim canım hayırlısıyla gönlünce olur inşallah..
Bende aynen oyle yapicam cnm insanda heves birakirlarsa tabi

Bu ilişkiden vazgeçmenizi soğumanızı ister gibi kötü yönlerini size göstermeye çalışıyor :KK66:
öyle olsa kızkardeşini neden araya soksunki muhattab etmez diret görüşmeyi keserdi bir şeyi bahane edip..

Şimdiden başlamış görümceliğe çok içli dışlı olma resmi ol
evli mi bekar mı birde sevgilinden küçük mü ?
Evli cnm gecen sene evlendi bebegi var simdi onunla ugrasio aramiz cok yakin o 90 dogumlu sevgilim 91 ben 92

öyle olsa kızkardeşini neden araya soksunki muhattab etmez diret görüşmeyi keserdi bir şeyi bahane edip..
Nabız ölçüyor gibi geldi bana bunlar ileride problem olur mu ara öğren diyebilir
illa ilişkiyi bitirecek değil belki içinin rahatlaması için sorduruyordur

Bende aynen oyle yapicam cnm insanda heves birakirlarsa tabi
bir şey yok ortada sakin ol..sen bu konuları açıkça sevgilinle konuşmalısın..ikinizin birbirinize söyleyemeyeceyi ne olabilirki..

Back
X