Kizlar merhaba kendimi oyle bunalimda hissediyorum ki bu bir kaç gündür sevgilim askerde 4 ay kaldi cok rahat telefonu var gun icinde gorusuyoruz filan ama cok ozledim 2 gundur de sanki yeni gitmis gibiyim . Neyse bugun sevgilimin ablasi aradi nasilsin hep aklimdasin derstesindir filan diye cekinip arayamiyorum vs dedi sohbet ettik iyi guzel ama dusunuyorum bu kiz beni bos yere aramaz ne diyecek dusunurken ee dedi gelecek planlariniz ne ne zaman evleneceksiniz ? dedi ben sasirdim bilemiyorum kardesine bagliyim ben dedim sonucta o ne zaman evlenme teklif ederse o zaman düsünürum evliligi . Nisanlilik donemi cok zor oluo ben cok zorlandim o dönem dedi sonra kültüre getirdi iste biz şuraliyiz siz farkli sehirdensiniz bende sehirler yan yana arada fark yok merak etme dedim lafi okula getirdi ben 4yillik mezunu oluorum sevgilim 2 yillik mezunu uzman cavusluk sinavini kazandi yeni. Benim icin fark etmez dedim isi var sorun yok bana . Anne ne dusunuyor dedi olumlu dedim gercekten mi dedi evet dedim. Okul bitince calismayi dusunuyor musun dedi evet emek verdim evde ne yapiyim hem aile butcesine destek olup daha iyi sartlarda yasamak isteriz o yuzden calisicam dedim tmm dedi . Ya bu kiz her sene ayni seyi yapiyor kizlar gecen senede aradi aynen kardesinin isinin olmadigindan vs konustu ne yapmaya calisiyor anlayamiyorum zaten bi gerginim bu konusma beni daha bir gerdi acikcasi siz ne dusunuyorsunuz ? Uzun oldu k.
Bakmayin simdiden tesekkur ediyorum![]()
bence burada yanlış anlıcağınız bişey yapmamış daha çok sizi anlamaya çalışıyor gibime geldi olumlu musunuz diye nabız ölçer gibi sizde özlem duyduğunuzdan bir hassassınız sanırım yanlış anlıyor olablirsiniz.