• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne zaman evlenecekmişiz ?

Canım amacım seni fitillemek değil, yani düşünüyorum erkek kardeşimin ciddi düşündüğü kız arkadaşı olacak ben telefon edip bu konuları konuşacağım. Asıl telefon açıp böyle şeyleri telefonda açmak görgü kurallarına aykırıdır. Aileler oturur konuşur özellikle anne babalarınız varken kız kardeşe bu tür konular düşmez. Bu açıklamam da sana değil arkadaşım bir üye yazmış görgüye aykırı bu lafım seni fitilleyenlere diye. Neyse... Ablası kendince işgüzarlık yapmış bence. Yaptığı garip olsa ki, erkek arkadaşın bile garipsemiş. Sen güzelce olan biteni söylemişsin, biraz mesefe her zaman hem saygıyı korur hem sevgiyi arttırır :KK66:
Bak simdi canim cok acik yureklikle soyluyorum ki ben biraz safim hemen boyle kompleks dusunemiyorum annem hep der biraz siyasi ol filan diye ben beceremem o ayri tabi neyse.ben illa karsimdakine bileniyim dolayim diye ugrasmiyorum inan bana . Bak biz normal sartlarda gorusmesek bulusmasak neyse ama gorusuyoruz neden guzelce bunlar yuz yuze konusulmayip telde konusuluyor bunu anlayamadim acikcasi bide endiseleri olabilir kultur vs onceden anlamak isteyebilirler o yuzden soruo ama telefonda olmaz ki insan biraz caktirmadan sorar ne biliyim garip cidden bide rutine baglamis beni ilk bu tarz konusma icin aradigindan sonra ben sadece o dogum yapti diye aradim mesafeyi koydum aslina bakarsan ;)

Hic hos bir sey degil yaptigi. Resmen araniza sogukluk girsin diye yapmis. Benim de erkek kardesim var. Asla boyle bir sey yapmazdim. Kendime de yakistiramazdim onlara da kiyamazdim.

Ama var boyleleri. Hicbir sey anlamamis gibi sevgilinize ablasinin size neler soyledigini anlatin bence. Ben olsam bir sinirle arar, ablasinin ne yapmaya calistigini anladigimi soylerdim ama dusunerek hareket etmekte fayda var. Sevgilinize laf arasinda denilenleri anlatin. Saf ayagina yatin. Hic iyi niyetli bir kadin degil ablasi.

Hic hos bir sey degil yaptigi. Resmen araniza sogukluk girsin diye yapmis. Benim de erkek kardesim var. Asla boyle bir sey yapmazdim. Kendime de yakistiramazdim onlara da kiyamazdim.

Ama var boyleleri. Hicbir sey anlamamis gibi sevgilinize ablasinin size neler soyledigini anlatin bence. Ben olsam bir sinirle arar, ablasinin ne yapmaya calistigini anladigimi soylerdim ama dusunerek hareket etmekte fayda var. Sevgilinize laf arasinda denilenleri anlatin. Saf ayagina yatin. Hic iyi niyetli bir kadin degil ablasi.
Bende aynen oyle yaptim soyledim oda anlam veremiyorum bu telas ne dedi sen kimseye bakma bu hayat ikimizin kimseyi konusturmam sen kulaklarini kapat dedi ayrica anlasinin ilk olayi degil ayni seyi gecen senede yapti

Bende ilk oyle dusundum ama bu 2. Yani ne biliyim cok garip ayrica sevgilim oyle tersleyecek degil ki sorsalar cvp alirlar aslinda
inan bana erkekler evde çok farklı eğer abin veya kardeşin varsa biliyorsundur,,
bence erkek arkadaşına soramadıklarından senin öyle ağzını yokluyorlar,, yoksa bilse kardeşi ile konuşabilse niye sana sorsun ki,,,
meraklılık yapıyorlar işde,,,

inan bana erkekler evde çok farklı eğer abin veya kardeşin varsa biliyorsundur,,
bence erkek arkadaşına soramadıklarından senin öyle ağzını yokluyorlar,, yoksa bilse kardeşi ile konuşabilse niye sana sorsun ki,,,
meraklılık yapıyorlar işde,,,
Abim yada erkek kardesim yok cnm o olayi anlayamiyorum iste bende merak ederdim ama bu sekilde sormazdim sanirim

Abim yada erkek kardesim yok cnm o olayi anlayamiyorum iste bende merak ederdim ama bu sekilde sormazdim sanirim
benim erkek kardeşim var iyidir hoşdur çok severim ama evde anneme biraz kök söktürür,, ama genel anlamda erkeler evde biraz farklı olur malum anneler biraz şımartır,,, bence kızkardeşi veya annesi soramıyorlardır,,,,
bence hiç kafanı takma,,, aman sakın ağız dalaşına falan da girme,, mesafeli ve saygılı,, o zaman kazanan hep sen olursun (abla tavsiyesi)

ne var ki bunda alınacak yer arıyorsun bence. adı görümce ya hiçbişey soramaz tabi yasak

Benim kardeşimin ilişki olsa merak ettiysem kardeşime sorarım. Kardeşimi ezerek aa o 2 yıl sen 4 yılsın diye kızla konuşmam. Bana hiç iyi niyetli gelmedi. Bir görümcek vakası bu kesin. :KK53:

Back
X