- 11 Mart 2013
- 33.631
- En iyi cevaplar
- 1
- 53.982
- 798
- 32
Bak simdi canim cok acik yureklikle soyluyorum ki ben biraz safim hemen boyle kompleks dusunemiyorum annem hep der biraz siyasi ol filan diye ben beceremem o ayri tabi neyse.ben illa karsimdakine bileniyim dolayim diye ugrasmiyorum inan bana . Bak biz normal sartlarda gorusmesek bulusmasak neyse ama gorusuyoruz neden guzelce bunlar yuz yuze konusulmayip telde konusuluyor bunu anlayamadim acikcasi bide endiseleri olabilir kultur vs onceden anlamak isteyebilirler o yuzden soruo ama telefonda olmaz ki insan biraz caktirmadan sorar ne biliyim garip cidden bide rutine baglamis beni ilk bu tarz konusma icin aradigindan sonra ben sadece o dogum yapti diye aradim mesafeyi koydum aslina bakarsanCanım amacım seni fitillemek değil, yani düşünüyorum erkek kardeşimin ciddi düşündüğü kız arkadaşı olacak ben telefon edip bu konuları konuşacağım. Asıl telefon açıp böyle şeyleri telefonda açmak görgü kurallarına aykırıdır. Aileler oturur konuşur özellikle anne babalarınız varken kız kardeşe bu tür konular düşmez. Bu açıklamam da sana değil arkadaşım bir üye yazmış görgüye aykırı bu lafım seni fitilleyenlere diye. Neyse... Ablası kendince işgüzarlık yapmış bence. Yaptığı garip olsa ki, erkek arkadaşın bile garipsemiş. Sen güzelce olan biteni söylemişsin, biraz mesefe her zaman hem saygıyı korur hem sevgiyi arttırır![]()