- 31 Ekim 2016
- 6
- 1
- 1
- 30
- Konu Sahibi Umutsuzponcik
-
Bu forumda 8 9 ayda tanışıp evlenn hatta hamile olan bile var kızzzz niyeti ciddi ola 2 ayda eder teklifi:))) arada gazda vereyimYaşlarınız normal sayılır ama daha 8 aylıkk tanıdığınız biriyle evlenmeniz sizce ne derece doğru?
Ne zaman evlenicez yerine kendinize bunu sorun bence.
Sizin suçunuz çünkü daha siz ne kadar birbirinizi tanıdınız da ailelere kadar gittiniz. Baban haklı yani sonuçta adam çıkmış karşısına kızınızla ciddiyim derse bende derim sürekli hayırdır ne zaman evleneceksiniz diye. Erken davranmanın sonucu bu. Herşey nasip işidir hiç evlenme ihtimali olmayan insanların evlendiğini, düğününe 1 gün kala ayrılan insanları da gördüm ben o yüzden herşey nasip işidir her zaman hayırlısını işte canım nasipte varsa 10 yıl sonra da olsa evlenirsinizArkadaslar merhaba 8 aylık bi iliskim var. Sevgilim benimle ciddi ben ailesiyle tanistim o da benim ailemle tanisti. Iliskimiz gayet kusursuz cok sukur iyi gidiyo ama babam artik baski yapmaya basladi iyice ve moralim cok bozuluyo. Sevgilimin isi durumu iyi. Oyle ev parasi dugun parasi beklemelik askerligi vs biseyi de yok. Sizce ne bekliyo olablir hala evlenme teklifi yok. Erken mi yoksa babamdan dolayi ben mi acele ediyorum 24 yasindayim sevgilimde 27. Cvplarinizi bekliyorum tesekkurler.simdiden. yani bende acelelik bi durum yok babamdan dolayi boyleyim sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?