Ne zaman evleniyosun ? ( akraba darlamaları )

3 tam 1 robot

bin şükür 🍀
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2011
5.614
22.510
598
ayy arkadaşlar nasıl başa çıkıyosunuz şununla ya hu

artık akraba görmek istemiyorum tüm bayram başlıktaki soru bombardımanına uğradım.

-evlenmiyorum

-evlenirim bi ara

-bakalım kısmet

cevapları tabiki tatmin etmiyor.

artık nikahsız yaşıyorum ya da evlendim zaten seni çağırmadım gibi alternatiflere mi yönelmem lazım napsam

işe girene kadar da sürekli ne zaman işe başlıyosun diye soruyolardı

evlenince de çocuk sorcaklar sonra ikinci çocuk sorcaklar

lütfen kimse kimseyi darlamasın şöyle ya yıldım yıldım

sırf bunlar yüzünden memleketimde çalışmıyorum ama bayramda bile tüm yılın açığını kapıyolar

çaresi var mı bunun ?

Cok sinir oluyorum böyle insanlara :sinirli:

Cnm sende cevap vermeden onlara soru sor.
Kendi Evleri yoksa "sen nezaman ev almayi düsünüyorsun"
Torunlari yoksa: "torunun nezaman olucak"

Ama ben olsam onlarla dalga gecercesine cevap verirdim. Haftaya istemeye geliyorlar haberin yok mu? Vs

Ne kafaya takıyorsunuz ya "evlenip de senin gibi mutsuz bir kadın mı olayım?" deyip geçin..

Evliyim mutluyum ama bu tip cevaplar karşıdakini bariz sinir ediyor :)))

ayy arkadaşlar nasıl başa çıkıyosunuz şununla ya hu

artık akraba görmek istemiyorum tüm bayram başlıktaki soru bombardımanına uğradım.

-evlenmiyorum

-evlenirim bi ara

-bakalım kısmet

cevapları tabiki tatmin etmiyor.

artık nikahsız yaşıyorum ya da evlendim zaten seni çağırmadım gibi alternatiflere mi yönelmem lazım napsam

işe girene kadar da sürekli ne zaman işe başlıyosun diye soruyolardı

evlenince de çocuk sorcaklar sonra ikinci çocuk sorcaklar

lütfen kimse kimseyi darlamasın şöyle ya yıldım yıldım

sırf bunlar yüzünden memleketimde çalışmıyorum ama bayramda bile tüm yılın açığını kapıyolar

çaresi var mı bunun ?

Gülümseyip, “kısmet” deyip geçiştirin. Sonra siz onlara soru sorun. “Fatmacığım ne zaman kitap okumaya başlayacaksın, okuduğun kişisel gelişim kitaplarını demiyorum, çocuğuna örnek olman lazım. Ayşe teyze sen ortaokulu bitirmemiştin, onu ne zaman bitireceksin, öğrenmemin yaşı yok. Osman amca, ne zaman diyete, spora başlayacaksın, göbek çevresi yağlanması kalp için çok zararlı” vs. artık sizin doğru bildiğiniz neyi yanlış veya eksik yapıyorlarsa söyleyin. Onlar sizin iyiliğinizi düşünüyorsa siz de onların iyiliğini düşünün.

Sonra bu tekrarlandıkça, koşullanır, size soru soramazlar.

Son düzenleme:
Ne kafaya takıyorsunuz ya "evlenip de senin gibi mutsuz bir kadın mı olayım?" deyip geçin..

Evliyim mutluyum ama bu tip cevaplar karşıdakini bariz sinir ediyor :)))

ayy inanın evlilik konusu umrumda bile değil sadece sürekli sormaları rahatsız ediyor ne diyeceğimi şaşırıyorum artık ve özel bi konu olduğu için cevaplamak istemiyorum

NE OLDU SENİN ATAMA İŞİ EVDE MİSİN HALA? E NE GUZEL VALLA YATIYORSUN EVDE. KEŞKE BİZ DE YATABİLSEK..
modeline ek olarak bu yıl hizmete sunulan
YÜRÜMÜYOR MUUU:KK57: BİZİMKİ 6 AYLIK YÜRÜDÜ. SADECE İKİ DİŞİ Mİ VAR :stop:
BİZİMKİ DİŞİYLE FINDIK KIRIYOR
modeli var bizde
Bitmeyecekler:KK55::KK55:

Bir de AA HALA KONUŞMUYOR MU? BİZİMKİ ÇOK GEVEZEYDİ tiplemeleri var bunların..

Aslında niyetim var ama maddiyatimız elvermiyor,şöyle bi 30 bin borç verirsen biz de işleri hızlandiralim diyebilirsiniz.
Eminim bir daha sormaz:KK70:

ben esimden ayrildim bayramda köydeydik hala sorular bitmiyor bizim insanimiz cok patavatsiz soru sormasinlar diye ayrildik demiyorum bu seferde esin nerde esin ne iste calisiyor cocuk yok mu diye soruyorlar bir yerden duymuslar agiz ariyorlar ah bu insanlar

MALESEF varlar ve çözümleri yok. Düzgün cevap versen tekrar tekrar sorarlar. Ters cevap versen kızarlar. Hatta evde kaldı ondan agresif oldu bu derler. Fenalık getiriyorlar insana.

2 hafta önce akraba kişisi evlenmedim diye beni resmen kınadı, milletin içinde yaşın çok geçmiş, evlen olmaz böyle evlenmelisin sanki millet kapımda yatıyo evlen benle diye üff. Nasip diyorm yok devam ediyo. Sanırım gözünde bi erkeği nikah masasına oturtamayacak kadar boş başarısız kötü kadın olarak görünüyorm kınamasından bunu anladım, kalbini kırmayayım dedim dedem rahmetli olmuştu 2 günlük cenaze evi sahibiydim

Deli taklidi yap valla, Var ya bi kadın viral oldu,
ev le ne cem, vermezlerse kaçacam filan de.

bu da linki.

eşimin akrabalari tarafindan azar işittim...
yok iki dişi çikmiş da keşkeeee mama verseydinnnnnnn....
keşke sunu verseydinnnnn.
ayy allahim sanane diycem bana çımbık atiyor bacagima sus puss...
öle deme öle denir mi hiçç..
hiç göresim gelmiyor istemedim onca laf işitmekten bikmişim...eşim normal diyo insanlik hali diyo onada bişey diyesim de gelmedi..
ikinci bebek yapma önce kilo ver..
ne zaman kilo vericeksin..
hala kilo veremedin mi...
çok yiyon orkideee...
ben kaş göz karışık bakiyorum.. sanane dememek için boğazimi tutuyorum delircem...
şimdi evim arabam var çok şükür bana çook fesahlaniyor bak ne güzel memursun. benimde işim olsa...
bende allah sanada versin deyip geçiyorum.
orkide paraları nabiyosun dediklerinde ben g.tune sokuyorum diycem de yiyorum diyorum:D

Back
X