- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.812
- 798
- Konu Sahibi 3 tam 1 robot
Her genc kizin basina gelir :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet, ben gitsem bana da yaparlar. yani öyle laf sokmayla imayla vs anlamazlar yanlış olduğunu. sorun sende değil onlarda.
en son kuzenin nişanına gittim mesela. orda sorular sana ne zaman sıra gelecek diye. saçmalık. hafta sonu da düğünü var orda da bekliyorum aynı soruları.
ayy arkadaşlar nasıl başa çıkıyosunuz şununla ya hu
artık akraba görmek istemiyorum tüm bayram başlıktaki soru bombardımanına uğradım.
-evlenmiyorum
-evlenirim bi ara
-bakalım kısmet
cevapları tabiki tatmin etmiyor.
artık nikahsız yaşıyorum ya da evlendim zaten seni çağırmadım gibi alternatiflere mi yönelmem lazım napsam
işe girene kadar da sürekli ne zaman işe başlıyosun diye soruyolardı
evlenince de çocuk sorcaklar sonra ikinci çocuk sorcaklar
lütfen kimse kimseyi darlamasın şöyle ya yıldım yıldım
sırf bunlar yüzünden memleketimde çalışmıyorum ama bayramda bile tüm yılın açığını kapıyolar
çaresi var mı bunun ?
"Evde kaldım ben oldu mu?" De gitsin :)
Sen kimseye bu soruları sormuyormusun...Sormuyorsan nasıl muhabbet ediyorsun...ayy arkadaşlar nasıl başa çıkıyosunuz şununla ya hu
artık akraba görmek istemiyorum tüm bayram başlıktaki soru bombardımanına uğradım.
-evlenmiyorum
-evlenirim bi ara
-bakalım kısmet
artık nikahsız yaşıyorum ya da evlendim zaten seni çağırmadım gibi alternatiflere mi yönelmem lazım napsam
sırf bunlar yüzünden memleketimde çalışmıyorum ama bayramda bile tüm yılın açığını kapıyolar
çaresi var mı bunun ?
Ahahaha geçen bununla ilgili bi caps okumuştum...şöyle yapın;ayy arkadaşlar nasıl başa çıkıyosunuz şununla ya hu
-evlenmiyorum
-evlenirim bi ara
-bakalım kısmet
çaresi var mı bunun ?
ayy arkadaşlar nasıl başa çıkıyosunuz şununla ya hu
-evlenmiyorum
-evlenirim bi ara
-bakalım kısmet
çaresi var mı bunun ?
Benim gözlemlesiğim bir tip daha var: evlenir evlenmez başının göğe erdiğini, büyük bir başarı elde ettiğini sanıp bekar arkadaşlarını " Hani yok mu birileri? " diye sıkıştıran genç hanımlar![]()
Sen kimseye bu soruları sormuyormusun...Sormuyorsan nasıl muhabbet ediyorsun...
benzer bir konu vardı bayramdaki akraba soruları diye. bak ona da şöyle önermiştim:
- kaç para maaş alıyorsun?
-aliyorum 3-5, ya sen? Emekliler bayram ikramiyesi alacak diyorlardı, aldınız mı? Ne kadar verdiler? Maaş aldınız mi o bayramdan sonra mi? Maaşı aylik mi aliyorsun üç aylik mi? Eee ikramiyeyle ne yapacaksınız? Ogluna/kızına yardım ediyor musun? Sahi onların kredisi bitti mi? Kac kac ödüyorlar? Düğünde ne kadar altin takılmıştı? Satmadilar inşallah? Sattilarsa kötü, altin yükseldi.
-Evlilik yok mu?
Kısmetse olur. Sizin X/Y napti? Kayinvalidesi nasil? Aralar iyi mi? Bayramda ilk kendi anasina mi gidiyor onlara mi? Evleri kira miydi? Cocuk ne zaman yapacaklar? Ee simdi cocuk olunca sen mi bakacaksin anneannesi/babaannesi mi? Gibi gibi