Ne zaman evlenme teklifi edecek??

bence 34 yasinda neden hala ailesi ile yasadigini ogrenin evlenmeyi dusunmeden once.

sahsen o yasta insan evlenmek istemese bile sevgilisini kendi evine getirmek ve de yakinlasmak ister diye dusunuyorum :olamaz:

bir de evlilik teklif etse cidden kabul edecek misiniz? 4 aylik iliskide ne kadar gorustunuz ki? korona var zaten baya seyi engelliyor. E adam ailesi ile yasiyor, bu da gorusme sikliginizi etkiler.

4 yılı geçmişti birlikteliğimiz de ben 21 o 22 yaşındaydı😂 hafızamı falan kaybetmediğim sürece o yaşta evlilikle alakam olmayacağını biliyor olmalıydı 😂
19'umda ben de reddetmiştim birini böyle. :KK53:
Ay o yaşlarda evlenilir mi ya? O yaşta seçtiğin eşten ne olacak?
Geçmişe bakıyorum da akıllara zarar tiplerle dolu. Şunlardan biriyle evlenseydim kesin boşanırdım yani. Flört etmek, eğlenmek, gezip tozmak için iyi insanlardı. Ama evlilik mi? Yooo dostum...

19'umda ben de reddetmiştim birini böyle. :KK53:
Ay o yaşlarda evlenilir mi ya? O yaşta seçtiğin eşten ne olacak?
Geçmişe bakıyorum da akıllara zarar tiplerle dolu. Şunlardan biriyle evlenseydim kesin boşanırdım yani. Flört etmek, eğlenmek, gezip tozmak için iyi insanlardı. Ama evlilik mi? Yooo dostum...
Aynı şeyi düşünüyorum ben de. Onunla evlensem muhtemelen bdv’de benim konularımdan geçilmezdi. Günde en az üç konu garanti 😂

Dalga gecmeden yaziyorum: Bana göre bir insan 26 yasinda yalnizliktan sıkılıp, hemen anne olmak istemesi pek normal gelmedi. Sanki bu durumda asıl daha dikkatli olmak gerekirken az cok profile ilk uyan erkekten teklif beklemeyin. Yani ayagi biraz gazdan cekin kendi iyiliginiz icin

bence 34 yasinda neden hala ailesi ile yasadigini ogrenin evlenmeyi dusunmeden once.

sahsen o yasta insan evlenmek istemese bile sevgilisini kendi evine getirmek ve de yakinlasmak ister diye dusunuyorum :olamaz:

bir de evlilik teklif etse cidden kabul edecek misiniz? 4 aylik iliskide ne kadar gorustunuz ki? korona var zaten baya seyi engelliyor. E adam ailesi ile yasiyor, bu da gorusme sikliginizi etkiler.
Uzun zaman şehir dışında yaşamış bu şehir de yeni sayılır
Görüşme sıklığımız iyi yani zaten benim de kendime ait evim var gelip gidiyo

Ayy bir kere ben nasıl terk edilmiştim, anlatayım. Kolay kolay duymazsınız böylesini çünkü sizinkinin tam tersi.
Bundan 2 sene önce falan biriyle flört ediyorum. Yaşıtız yani yaşlar 27, çok büyük de değil. Benim de aklımda evlilik falan yok. Baktım bunda tuhaf tuhaf hayaller var, hani evlenince nerede otururuz gibisinden. Dedim ki buna, bak ben henüz evlilik falan düşünmüyorum; altı aya nişan, bir seneye düğün falan varsa aklında, imkansız.
Sonra beni terk etmişti bunun yüzünden. :KK53: Evlenmiyorum diye bir "erkek" beni terk etti arkadaşlar, evet.
Bravo takdir ettim.. .. .. karşı tarafında düşünmek lazım hayal kurmasin bosuna yazik ..

Hic cekinme niyetini soyle cidden evlenmek istiyorsan adamıda gozun tuttu ise çocuğuna baba sana es görebiliyorsan..

Aynı şeyi düşünüyorum ben de. Onunla evlensem muhtemelen bdv’de benim konularımdan geçilmezdi. Günde en az üç konu garanti 😂
Aynen öyle.
Şimdiki aklımla o zamanki bir değil zaten. Ama yine de az da olsa akıllıymışım, evlenmemişim. Ya evlenseydim?
Şimdi bu defa bitti, boşanıyorum konuları açardım kesin ben de.

Sanırım gelecek planları arasında birlikteliğinize pek yer vermiyor.
Hemen evlilik kararı almak için 4 ay erken bir süre ama en azından hakkında konuşulabilir, gelecek planlarından bahsedilebilir olduğunu düşünüyorum ben.
Eğer hiç gelecek ile ilgili birlikteliğiniz hakkındaki gelişebilecek olan ihtimallerden bahsetmiyorsa evet sadece sevgililik süreci ile devam etmek istiyor olabilir.
Yani hayattan beklentisi belki evlilik değildir.
26 yaş ne çocuk için ne evlilik için geç kalınmış bir yaş değil.

Biraz daha kaliteli zaman geçirdikten sonra siz ilişkiden emin olursanız gelecek için planlarını sorabilirsiniz.

Sanırım gelecek planları arasında birlikteliğinize pek yer vermiyor.
Hemen evlilik kararı almak için 4 ay erken bir süre ama en azından hakkında konuşulabilir, gelecek planlarından bahsedilebilir olduğunu düşünüyorum ben.
Eğer hiç gelecek ile ilgili birlikteliğiniz hakkındaki gelişebilecek olan ihtimallerden bahsetmiyorsa evet sadece sevgililik süreci ile devam etmek istiyor olabilir.
Yani hayattan beklentisi belki evlilik değildir.
26 yaş ne çocuk için ne evlilik için geç kalınmış bir yaş değil.

Biraz daha kaliteli zaman geçirdikten sonra siz ilişkiden emin olursanız gelecek için planlarını sorabilirsiniz.
Yer vermiyor değil mi bende öyle düşünüyorum aslında

Öncelikle 4 ay evlilik düşünmek için çok erken. Millet yıllarca sevgili olduğu adamı doğru düzgün tanıyamıyor. İlla konu evliliğe gelsin istiyorsanız da benim taktiği vereyim. Eşimle bir buçuk senedir sevgiliyken bir gün evde içtik içtik ben sarhoş oldum. Sarhoşluğun verdiği yetkiye dayanarak biz ne zaman evleneceğiz temalı bir konuşma yaptım. Adam şok oldu. Ertesi sabah deliliğe vurdum sarhoştum saçmaladım falan dedim. Gayet ciddiydin bence dedi. Konuşma ordan başladı yürüdü 1 yıl içinde evlendik 😂 Asıl mevzu muhabbeti açabilmek gerisi geliyor bir şekilde. Ben ayık kafayla yapamayacağım için sarhoş olmak istedim siz ne yaparsınız bilmem 🤷🏻‍♀️

Bacım benim yorumu oku alay etmeden gerçekten yazıyorum: seni çok iyi anlıyorum aileden uzakta işini eline almış bir kadın olarak artık yuva kurmak istemen çok normal, bu yüzden evlilik yaşına gelmiş senden 8 yaş büyük bir adamı uygun görmüşsün ama 6. Hissin ( bunu sakın hafife alma ) bu adamın niyetinin ciddi olmadığını sana söylüyor. Bu adamın derdi takılmak senin huzursuzluğun bu yüzden yoksa 4 ayda evlenmek değil niyetin 2-3 yıl sonrada evlenilir ama adam niyetini baştan söyler ama zamanla şekilllenir herşey. Bu adamdan ayrıl kalbinin sesini Dinle

4 ayda evlenilmez, evlenme teklifi edilmez, nikah kıyılmaz vs vs bunlara tamamım.

Ama 4 ayda adamın evlilik hakkında düşünceleri ve planları gayet anlaşılır. Hatta konuşulur. Eğitimini bitirmiş, iş hayatına atılmış 25+ üstü kadın/erkek farketmez az çok belli eder düşüncesini. 4 ay araya kopukluk girmeden sürekli konuşan ve sık sık görüşen çiftler için bence çok da az bir süre değil.

Konu sahibi gelecek ay nikah masasına oturalım demiyor ama bu adam evlilik hakkında ne düşünüyor acaba diye düşünüyor. Gayet makul bence.

Ben biraz daha zamana bırakıp sonrasında açıkça konuşmanız taraftarıyım.
Gelecek planların nedir?
Evliliğe bakışın nedir?
Gibi gibi..

Bacım benim yorumu oku alay etmeden gerçekten yazıyorum: seni çok iyi anlıyorum aileden uzakta işini eline almış bir kadın olarak artık yuva kurmak istemen çok normal, bu yüzden evlilik yaşına gelmiş senden 8 yaş büyük bir adamı uygun görmüşsün ama 6. Hissin ( bunu sakın hafife alma ) bu adamın niyetinin ciddi olmadığını sana söylüyor. Bu adamın derdi takılmak senin huzursuzluğun bu yüzden yoksa 4 ayda evlenmek değil niyetin 2-3 yıl sonrada evlenilir ama adam niyetini baştan söyler ama zamanla şekilllenir herşey. Bu adamdan ayrıl kalbinin sesini Dinle
Açık açık konuşmadan da böyle bir şey yapmak istemiyorum çünkü şuan her şey çok güzel gidiyo.ayrılacak da bi şey yok ortada.ama konuşamıyorum da işte şu gururum yüzünden.seviyorum da aynı zamanda.aslında sevildiğimi de hissediyorum.of bilmiyorum ya

Açık açık konuşmadan da böyle bir şey yapmak istemiyorum çünkü şuan her şey çok güzel gidiyo.ayrılacak da bi şey yok ortada.ama konuşamıyorum da işte şu gururum yüzünden.seviyorum da aynı zamanda.aslında sevildiğimi de hissediyorum.of bilmiyorum ya
Canım duygusal boşluktasın geçecek merak etme

Eşim bana dört aylıkken evlilik teklifi etseydi şüphelenirdim, ne acelesi var diye 🤣🤣
Bir de eski konularınıza baktım biraz sanırım zaten bir evlilik yaşamışsınız. Bence bunu ağırdan almanız sizin için daha iyi olmaz mı? Daha iyi tanıyıp hayal kırıklığına uğramamak için adımları yavaş ama daha sağlam atmak da fayda var bence.
Hakkınızda hayırlısı olsun umarım her şey gönlünüzce ilerler.

Back
X