Evet ben de tekmelemistim yerleri emzirirken ;(En fazla bir haftaya geçiyor göğüs acısı. Yavrunuzun size ve memenize ihtiyacı var. Onun için tekrar denemeye değmez mi? Ben de kan emzirmiştim. Hatta kusunca kan geldiği için hastane ayağa kalktı. Anladık ki göğsüm parçalanmış. Yerleri tepe tepe emzirdim.
Yaparsınız, vazgeçmeyin. Acı bitince iyi ki diyeceksiniz. Hayırlı olsun bebeğiniz, size de geçmiş olsun.
Evet ben de tekmelemistim yerleri emzirirken ;(
Tekrar emzirmeye basladim tam gecmiskn yine basladi sukur ki oglum birakmadi memeyi devam etti ama ciddi anlamda emzirme saati gelince icim ürperiyo kendime bahaneler uretiyorm emzirmemek icinEn fazla bir haftaya geçiyor göğüs acısı. Yavrunuzun size ve memenize ihtiyacı var. Onun için tekrar denemeye değmez mi? Ben de kan emzirmiştim. Hatta kusunca kan geldiği için hastane ayağa kalktı. Anladık ki göğsüm parçalanmış. Yerleri tepe tepe emzirdim.
Yaparsınız, vazgeçmeyin. Acı bitince iyi ki diyeceksiniz. Hayırlı olsun bebeğiniz, size de geçmiş olsun.
Krem kullandm dogal yontemleri denedim grcmedi daha da beter oldu en son mastit oldm doktor krem verdi onu kullaniuorumÖncelikle geçmiş olsun. Göğüs yaralarin icin krem kullaniyor musun ? Emziren kadinlarin %99 u bu aciyi yasar. Benimde kanlar akardi mememden emzirirken. 40 ı çıkınca geçmeyecek ama sen buna alışmış olacaksın merak etme. Sağlıkla büyüt bebeğini
Cok iyi biliyorum bu durumu. Ama bir sure sonra en fazla bir hafta uyusacak ve hic acimayacak. Nefesimi tutardim ilk sütü cekerken ;(Tekrar emzirmeye basladim tam gecmiskn yine basladi sukur ki oglum birakmadi memeyi devam etti ama ciddi anlamda emzirme saati gelince icim ürperiyo kendime bahaneler uretiyorm emzirmemek icin
Agladikca sanki anliyoms gibi emmeyi durduruyo kiyamiuorum da..Malesef ki bu durumu her anne yaşıyor.
3 cocuk doğurdum ilki hiç emmedi göğsümun ucu yarıldı, stres sıkıntı olmayan göğüs ucu derken hiç ememedi .
Diğerlerini de acıdan dişlerimi sıka sıka ağlaya ağlaya, ayaklarımı yere vura vura emzirdim.
Bir süre sonra geçiyor.
Ama herşeyden önce stresten uzak durmanız lazım hem sizin için hem bebeginiz için.
Guzel anlarin hepsini babasi yasiyo ustune bide amma nazlisin laflari yiyorm hungur hungur aglarkenOncelikle hayirli olsun bebegin ne guzel en guzel lutfuna kavustun herkesi bi kenara at..ben dogum yaotigimda esimin ailesi hic gelmedi bile kavga etmiatik o donem..zerre umrumda olmadi..zor gunlerdi ve bebegim kolik aglayan gazli bi bebekti..bugun 1 yasina girdi :)
O zamanlar sizin gibiydim gececekmj diye gun sayardim..ama zorluklarini takmaktan guzel anlarin tam olaraj tadina varamadigim icin pismanim simdi o bebekki hallerini ozluyorum fotograflara bakip gulumsuyorum..
Sizden daha zor oldu dogumum..autum.inmedi apse yapti...6 gun igne oldum bir yandan sezeryan agrilarim..birde kistim.alindi ameliyatla cift ameliyat oldum yani..
Bebegim 4 gunlukken ev tasimak zorunda kaldim(atanmistim)sonra ailemin yanina gectim baska sehre.
Esimle ayri kaldik 6 ay..yanima gecus yapmasi zor oldu.
Neyse,dogumdan 10 gun sonra sutum inmeye basladi.ayni agrilar bendede oldu ama cabuk geciyir krwm surun ve anne sutu ile ovalayin bol bol..
Lutfen stres yapmayin hepsi geciyor:)
Ayni sekildeyim agzoni actiginds geriliyorum tuylerim tikeliyo resmennCok iyi biliyorum bu durumu. Ama bir sure sonra en fazla bir hafta uyusacak ve hic acimayacak. Nefesimi tutardim ilk sütü cekerken ;(
Onu duymustm ama artik oyle umutsuzm ki hic bisey demeiuorumOncelikle hicbir krem ya da dogal yontem ise yaramiyor tahinin yuzune cikan yagdan baska.o yagi sur sik sik.malesef o yaralar hepimizde oldu.gececek merak etme.ilk zamanlar her yonden zor.berbat lohusaliklar gecirdim seni anliyorum.psikolojim hic iyi degildi.bir de herkes etrafimda pervaneydi herkes anlayisliydi ustelik.bir de sikintili davransalar nasil zordur kimbilir.biraz daha sabir emin ol hepsi gecip gidecek
Evet bide emzir az bu cocuk acicak tabi anne olmak kolay mi diyen yakinlar var tabi etrafta..Allah bağışlasın bebeğini , benimki de 6 aylık oldu çok şükür . Biliyorum o acıyı , bende bir çaresi varmı diye didik didik etmiştim interneti . Hala duruyor saydım 6 tane krem denemişim. Zeytinyağı , kantaron yağı , göğüs kalkanı , ayva çekirdeği falan hepsi denendi. Bende ne işe yaradı bilmiyorum o kadar çok şey denedim ki ,ama tavsiyem emzirmeden önce sütünle ucunu ıslat sonrasında ucu kurumadan göğsünü kapatma . Bir krem almıştım en son çok rahatlamıştı , isim verebiliyor muyum bilmiyorum veremiyorsam mesaj atayım . Geçecek sabır , bende böyle diyenlere kızardım acıyı ben çekiyorum diye ama gerçekten haklılarmış .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?