- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.477
- 548
Kizlar iyi aksamlar,
Bebegim olali 27 gün oldu
Devlete gittim normal dogum diye ama buyuk bi travma yasayarak(ve doguramayarak tamamen benimle ve bebegimle alakali) ozele gectim sezeryan oldum
Ailelerle ugrastim 3 gun boyunca herkes tepemde emzir emzir diye gezdi ama kimse nasil emzirmem gerektigini anlatmadi
3 gun sonra kontrolumuzde sarilik oldugumuzu ogrendik
Bu arada goguslerm emzirmeden acimaya basladi
Sonra hastanede yattik 2 gun ciktik kontrolde yine sarilik yukselms deken 10 gun gecti dustu kurtulduk, ama hala var biraz
Bu arada gogus yaralarim cok kotu oldu parca parca koptu kan topladi patladi oglum emdi o kani..
Emziremedim sagayim dedim beceremedim mastit oldum
Ates sitma halsizlik acilar derken sanirim psikolojim bozuldu
Emzirmek istemiyorum ama ayni zamanda da cok istiyorum..
Ne zaman gecicek bu acilarim ? 40 cikinca duzelir diyolar sizlerin ne zaman gecti ?
Bebegim olali 27 gün oldu
Devlete gittim normal dogum diye ama buyuk bi travma yasayarak(ve doguramayarak tamamen benimle ve bebegimle alakali) ozele gectim sezeryan oldum
Ailelerle ugrastim 3 gun boyunca herkes tepemde emzir emzir diye gezdi ama kimse nasil emzirmem gerektigini anlatmadi
3 gun sonra kontrolumuzde sarilik oldugumuzu ogrendik
Bu arada goguslerm emzirmeden acimaya basladi
Sonra hastanede yattik 2 gun ciktik kontrolde yine sarilik yukselms deken 10 gun gecti dustu kurtulduk, ama hala var biraz
Bu arada gogus yaralarim cok kotu oldu parca parca koptu kan topladi patladi oglum emdi o kani..
Emziremedim sagayim dedim beceremedim mastit oldum
Ates sitma halsizlik acilar derken sanirim psikolojim bozuldu
Emzirmek istemiyorum ama ayni zamanda da cok istiyorum..
Ne zaman gecicek bu acilarim ? 40 cikinca duzelir diyolar sizlerin ne zaman gecti ?