• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne zaman geçer ne zamann ?

dertli93

Previously
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2014
367
74
38
yok.. hala gelmedi.. hala dönmedi.. demekki gerçekten sevmiyor beni. ben hala bekliyorum.. ben hala ağlıyorum.. ben hala mutsuzum... ben hala seviyorum.. en acısı da çok özlüyorum. onunla sokaklarda boş boş dolaşmayı bile çok özledim. 4 ay oldu.. hala bir adım atmadı bana.. napıcam ben.. kendimi çok çaresiz hissediyorum. çünkü aptal gibi hala onu seviyorum onu istiyorum.. yok mu bir çaresi yok mu benim bir dermanım.. yok mu derdime bir çare. çok acıyor kalbimm çookk.. yok mu geri dönüşü. ben her akşam böyle yas mı tutucam onun için.. ne zaman geçicek ne zaman?

yok.. hala gelmedi.. hala dönmedi.. demekki gerçekten sevmiyor beni. ben hala bekliyorum.. ben hala ağlıyorum.. ben hala mutsuzum... ben hala seviyorum.. en acısı da çok özlüyorum. onunla sokaklarda boş boş dolaşmayı bile çok özledim. 4 ay oldu.. hala bir adım atmadı bana.. napıcam ben.. kendimi çok çaresiz hissediyorum. çünkü aptal gibi hala onu seviyorum onu istiyorum.. yok mu bir çaresi yok mu benim bir dermanım.. yok mu derdime bir çare. çok acıyor kalbimm çookk.. yok mu geri dönüşü. ben her akşam böyle yas mı tutucam onun için.. ne zaman geçicek ne zaman?
Dönecek adam şimdiye
O da bekleyip yas tutuyor mu :KK57:

Allah'tan sabir dile bir an önce bu acidan kurtulmayi dile.. Umarim atlatirsin:KK19: iyilesiceksin.. Onu aticaksn kalbinden ama demekki biraz daha zamana ihtiyacin var kendini yiyip bitirme nolur

neden ayrılmıştınız o mu terk etmişti?
o ayrıldı soğudum dedi. aslında ilişkinin genelinde cok sey var. bana hep ilgsiz davranması ve ben de bundan şikayetçi olmam,bu sebeple sevgisine güvenemem, kendimi değersiz hissetmem ve bunun sonucunda yaptıgım bazı davranıslar, her an elimden kayıp gidecekmiş gibi hissettirmesi ve benim de bu sebeple onu kısıtlamam falan.. bunaldı kısacası

ayy bu kadar noktalama işareti kullanmayınız yahu okurken saniyede duraklamaktan yoruldum. konuya gelince e adamı bunaltmış kaçırmışsın şimdi de ağlıyosun olmaz ki ama hayırlısı buymuş yeni meşgaleler bul kendine , düşünme gideni, gelmez artık bekleme , güçlü ol.

o ayrıldı soğudum dedi. aslında ilişkinin genelinde cok sey var. bana hep ilgsiz davranması ve ben de bundan şikayetçi olmam,bu sebeple sevgisine güvenemem, kendimi değersiz hissetmem ve bunun sonucunda yaptıgım bazı davranıslar, her an elimden kayıp gidecekmiş gibi hissettirmesi ve benim de bu sebeple onu kısıtlamam falan.. bunaldı kısacası

ha o ilgisiz davranınca suç olmuyor da sizin bundan şikayetçi olmanız ve sevgisinden şüphe duymanız mı suç oluyor !? bi kendinize gelin Allah aşkına !!!

ayy bu kadar noktalama işareti kullanmayınız yahu okurken saniyede duraklamaktan yoruldum. konuya gelince e adamı bunaltmış kaçırmışsın şimdi de ağlıyosun olmaz ki ama hayırlısı buymuş yeni meşgaleler bul kendine , düşünme gideni, gelmez artık bekleme , güçlü ol.
millet neler yapıyor birbirine de ayrılmıyorlar ya da geri dönüyorlar. ben bu kadar naptım sanki. kendisi şüpheli davranıyordu beni de paronayak etti

Döner desem daha da umutlanicaksin dönmez desem daha da karamsarlasicaksin.. Hakkında hayirlisi olsun inşallah gönlünce olur ve döner ama dönmezse kazandiklarini düşünmeye calis kaybettiklerinden çok..
olumsuz yönlerini düşünüyorum zaten hep.. bu sayede biraz rahatlıyorum ama sonra özlem hissim artıyor ve hiç bir olumsuzluk kötü söz aklımda kalmıyor sadece özlüyorum

Back
X